Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Chauffagist

thinkhead

Vindt u niet wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren. Alles is mogelijk!

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.

Chauffagisten

chauffagist

Een chauffagist ofwel verwarmingstechnieker is een specialist die technisch onderlegd en speciaal geschoold is in verwarmingsinstallaties. Een chauffagist installeert en plaatst verwarmingsinstallaties, doet het onderhoud hiervan en wanneer nodig ook de herstellingen aan de verwarmingsinstallatie verricht. De werkzaamheden zijn erg divers maar over het algemeen houdt een chauffagist zich bezig met het plaatsen, onderhouden en herstellen van cv-ketels en radiatoren. Ook het leidingwerk naar de ketel en de radiator toe worden door een chauffagist aangelegd.

Verwarming

Het merendeel van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw woning. Dat alleen al is een goede reden om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie. Heeft u een centrale verwarming dan wekt 1 toestel (cv-ketel) de warmte op in uw woning en zorgen de leidingen dat de warmte wordt verdeeld over de woning. Bij een decentrale verwarming heeft u afzonderlijke toestellen in verschillende ruimtes voor de warmteproductie. De meest gebruikte energiebronnen voor uw verwarmingsinstallatie zijn aardgas, stookolie en elektriciteit. Vergeet niet dat u bij een cv-ketel op gas verplicht bent om in Brussel en Vlaanderen elke 2 jaar een keuring te laten doen en om de 3 jaar in Wallonië. Met een cv-ketel op mazout bent u verplicht om elk jaar een keuring te laten doen. Onze ervaren chauffagisten kunnen u hierbij helpen.

Radiatoren

Radiatoren zijn de meest gekende manier van verwarmen. Ze zijn combineerbaar met diverse soorten brandstof en kunnen individueel gestuurd worden of aangesloten worden op uw centrale verwarming. Om uw ruimte optimaal te verwarmen, is het belangrijk dat u nagaat hoeveel radiatoren en welke capaciteit u nodig denkt te hebben. De juiste capaciteit van uw radiatoren is belangrijk om te voorkomen dat u uiteindelijk te veel stookkosten moet betalen. Om te voorkomen dat radiatoren onnodig veel warmte afgeven in sommige kamers, is het aan te raden om deze slim te besturen. Met een slimme thermostaatkraan op uw radiator kunt u zelf instellen waar u wel warmte nodig hebt en waar niet. Heeft u hulp nodig? Maak dan een afspraak met onze chauffagist bij u in de buurt.