Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Chauffagist

thinkhead

Vindt u niet wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren. Alles is mogelijk!

Onze klanten over ons

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Boek uw specialist vanuit uw buurt in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Chauffagisten

chauffagist

Een chauffagist of verwarmingstechnieker is een technisch onderlegde specialist die speciaal geschoold is in verwarmingsinstallaties. Zijn werkzaamheden zijn erg divers, maar over het algemeen houdt een chauffagist zich bezig met het plaatsen, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels en radiatoren. Ook het leidingwerk naar de ketel en de radiator worden door een chauffagist aangelegd.

Verwarming

Het merendeel van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw woning. Dat alleen al is een goede reden om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie. Heeft u een centrale verwarming, dan wekt één toestel (de cv-ketel) de warmte op en verspreiden de leidingen de warmte over uw woning. Bij een decentrale verwarming zorgen afzonderlijke toestellen in verschillende ruimtes voor de warmteproductie.

Als we kijken naar welke energiebronnen het vaakst worden gebruikt voor verwarmingsinstallaties, spannen aardgas, stookolie en elektriciteit de kroon. Wist u trouwens dat u in Brussel en Vlaanderen bij een cv-ketel op gas verplicht bent om elke 2 jaar een keuring te laten uitvoeren? In Wallonië moet de nazicht verwarming om de 3 jaar gebeuren. Heeft u dan weer een cv-ketel op mazout, dan bent u verplicht om elk jaar een keuring te laten uitvoeren. Onze ervaren chauffagisten kunnen u hierbij helpen.

Radiatoren

Radiatoren zijn de meest bekende manier van verwarmen. Ze zijn combineerbaar met diverse soorten brandstof en kunnen individueel gestuurd worden of aangesloten worden op uw centrale verwarming. Om uw ruimte optimaal te verwarmen, is het belangrijk dat u nagaat hoeveel radiatoren en welke capaciteit u nodig heeft. Met de juiste capaciteit voorkomt u namelijk dat u te veel stookkosten moet betalen. Om te vermijden dat radiatoren onnodig veel warmte afgeven in sommige kamers, is het bovendien ook aangeraden om deze slim te besturen. Met een slimme thermostaatkraan op uw radiator, bijvoorbeeld, kunt u zelf instellen waar u wel warmte nodig hebt en waar niet. Heeft u hulp nodig? Maak dan een afspraak met onze chauffagist bij u in de buurt.

Heeft u vragen?