Ajusto

Hoe werkt Ajusto?

Reserveer online voor een dag en tijdstip naar keuze. Gekwalificeerde specialisten zonder onaangename verrassing op de eindfactuur.
hoe ajusto werkt

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Hoe Ajusto werkt?

video

Onze meest gevraagde diensten

Onze klanten vertellen

Elektriciteitswerken

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Regenpijp vervangen

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussels

Herstelling verwarmingsketel

Bericht om aan de afspraak te herinneren. Om te waarschuwen wanneer de technicus vertrok. Op tijd aangekomen. Werk naar behoren gedaan. Uitleg gegeven. Meer dan tevreden over de diensten van mijn verwarmingsmonteur. Ik beveel ze aan.

Stéphane

Leuven

Reparatie wasmachine

De Pro is gekomen om mijn vaatwasser te repareren. Hij kon het defecte onderdeel bestellen en we hebben de plaatsing opnieuw ingepland. Mijn huishoudelijke apparaat is nu in orde voor een zeer scherpe prijs! Dank u Ajusto voor deze kwaliteit van dienstverlening en ik beveel uw Pro absoluut aan.

Christel

Gent

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.