Ajusto

Onze specialisten

Uw Ajusto-specialist is een van onze 200 gespecialiseerde partners in heel België. Wij controleren of onze specialisten bevoegd zijn om hun beroep uit te oefenen en of ze aan alle wettelijke verplichtingen voldoen. Wij werken met vakmannen uit uw regio. Ze nemen ook de tijd om naar u te luisteren, werken zeer accuraat en komen hun afspraken na.
onze specialisten

Gekwalificeerde specialisten

Wij controleren of onze specialisten bevoegd zijn om hun beroep uit te oefenen en of ze aan alle wettelijke verplichtingen voldoen. Onze specialisten hebben overigens allemaal een aansprakelijkheidsverzekering en zijn verzekerd wanneer er zich onvoorziene omstandigheden voordoen.

Een specialist uit uw buurt

Wij werken met specialisten uit uw regio. We vinden het belangrijk dat onze specialisten bekend zijn met uw regio omdat ze heel goed weten wat er speelt, welke specifieke toepassingen nodig zijn en uw taal spreken.

Integere specialisten

Buiten alle kwalificaties vinden wij het belangrijk dat onze specialisten ook normen en waarden hebben. Onze specialisten nemen de tijd om naar u te luisteren, werken zeer acuuraat en komen hun afspraken na.

onze specialisten

Wij werken alleen met de beste specialisten bij u uit de regio

  • Meer dan 200 specialisten in België

  • Gecertificeerd

  • Verzekerd

  • Voldoen aan alle wettelijke verplichtingen

Uw Ajusto-specialist is een van onze 200 gespecialiseerde partners in heel België

Pro netwerk

Ajusto-normen voor uw optimale tevredenheid

Altijd de juiste Pro op het juiste moment

  • Specialisten die perfect beantwoorden aan uw vraag: dankzij onze vakkennis en ons digitale platform wijzen we uw aanvraag altijd toe aan de beste specialist die beschikbaar is wanneer het u het best past.

  • De specialist die u nodig hebt: we houden rekening met uw historiek, met reviews die de specialist gekregen heeft na andere interventies en met zijn locatie.

Onze specialisten hebben meer te bieden dan hun knowhow

  • Het zijn eerst en vooral mensen: ze streven naar uw tevredenheid. Ze zijn luisterbereid, stipt, eerbiedig, netjes en werken nauwkeurig.

  • Uw mening telt: we willen u niet alleen een optimale ervaring bieden, maar streven er ook naar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Daarom houden onze specialisten echt rekening met uw mening om zo een mooie evaluatie te krijgen op ons platform en hun reputatie te bestendigen.

  • Wij selecteren zelf onze specialisten omdat ze moeten voldoen aan onze Ajusto-normen. Zo kunnen wij u steeds een hoogkwalitatieve dienstverlening garanderen.

Onze specialisten vertellen

Chauffagist

Mijn reputatie komt door klanttevredenheid. Eerlijkheid is erg belangrijk voor me. Als het nodig is om terug te gaan naar een klant om een werk te voltooien, doe ik het altijd gratis. Als ik een klant verlaat, zorg ik ook dat alles proper achter blijft.

Yener

Gent

Loodgieter

Wij maken uw dromen realiteit! Samen met Ajusto zoeken we altijd naar de juiste oplossing. Ik vind het belangrijk dat iedereen tevreden is.

Hans

Brugge

Elektricien

Uw tevredenheid is onze prioriteit! Wanneer ik bij een klant werk, zorg ik ervoor dat hij tevreden is met mijn service. Het is een prioriteit voor mij.

Karim

Leuven

Dakwerken

Een eerlijke prijs voor iedereen! Wat voor mij het belangrijkst is, is het probleem van de klant op te lossen.

Youri

Antwerpen