Ajusto

Word Ajusto-specialist

Bent u een rasechte bouwondernemer? Een loodgieter, chauffagist, elektricien, specialist in werken binnens- of buitenshuis, of specialist in domotica? Sluit u bij ons aan!
Ajusto-specialist
Ajusto-pro

Sluit u bij ons aan!

Wij selecteren onze specialisten heel nauwkeurig en zien er steeds op toe dat ze voldoen aan onze Ajusto-normen. We willen onze klanten namelijk een hoogkwalitatieve dienstverlening garanderen en daarom bieden we via ons digitale platform alleen maar gekwalificeerde, verzekerde en ervaren vakspecialisten aan.

Beschikt u over:

 • De nodige ervaring als bouwondernemer

 • Kwalificaties en certificering voor het beroep dat u beoefent

 • Btw-nummer en voldoet u aan de sociale wetgeving en verplichtingen

 • De nodige verzekeringen om uw beroep uit te oefenen?

Dan biedt het Ajusto-netwerk u werk, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen!

Geen vaste kosten en investeringen

 • Als Ajusto-specialist hoeft u helemaal niets te investeren om te genieten van onze diensten.

 • Ajusto neemt alleen een commissie op de werkzaamheden die u uitvoert en factureert.

 • Ajusto ziet erop toe dat u wordt betaald voor alle werken die u afgerond en uitgevoerd heeft volgens de contractueel afgesproken Ajusto-normen.

Echte opdrachten

 • We zorgen voor extra klanten, zodat uw planning steeds aangenaam gevuld zit. U hoeft vooraf enkel uw beschikbaarheid door te geven en wij zorgen voor de opdrachten, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken over concurrentie met andere specialisten.

 • U bent 100% onafhankelijk: u mag een opdracht altijd weigeren als deze niet aansluit bij uw interesses, beschikbaarheden enz. De opdracht wordt dan gewoon naar een andere specialist in ons netwerk gestuurd.

Geen administratief gedoe

 • Alles gebeurt via onze Pro-app op uw smartphone of tablet. Daarmee kunt u makkelijk afspraken inplannen, offertes opstellen en vervolgens facturen genereren op basis van de offerte.

 • De boekhouding is duidelijk en transparant: twee keer per maand ontvangt u al uw verkoopfacturen via de Pro-app, alsook een servicekostenfactuur van Ajusto.

Word een Ajusto-Pro

Neem gerust contact met ons op procontact@ajusto.be

Getuigenis van een Ajusto Pro

video

Ajusto-normen voor optimale klanttevredenheid

Altijd de juiste Pro op het juiste moment

 • Specialisten die perfect beantwoorden aan uw vraag: dankzij onze vakkennis en ons digitale platform wijzen we uw aanvraag altijd toe aan de beste specialist die beschikbaar is wanneer het u het best past.

 • De specialist die u nodig hebt: we houden rekening met uw historiek, met reviews die de specialist gekregen heeft na andere interventies en met zijn locatie.

Onze specialisten hebben meer te bieden dan hun knowhow

 • Het zijn eerst en vooral mensen: ze streven naar uw tevredenheid. Ze zijn luisterbereid, stipt, eerbiedig, netjes en werken nauwkeurig.

 • Uw mening telt: we willen u niet alleen een optimale ervaring bieden, maar streven er ook naar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Daarom houden onze specialisten echt rekening met uw mening om zo een mooie evaluatie te krijgen op ons platform en hun reputatie te bestendigen.

 • Wij selecteren zelf onze specialisten omdat ze moeten voldoen aan onze Ajusto-normen. Zo kunnen wij u steeds een hoogkwalitatieve dienstverlening garanderen.

Onze specialisten vertellen

Chauffagist

Mijn reputatie komt door klanttevredenheid. Eerlijkheid is erg belangrijk voor me. Als het nodig is om terug te gaan naar een klant om een werk te voltooien, doe ik het altijd gratis. Als ik een klant verlaat, zorg ik ook dat alles proper achter blijft.

Yener

Gent

Loodgieter

Wij maken uw dromen realiteit! Samen met Ajusto zoeken we altijd naar de juiste oplossing. Ik vind het belangrijk dat iedereen tevreden is.

Hans

Brugge

Elektricien

Uw tevredenheid is onze prioriteit! Wanneer ik bij een klant werk, zorg ik ervoor dat hij tevreden is met mijn service. Het is een prioriteit voor mij.

Karim

Leuven

Dakwerken

Een eerlijke prijs voor iedereen! Wat voor mij het belangrijkst is, is het probleem van de klant op te lossen.

Youri

Antwerpen