Ajusto

Dakwerker

Het dak is ongetwijfeld een van de belangrijkste elementen van uw huis. Het houdt u droog en beschermt u tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is het ook een belangrijke isolatiestructuur. Ajusto stelt met plezier een gratis offerte op voor verschillende soorten dakwerken.
dakwerken

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

Boek uw dakwerker in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Gespecialiseerde dakwerkers

Dakreiniging

Onze gecertificeerde professionals bieden een volledige dakreinigingsservice aan. Van het verwijderen van mossen met een effectieve ontmossing, tot de anti-mos behandeling om hun terugkeer te voorkomen, wij zorgen voor uw dak. Onze diensten omvatten ook het reinigen van dakgoten en regenpijpen om een goede afvoer van regenwater te verzekeren. Doe een beroep op een Ajusto dakdekker

Dak- en zolderisolatie

Thermische isolatie is essentieel om een aangename temperatuur in uw huis te behouden en uw energierekeningen te verlagen. Onze isolatieprofessionals hebben ervaring met het isoleren van zolders en daken, en gebruiken kwaliteitsvolle isolatiematerialen om de waterdichtheid van uw dak te verzekeren. Of het nu gaat om het isoleren van buitenaf of van binnenuit, een Pro dakwerker van Ajusto zal u de oplossing bieden die aan uw behoeften voldoet.

Beveiliging en reparatie

Ajusto biedt u een gespecialiseerde dakwerker in de beveiliging en reparatie van daken. Van het zoeken naar lekken tot het herstellen van infiltraties, via het vervangen van tegels en het vernieuwen van het dak, de dakwerker zorgt voor nauwgezet werk om de veiligheid van uw huis te garanderen. Onze werken respecteren de regels van de kunst en zijn gedekt door een tienjarige garantie.

Creatie van een nieuw dak

Voor bouw- of grote renovatieprojecten begeleiden onze professionals u bij de creatie van uw nieuwe dak. Afhankelijk van uw voorkeuren en uw budget, stelt de Ajusto dakwerker u verschillende dekkingsopties voor, of het nu gaat om tegels, natuurleien of zink. Onze ervaren dakdekkers zullen zorgen voor de plaatsing van het dakgebinte, de bekleding, evenals de plaatsing van dakramen om uw zolder te verlichten.

Bij Ajusto is onze missie om u kwaliteitswerk te bieden dat aangepast is aan uw behoeften en past binnen uw budget. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte voor uw dakproject.

Dakinspectie

Voor een prijs van 210€, rapport inbegrepen, duiken we diep in uw tegels, gevelbekleding en dakstructuren om elk teken van falen te detecteren. Het is een verstandige investering gezien de potentiële kosten van onopgemerkte schade.

Onze methode combineert expertise en veiligheid. Om een nauwkeurige evaluatie te garanderen, werken twee van onze dakwerkers-zinkwerkers samen aan elke opdracht, inspecteren elke gebakken tegel, elke shingle, en testen de afdichting. Hun samenwerking garandeert een grondige en veilige evaluatie van elk aspect, van het leien dak tot het zinkwerk.

Veiligheid: onze prioriteit

Bij Ajusto is veiligheid een grote zorg. Onze gekwalificeerde professionals zijn opgeleid om te werken met respect voor de veiligheidsregels, zowel voor henzelf als voor uw huis. Tijdens de werken wordt de stelling volgens de geldende normen opgesteld om een perfecte stabiliteit te garanderen.

Bij reparatie- of dakinstallatiewerkzaamheden zorgen wij ervoor dat uw dak waterdicht is om waterinfiltraties te voorkomen. Alle dakbedekkingselementen worden zorgvuldig geplaatst om valrisico's te vermijden.

Bovendien heeft een dakwerker van Ajusto een tienjarige verzekering die eventuele schade in verband met onze dakwerkzaamheden dekt, wat u gemoedsrust biedt.

Kortom, vertrouwen op een Ajusto dakwerker voor uw dakwerk betekent kiezen voor kwaliteitswerk, uitgevoerd door een gekwalificeerde professional die zich bewust is van veiligheidskwesties. Neem vandaag nog contact met ons op om te praten over uw dakprojecten en om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

dakwerker professional

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.