Ajusto

Beveiligen en herstellen van een dak

Wilt u uw dak renoveren? Er bestaan verschillende manieren om een dak te renoveren, afhankelijk van de staat van uw huidige dak, uw persoonlijke wensen, de indeling van uw woning en uw budget. Uw dak is belangrijk. Het beschermt u tegen slecht weer, regen en lekken. Het isoleert uw huis en verlaagt uw energieverbruik. Voor de reparatie van uw dak schakelt u dan ook het beste een gekwalificeerde dakwerker in.
dak herstellen

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

dak beveiligen

Wilt u uw dak renoveren of beveiligen?

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

In sommige gevallen moet u het dak volledig vervangen. Wanneer de draagconstructie, het hart van uw dakconstructie, echter nog in goede staat is, volstaat het vaak om alleen de dakbedekking te vervangen. Dakpannen die nog in goede staat zijn, kunt u bovendien gewoon hergebruiken om geld te besparen.

Onze Ajusto-dakwerkers gebruiken bij dakrenovatiewerken steeds kwalitatieve materialen die de levensduur van uw dak verlengen, of u nu een dak uit dakpannen, leisteen, EDPM, zink of beton heeft.

Renoveert u uw dak?

Maak dan ook gerust van de gelegenheid gebruik om uw huis op te waarderen. Misschien wilt u het bestaande dak wel ombouwen tot een extra verdieping of wilt u graag een dakterras aanleggen. Of wat zegt u van een dakraam om het interieur van uw huis op te fleuren? Dit is de uitgelezen kans om uw dromen waar te maken! Onze dakwerkers staan u graag bij met advies. Vraag een gratis offerte.

Wanneer u een nieuw dak aanlegt, verwaarloos ook zeker de afwerking en isolatie niet. Een goede isolatie kost in het begin misschien iets meer, maar op lange termijn bespaart het u heel wat geld uit. Vraag ook zeker na of uw gewest geen isolatiepremie biedt.

Een dakwerker voor al uw dakbedekkings-werkzaamheden

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Uw Ajusto-dakwerker stelt een gedetailleerde en volledig gratis offerte voor u op. Hij plant de werken samen met u in, op het moment dat u het beste uitkomt. Hij zorgt ervoor dat de werken niet te lang duren en houdt zich steeds aan de offerte. Zo komt u zeker niet voor een onaangename verrassing te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt. Wat voor werk er ook nodig is, met Ajusto vindt u makkelijk de juiste Pro.

U kunt op ons rekenen voor zeer uiteenlopende dakwerkzaamheden, zoals de aanleg van een nieuw dak, de renovatie van uw dak, de constructie van het gebint, de bedekking (dakpannen, leisteen enz.), thermische of akoestische isolatie (binnen of buiten), het waterdicht maken van uw dak, de aanleg van een zolder en onderdak, de aanleg van een terras op een plat dak, de plaatsing van dakramen, de reparatie en het onderhoud van daklijsten, dakgoten en schoorstenen en de reiniging van uw dak (ontmossen).

Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker voor een vrijblijvende offerte om een dak te isoleren.

dak renovatie

Boek uw dakwerker in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Dak herstellen

Nabil kwam mijn gebroken dakpannen repareren na een storm. Hij ging heel nauwkeurig te werk en stemde er zelfs mee in mijn daklijsten te ontmossen toen ik hem daarom vroeg.

Annelies

Antwerpen

Dak herstellen

Stipte werklui, goed uitgevoerd werk en duidelijke offerte vóór het werk. Ik neem zeker weer contact met jullie op!

Karima

Gent

Dak beveiligen

De werklieden waren een stuk gereedschap vergeten, maar telden het verloren uur niet mee op de factuur. Het werk is van hoge kwaliteit. Dank u.

Johan

Mechelen

Dak herstellen

Ik beveel uw bedrijf aan voor dakbedekking, ik had geen onaangename verrassingen. De werken verliepen erg goed.

Gerard

Nieuwpoort

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.