AjustoAjusto logo

Interventies met offerte

Vrijblijvende offerte vóór de werken (excl. vaste prijs interventies)
€ 85 voor het eerste werkuur met incl. de transportkosten. € 125 voor elke interventie gepland en uitgevoerd op dezelfde werkdag, de volgende werkdag, op zaterdag of na 18.00 uur
€ 53 per volgend werkuur
Opvolging van interventies door Ajusto
Kosten van onderdelen en materialen afzonderlijk vermeld in de offerte
Betaling nadat de werken uitgevoerd zijn

Vaste prijs interventies

Onderhoud gasketel

€ 149,00

Onderhoud mazoutketel

€ 189,00

Rijk gas compatibiliteit controle

€ 85,00

Schoorsteenvegen (1 schoorsteen)

€ 129,00

Schoorsteenvegen (extra schoorsteen)

€ 80,00

Onderhoud mazoutketel + schoorsteenvegen

€ 269,00

Kleine ontstopping

vanaf € 159,00

Vocht-/lek detectie

vanaf € 399,00

Conformiteitswerkzaamheden

vanaf € 499,00

Elektrische keuring

€ 150,00

Begeleiding bij aankoop

€ 350,00

Technische & energetische audit

€ 550,00

prijzen

Geen onaangename verrassingen op de eindfactuur

Onze offertes zijn volledig vrijblijvend (gratis) en we beginnen aan de werken nadat u deze gelezen en goedgekeurd heeft.

Bij Ajusto willen we al het mogelijke doen om een onaangename verrassing op de factuur te voorkomen. Daarom stelt de specialist altijd een offerte op nadat hij bij u is langsgeweest.

Uw huis is uniek en vaak zijn uw problemen dat ook. Daarom kunnen we niet altijd de totale kost van de interventie uitrekenen voor de specialist ter plaatse is geweest. Toch doen we ons uiterste best om onze uurtarieven en de basispakketten die onze specialisten voorstellen zo veel mogelijk te respecteren.

Als op locatie daarentegen blijkt dat de specialist een onderdeel moet vervangen, zal hij in zijn offerte niet alleen rekening houden met zijn werkuren, maar ook met de kost van het nieuwe onderdeel. Als de specialist bijvoorbeeld een uur werk nodig heeft en een stuk ter waarde van € 50 moet vervangen, betaalt u: € 85 voor het eerste uur en € 50 voor het onderdeel, alles opgeteld 135€.

Betaling

Digitaal, eenvoudig, veilig en ecologisch.

De betaling gebeurt altijd onmiddellijk nadat de werken uitgevoerd zijn. U hoeft dus niets op voorhand te betalen (tenzij er een specifieke overeenkomst met de specialist geldt, waarbij er een voorschotbetaling gevraagd wordt voor grotere werken).

De betaling is 100% digitaal, op ons beveiligd platform. U hoeft alleen maar de hyperlink te volgen in uw factuur die u als bijlage bij onze e-mail hebt ontvangen. U kunt ook rechtstreeks de QR-code scannen die door de Pro-applicatie wordt gegenereerd om de betaling uit te voeren via uw banktoepassing op Smartphone.

paiement
tarifs

Transparante prijzen

De prijzen zijn inclusief 6% btw. Er geldt daarentegen een btw-tarief van 21% als uw woning jonger is dan 10 jaar of bij specifieke interventies (huishoudelijke apparaten, diagnose enz.), zoals bij wet bepaald.

Een vast bedrag van 50€ zal worden aangerekend in geval van annulatie van de afspraak binnen de 4 werkuren of in geval van afwezigheid bij de aankomst van de Pro binnen het tijdslot.

Wanneer onze specialist langskomt voor een herstelling of een diagnostiek, kan hij u daarentegen wel een forfaitair bedrag van € 50 tot € 80 aanrekenen als u de offerte, die ter plekke wordt opgesteld, weigert. Deze vergoeding dekt dan de verplaatsing en de tijd die hij nodig had om het probleem te diagnosticeren.

Een voorschot kan door de Pro worden aangevraagd in het kader van grotere interventies vanaf € 500.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Elektriciteitswerk

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering.

Gianni

Gent

Regenpijp vervangen

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussels

Onderhoud gasketel

Zeer eerlijke en vaste prijzen. Technicus komt op tijd en werkt snel. Het onderhoud en de periodieke controle van mijn ketel is goed gedaan, in tegenstelling tot bij andere verwarmingsmonteurs. Ik kom zeker terug.

Ronak

Leuven

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.