Ajusto

Onze prijzen: vertrouwen en transparantie

Bij Ajusto willen we er alles aan doen om u de gekwalificeerde vakman in uw regio te sturen die uw probleem tegen de juiste prijs oplost, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de dienstverlening of op de factuur. Daarom hebben wij referentieprijzen vastgesteld en bedrijfsprincipes bepaald voor onze dienstverleners die voor ons platform werken:

  • Vaste prijzen voor standaarddiensten (zoals ketelonderhoud, lekdetectie, certificering, enz.).

  • Een vaste prijs voor reparaties die binnen enkele uren of de werkdag na uw verzoek worden uitgevoerd om u in geval van nood eerste hulp te bieden (bijvoorbeeld: u zit zonder verwarming of warm water omdat uw verwarmingsketel kapot is).

  • En voor alle andere diensten op maat - waarvan de kosten niet kunnen worden vastgesteld op het moment van uw aanvraag tot interventie (duur van de dienst, kosten van de apparatuur, vervanging van een onderdeel, enz.), vraagt Ajusto haar dienstverleners om u systematisch hun prijsopgave ter validatie voor te leggen voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit gebeurt eenvoudigweg door middel van uw digitale handtekening op het bestek (ter plaatse of op afstand opgesteld door onze dienstverlener). U ontvangt dan onmiddellijk een kopie van de ondertekende prijsopgave in uw mailbox. Voor dit werk heeft Ajusto zelfs het tarief vastgesteld voor het eerste uur werk (inclusief reiskosten) en de daaropvolgende uren die nodig zijn om het werk te voltooien.

Uurtarieven

99€ voor het eerste uur werk, inclusief reiskosten.
60€ per volgend uur.
149€ vaste prijs voor pechhulp: omvat verplaatsing, diagnose en eerste hulp. Dit pakket geldt voor elke interventie op dezelfde dag of de volgende werkdag, alsook op zaterdag of na 18.00 uur tijdens de week.
Opvolging van interventies door Ajusto.
Kosten van onderdelen en materialen afzonderlijk vermeld in de offerte.
Betaling nadat de werken uitgevoerd zijn.
50€ in geval van annulering van de afspraak binnen 4 werkuren of in geval van afwezigheid bij aankomst van de Pro in het tijdslot.
Een supplement van 50€ kan worden gevraagd voor een interventie op zondag.

Diensten met een vaste prijs

Onderhoud gasketel

€ 169,00

Onderhoud mazoutketel

€ 219,00

Rijk gas compatibiliteit controle

€ 89,00

Schoorsteenvegen (1 schoorsteen)

€ 129,00

Schoorsteenvegen (extra schoorsteen)

€ 80,00

Onderhoud mazoutketel + schoorsteenvegen

€ 329,00

Reiniging van de leidingen onder druk

vanaf € 450,00

Kleine ontstopping

vanaf € 179,00

Vochtplekken en lekken opsporen

€ 399,00

Conformiteitswerkzaamheden

vanaf € 499,00

Elektrische keuring

€ 169,00

Diagnose grote elektro

€ 50,00

Andere diensten

Op offerte

prijzen

Enkele voorbeelden om het beter te begrijpen

Ik heb geen warm water of verwarming meer

We doen ons best om u zo snel mogelijk een professional te sturen. Op basis van het pechhulppakket van 149 euro komt hij snel bij u thuis, stelt een diagnose en repareert zo mogelijk uw ketel. Het kan zijn dat hij daarvoor een onderdeel en extra werkuren moet bestellen. In dat geval voegt hij bij zijn prijsopgave de prijs van de onderdelen en de uren die nodig zijn om de reparatie uit te voeren.

Ik wil mijn gasketel onderhouden

In dit geval kan niets eenvoudiger zijn. U betaalt de vaste prijs vermeld op de website, d.w.z. 169€ voor de reis, het onderhoud en de periodieke controle die zullen worden uitgevoerd op de datum die via onze website is geboekt of op een ander tijdstip dat met de dienstverlener is overeengekomen.

Ik wil graag stopcontacten installeren

Er is in dit geval niets dringends en de totale kosten van de dienst hangen af van uw installatie. De elektricien van Ajusto zal daarom tijdens de eerste afspraak ter plaatse eerst de werkzaamheden inschatten en een gratis offerte ter goedkeuring opstellen voordat hij de werkzaamheden uitvoert. Deze raming omvat een eerste uur werk tegen 99 euro, eventuele bijkomende uren tegen 60 euro en de prijs van het materiaal dat nodig is om het werk uit te voeren.

Betaling

De betaling gebeurt 100% digitaal, op ons beveiligd platform. Een methode die zowel eenvoudig als veilig is.

Het gebeurt altijd ter plaatse, zodra het werk gedaan is. U hoeft niets te betalen voordat het werk is uitgevoerd (behalve in het geval van een specifieke overeenkomst met de specialist als aanbetaling voor grotere werken).

De Pro zal u voorstellen om de QR-code die overeenkomt met uw factuur te scannen met uw smartphone en u wordt automatisch doorgestuurd naar de banktoepassing van uw keuze. Problemen met betalen met je smartphone? Geen probleem. Volg gewoon de link in uw factuur die u als e-mailbijlage hebt ontvangen om via uw PC Banking te betalen.

paiement
tarifs

Transparante prijzen

Onze prijzen zijn inclusief 6% BTW. Voor woningen van minder dan 10 jaar oud en voor bepaalde ingrepen (huishoudelijke apparaten, diagnostiek, enz.) geldt een BTW-tarief van 21%, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Voor reparatiewerkzaamheden of diagnose van defecte huishoudelijke apparaten kan een forfaitair bedrag van 50 euro voor reis- en diagnosekosten door de vakman worden toegepast indien de ter plaatse gemaakte schatting wordt geweigerd.

Een voorschot op het bedrag van de werkzaamheden kan door de Pro worden gevraagd voor interventies vanaf 500€ exclusief BTW.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Elektriciteitswerk

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering.

Gianni

Gent

Regenpijp vervangen

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussels

Onderhoud gasketel

Zeer eerlijke en vaste prijzen. Technicus komt op tijd en werkt snel. Het onderhoud en de periodieke controle van mijn ketel is goed gedaan, in tegenstelling tot bij andere verwarmingsmonteurs. Ik kom zeker terug.

Ronak

Leuven

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.