Ajusto

Over Ajusto

We hebben bijna allemaal wel een keer een slechte ervaring gehad met iets dat stuk ging of niet meer werkte. Meestal is het iets waar we zelf niet aan uit kunnen en waar we dan ook een vakspecialist voor moeten inschakelen. Waar vind ik de juiste specialist voor deze job? Hoe weet ik zeker dat hij gekwalificeerd is? Wanneer komt hij langs? Moet ik daar een vrije dag voor nemen? Hoeveel gaat het mij kosten? Hoe moet ik hem betalen? Wat als het fout gaat? En zo is Ajusto geboren.
Roy

Wat is Ajusto?

We zeggen bewust ‘slechte ervaring’ omdat we bij elk herstel, elke installatie en elke onderhoudsbeurt telkens opnieuw met heel wat onzekerheid worden geconfronteerd.

We zochten naar de beste manier om zaken in en rond uw huis te herstellen. Het werd ons vrij snel duidelijk dat een digitaal platform een erg gewenste oplossing was. Een platform waar u heel snel en eenvoudig online een gekwalificeerde specialist kunt boeken, wanneer het u het beste uitkomt. Of het nu gaat om elektriciteit, verwarming, loodgieterij, dakwerken, airconditioning, grote elektro, het installeren van een slim apparaat of andere werken binnen of buiten uw huis, u wilt er gewoon zeker van zijn dat u een erkende specialist krijgt. Een specialist die het werk goed uitvoert, tegen de juiste prijs en zonder dat u voor verrassingen komt te staan bij de eindfactuur.

Om een betrouwbaar en goed netwerk op te bouwen van specialisten, zijn we al van meet af aan op zoek gegaan naar hoogopgeleide en betrokken elektriciens, loodgieters, chauffagisten en installateurs in elke regio. Vandaag kunnen we in België op zo’n 200 specialisten rekenen die u met veel plezier bijstaan. En daar zijn we trots op.

Een gemotiveerd team

Een stel gemotiveerde mensen die er alles aan doet om u en onze specialist bij elkaar te brengen. Dat zijn we.

En worden we geconfronteerd met een probleem dat ons petje te boven gaat? Dan kunnen we bouwen op een groot netwerk met erg getalenteerde personen: de ondernemende bijen van Hive5, een co-working in het hartje van Brussel waar ook onze kantoren gelegen zijn.

Als u dus vragen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren! We leren u graag kennen en stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk te helpen.

Ajusto team

Onze Pros staan voor u klaar

Gekwalificeerde specialisten

Wij controleren of onze specialisten bevoegd zijn om hun beroep uit te oefenen en of ze aan alle wettelijke verplichtingen voldoen. Onze Pros hebben overigens allemaal een aansprakelijkheidsverzekering en zijn verzekerd wanneer er zich onvoorziene omstandigheden voordoen.

Een specialist uit uw buurt

Wij werken met specialisten uit uw regio. We vinden het belangrijk dat onze specialisten bekend zijn met uw regio omdat ze heel goed weten wat er speelt, welke specifieke toepassingen nodig zijn en uw taal spreken.

Integere specialisten

Buiten alle kwalificaties vinden wij het belangrijk dat onze specialisten ook normen en waarden hebben. Onze specialisten nemen de tijd om naar u te luisteren, werken zeer acuuraat en komen hun afspraken na.

Hebt u nog vragen?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.