Ajusto

Nieuw dak

Het dak is ongetwijfeld een van de belangrijkste elementen van uw huis. Het houdt u droog en beschermt u tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is uw dak een echte blikvanger die de stijl van uw huis bepaalt. Vergeet ook niet dat een goed aangelegd en geïsoleerd dak u heel wat geld kan besparen op lange termijn.Onze gekwalificeerde dakwerkers kunnen voor u een plat dak, zadeldak, lessenaarsdak of industrieel dak installeren. Ze beroepen zich steeds op de nieuwste bouwtechnieken, zodat u zeker kunt zijn van kwalitatief en duurzaam dak.
nieuw dak

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

dak aanleggen

Het dak: een kwestie van stijl

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Een dak is doorslaggevend voor de stijl en uitstraling van uw woning. Daarom bieden onze professionele dakwerkers u een breed scala aan materialen en afwerkingen aan. Ze begeleiden u uitgebreid bij uw keuzes en houden steeds rekening met uw budget. Of u nu kiest voor een rustieke, moderne, een meer industriële of minimalistische stijl, wij plaatsen het type dak dat bij u past. Het huis van uw dromen koopt u tenslotte niet, maar bouwt u!

Soorten dakbedekking

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Uw dak kan met verschillende materialen worden bedekt

  • Dakpannen: zeer populair, ze zijn verkrijgbaar in beton of klei en in verschillende vormen.

  • Leisteen: vaak gebruikt, ze zijn erg geliefd voor hun lage prijs in vergelijking met dakpannen.

  • Riet: een rieten dakbedekking geeft charme aan uw huis. Het materiaal gaat bovendien lang mee.

  • EPDM: dit is rubber. De voordelen zijn een eenvoudig onderhoud en de lange levensduur. De aankoopprijs ligt hoger, maar het materiaal is ideaal wanneer u een kwalitatieve bedekking zoekt voor uw plat dak. Het is de opvolger van het asfaltdak.

  • Zink: ideaal voor onconventionele of gebogen daken. Ze heeft een unieke uitstraling en gaat zeer lang mee.

dak materialen
dakbedekkingswerkzaamheden

Een dakwerker voor al uw dakbedekkings-werkzaamheden

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Uw Ajusto-dakwerker stelt een gedetailleerde en volledig gratis offerte voor u op. Hij plant de werken samen met u in, op het moment dat u het beste uitkomt. Hij zorgt ervoor dat de werken niet te lang duren en houdt zich steeds aan de offerte. Zo komt u zeker niet voor een onaangename verrassing te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt. Wat voor werk er ook nodig is, met Ajusto vindt u makkelijk de juiste Pro.

U kunt op ons rekenen voor zeer uiteenlopende dakwerkzaamheden, zoals de aanleg van een nieuw dak, de renovatie van uw dak, de constructie van het gebint, de bedekking (dakpannen, leisteen enz.), thermische of akoestische isolatie (binnen of buiten), het waterdicht maken van uw dak, de aanleg van een zolder en onderdak, de aanleg van een terras op een plat dak, de plaatsing van dakramen, de reparatie en het onderhoud van daklijsten, dakgoten en schoorstenen en de reiniging van uw dak (ontmossen).

Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker voor een vrijblijvende offerte om een dak te isoleren.

Boek uw dakwerker in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Dakreining

Het werk is onberispelijk verlopen voor zo'n groot project. Een was een kleine vertraging, maar die is meer dan vergeven! De follow-up van de afspraak tot het nawerk is geweldig. Dank aan allen voor de service.

Liesbeth

Brasschaat

Dakreining

Bravo aan Bilal voor zijn deskundigheid en goede advies voor mijn nieuwe dak. De prijs is niet de goedkoopste, maar ook niet overdreven hoog. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Ik beveel ze aan.

Stefaan

termonde

Dakreining

Ik was zeer verrast toen ik Ajusto belde voor mijn nieuwe dak. Begripvolle en professionele werkers. Respect voor sanitaire maatregelen en het welzijn van de klant. Vlekkeloos werk.

John

Zaventem

Dakreining

Ik beveel uw bedrijf aan voor dakbedekking, ik had geen onaangename verrassingen. De werken verliepen erg goed.

Gerard

Nieuwpoort

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.