Ajusto

Dakreiniging

Uw Ajusto-dakwerker stelt een gedetailleerde en volledig gratis offerte voor u op. Hij plant de werken samen met u in, op het moment dat u het beste uitkomt. Hij zorgt ervoor dat de werken niet te lang duren en houdt zich steeds aan de offerte. Zo komt u zeker niet voor een onaangename verrassing te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt. Wat voor werk er ook nodig is, met Ajusto vindt u makkelijk de juiste Pro.
dakreining

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

dakreining ontmossen

Dakreiniging en ontmossen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

U zou verbaasd zijn hoe snel onkruid uw dak inneemt. Niet alleen is het niet mooi en tast het de uitstraling van uw huis aan, maar verlagen algen en mossen ook de weerstand van uw dakbedekking. Regenwater kan plots binnensijpelen en wanneer het vriest, kunnen er scheuren in uw dakbedekking ontstaan. Het gevolg? Vochtplekken en lekken in huis. Gelukkig kunt u rekenen op een gekwalificeerde dakwerker die uw dak met gespecialiseerde toestellen en technieken komt reinigen en u zo van alle mos, korstmos en algen ontdoet.

Na het ontmossen, kan deze dakwerker uw dak ook met een beschermende coating behandelen. Dat is aangeraden om te voorkomen dat algen of mos zich weer aan de dakbedekking hechten. Uw dak zal ook beter beschermd zijn tegen het weer. Wist u trouwens dat er gekleurde coatings bestaan? Hiermee geeft u uw dak in een mum van tijd een volledig nieuwe uitstraling.

Vergeet ook uw zonnepanelen niet regelmatig te onderhouden en reinigen om hun prestaties op lange termijn optimaal te houden.

Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker om uw dak te laten reinigen. Voor hij begint te ontmossen, zal hij eerst alle dode bladeren en ander vuil verwijderen. Hij reinigt ook de daklijsten en dakgoten om vocht- en lekproblemen te voorkomen. Vraag een gratis offerte.

Daklijsten, dakgoten en schoorstenen

Vanaf €349 voor 5 meters dakgoot.

Afhankelijk van de hoogte van het dak en de complexiteit van het uit te voeren werk kan een toeslag aangerekend worden.

De daklijsten, dakgoten en schoorstenen worden vaak over het hoofd gezien. Toch kan een beschadigde daklijst of een verkeerd aangesloten goot ernstige waterschade veroorzaken. Een goede regenwaterafvoer is essentieel zodat niet alleen uw dak maar ook uw hele huis waterdicht is.

Na verloop van tijd kunnen uw goten verstopt raken door de bladeren, het vuil, de mos en de algen die bij regen en wind op uw dak terecht komen. Een verstopte goot of daklijst kan door zijn gewicht de voegen in de buitenmuur losmaken of een lek veroorzaken. Het is dus belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Denk er ook aan om bomen die over uw dak hellen af en toe eens te snoeien.

Maak uw goten echter niet zomaar zelf schoon. Op het dak klimmen is namelijk niet zonder risico. Schakel liever een ervaren professional in die over de nodige veiligheidsuitrusting beschikt. Maak een afspraak met een gekwalificeerde Ajusto Pro voor het onderhoud of de reparatie van uw daklijsten, dakgoten of schoorstenen (ombouwen of tuberen). Hij zal u adviseren over het materiaal: zink, koper, gietijzer, aluminium of PVC.

dakreining dakgoten
dakreining dakbedekkingswerkzaamheden

Een dakwerker voor al uw dakbedekkings-werkzaamheden

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Uw Ajusto-dakwerker stelt een gedetailleerde en volledig gratis offerte voor u op. Hij plant de werken samen met u in, op het moment dat u het beste uitkomt. Hij zorgt ervoor dat de werken niet te lang duren en houdt zich steeds aan de offerte. Zo komt u zeker niet voor een onaangename verrassing te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt. Wat voor werk er ook nodig is, met Ajusto vindt u makkelijk de juiste Pro.

U kunt op ons rekenen voor zeer uiteenlopende dakwerkzaamheden, zoals de aanleg van een nieuw dak, de renovatie van uw dak, de constructie van het gebint, de bedekking (dakpannen, leisteen enz.), thermische of akoestische isolatie (binnen of buiten), het waterdicht maken van uw dak, de aanleg van een zolder en onderdak, de aanleg van een terras op een plat dak, de plaatsing van dakramen, de reparatie en het onderhoud van daklijsten, dakgoten en schoorstenen en de reiniging van uw dak (ontmossen).

Maak een afspraak met een gekwalificeerde dakwerker voor een vrijblijvende offerte om een dak te onderhouden.

Dakreiniging voor verhoogde duurzaamheid

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Een dakreiniging is een essentiële operatie om de levensduur van uw dak te behouden. Ajusto, specialist in dakreiniging, biedt u ervaren dakdekkers aan om regelmatig en kwalitatief onderhoud te verzekeren.

Waarom is het noodzakelijk om uw dak te reinigen?

Na verloop van tijd hopen mossen, korstmossen en andere micro-organismen zich op het dak op. Deze plantaardige parasieten houden het vocht vast, bevorderen waterinfiltraties en de achteruitgang van de materialen. Onze experts in dakreiniging komen tussen om deze vuiligheden te verwijderen en hun heropkomst te voorkomen.

Welke methodes gebruiken we voor de dakreiniging?

Afhankelijk van het type dak (tegel dak, lei dak, etc.), gebruiken we aangepaste technieken om de bekledingen niet te beschadigen. Voor daken in terracotta tegels of natuurleien bijvoorbeeld, geven we de voorkeur aan lage druk reiniging. Dit vermijdt de materialen te verzwakken. Het gebruik van een hogedrukreiniger zoals de Karcher is voorbehouden aan bepaalde specifieke situaties.

Het proces van dakreiniging omvat meestal de volgende stappen: borstelen om de afzettingen te verwijderen, spuiten van een anti-mos product met een verstuiver, spoelen met lage druk, en toepassen van een waterdicht makend behandeling om het dak te waterdicht maken.

Welke producten gebruiken we voor de dakreiniging?

We gebruiken specifieke reinigings- en behandelingsproducten voor elk type dak. De anti-mos behandeling is vaak op basis van bleekwater of fungicide om de mossen en korstmossen duurzaam te verwijderen. De waterdichtheid wordt verzekerd door een waterafstotende behandeling, die de waterdichtheid van het dak tegen vocht behoudt en de afvoer van regenwater bevordert.

Veiligheid tijdens de dakreinigingswerken

Het dak opklimmen om de reiniging uit te voeren vraagt grote voorzichtigheid. Onze professionals zijn opgeleid in de regels van de kunst op het gebied van veiligheid en gebruiken geschikte uitrustingen zoals een harnas. We zorgen ervoor dat de reiniging van uw dak veilig gebeurt.

Ajusto is uw betrouwbare dakreinigingsbedrijf. Doe een beroep op ons voor een volledige reiniging van uw dak en gevels. We bieden een op maat gemaakte en aangepaste offerte voor dakreiniging aan. Contacteer ons vandaag nog om uw volgende dakreiniging te plannen.

dakreining dakwerker

Boek uw dakwerker in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Dakreiniging

De dakwerker heeft alle takken op mijn dak correct verwijderd en met een glimlach al het vuil uit mijn daklijsten verwijderd. Het doet deugd om zo'n vrolijke werker bezig te zien. 100% tevreden.

Annelies

Antwerpen

Dakreiniging

Werk goed gedaan, vrij snel. +1 voor de mogelijkheid om zelf een datum en tijdstip te kiezen. Ik kon op voorhand al een halve dag verlof inplannen :)

Karima

Gent

Dakreiniging

Bedankt Bertrand om mijn dak zo grondig te hebben gereinigd. 5 welverdiende sterren, tot de volgende keer.

Johan

Mechelen

Dakreiniging

De dakwerker was eerlijk in zijn offerte en gaf heel wat advies. Ik ben blij dat ik Ajusto gevonden heb, dank jullie.

Gerard

Nieuwpoort

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.