Ajusto

Lek herstellen

Vertrouw uw project toe aan Ajusto! Wij verzorgen de werken van A tot Z. Vermijd het gedoe. Ajusto stuurt u een specialist voor u lek probleem. Hij komt langs op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt en maakt een vrijblijvende offerte op.
lek

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

lek muur

Lek muur

Vanaf € 119,00.

Een lek in de muur zit dikwijls goed verscholen. Het risico bij dit type vochtprobleem is dan ook dat u het niet snel opmerkt. Het lek wordt vaak pas duidelijk als de gevolgen goed zichtbaar zijn en er al veel schade is aangericht aan de muren. Toch zijn er een aantal signalen waar u op kunt letten: vocht- en schimmelplekken, loskomend behang en schilderwerk, condens op de ramen, een muffe geur of een plotse stijging in uw watergebruik. Als u dit ziet, doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Deze zal het lek in de muur dan opsporen en herstellen, terwijl hij het hak- en breekwerk en de schade zoveel mogelijk probeert te beperken.

Uw verzekering dekt vaak de kosten

Uw verzekering dekt vaak de kosten voor het opsporen van een lek, afhankelijk van het soort verzekering dat u heeft afgesloten. Het kan dus zeker interessant zijn om u eens te informeren bij uw makelaar. Want als het zo is, dan worden ook de kosten die nodig zijn om de schade die het lek heeft veroorzaakt te herstellen, gedekt. Denk hierbij aan het bepleisteren en schilderen van muren, het demonteren en opnieuw monteren van meubels enz. De reparatie van de oorzaak van het lek is daarentegen voor eigen rekening, bijvoorbeeld het dichten van de lekkende leiding.

Neem vooraf altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij om te weten welke stappen u precies moet ondernemen. Weet ook dat u in sommige gevallen preventief mag handelen, bijvoorbeeld in geval van nood.

Lek plafond

Vanaf € 119,00.

Een lek aan uw plafond is erg vervelend en vaak complex. Ze zijn vaak het gevolg van lekkende leidingen of van lekken in uw badkamer. De beste tip die we u dan ook kunnen geven, is om uw hoofdkraan dicht te draaien zodra u een lek opmerkt. Zo voorkomt u grotere schade.

Omdat deze lekken voor het blote oog niet te zien zijn, adviseren wij u om uw lek te laten opsporen met speciale technologie. Deze technologie stelt ons in staat de oorzaak van het lek op te sporen zonder het plafond te hoeven slopen. Zodra we dan het lek hebben gevonden, kunnen onze loodgieters het repareren.

lek plafond
lek toilet

Lek toilet

Vanaf € 119,00.

U komt net thuis en ineens ligt er water rond uw toilet. Hiervoor zijn verschillende oorzaken te bedenken. Mocht dit al eens vaker zijn voorgekomen, dan heeft u te maken met een lek aan uw toiletafvoer. Het kan ook zijn dat uw toilet niet op de juiste wijze is aangesloten. Vaak worden 90°-verbindingsstukken gebruikt of een verbinding die te smal is en dit kan leiden tot een lek aan uw toilet. Daarnaast kunnen uw leidingen poreus zijn en is het beter om de afvoer te vervangen.

Schakel een van onze lokale loodgieters in voor een lek in uw toilet. Zij zorgen ervoor dat het lek wordt gedicht.

Lek douche

Vanaf € 119,00.

Ziet u op het plafond boven uw douche of op de muur ernaast leksporen of vochtplekken? Dan is de kans vrij groot dat uw douche lekt. Geen zorgen, als u wilt kunt u met ons handig stappenplan zelf een lek in uw douche opsporen. U heeft hier helemaal geen technische kennis voor nodig, al is het toch altijd aangenaam als u al wat ervaring hebt met klussen. Bent u niet zo handig, komt u er niet uit of laat u het werk liever meteen door een specialist doen, dan helpen wij graag bij het opsporen en herstellen van een lek in uw douche.

lek douche
lek badkamer

Lek badkamer

Vanaf € 119,00.

Een lek in uw badkamer kan op verschillende plekken ontstaan. Uw douche, bad, lavabo en toilet zijn namelijk sanitaire producten die veel water gebruiken en dat water moet natuurlijk afgevoerd worden, via uw waterleidingen. Dat is de reden waarom er zoveel lekken ontstaan in de afvoer van het water en in de aansluitingen van uw douche, bad, lavabo en toilet in de badkamer.

Merkt u een lek op aan uw voegen of in de muur? Dan gaat u het beste meteen op zoek naar de bron, voordat het erger wordt. Onze specialisten helpen u hier graag bij. Ze beschikken bovendien over speciale apparatuur waarmee ze lekken in uw badkamer snel kunnen opsporen zonder enig hak- of breekwerk. Hebben we het lek gevonden? Dan herstellen we het meteen voor u.

Lek waterleiding

Vanaf € 119,00.

We staan er vaak niet bij stil, maar achter ons plafond, de schotten en vloer liggen er verschillende waterleidingen netjes weggewerkt en verborgen voor het menselijk oog. Pas op het moment dat de afvoer van uw lavabo, het toilet of de douche niet meer goed doorloopt of u een wat vage of soms sterke, natte, muffe geur ruikt, staan we weer stil bij het bestaan van onze leidingen.

Het verschil tussen een kapotte of een verstopte waterleiding is vaak moeilijk te herkennen. Heeft u last van regelmatig terugkerende verstoppingen, rioolstank, water in de kruipruimte of kelder of een totale verstopping in uw keuken en badkamer, dan is er eerder sprake van een kapotte leiding. Heeft u een lek in uw waterleiding of zit ze verstopt? Schakel dan een van onze loodgieters bij u uit de buurt in. Zij zorgen ervoor dat uw lekkende of verstopte leidingen verholpen wordt.

Een Ajusto-loodgieter

U kunt op Ajusto rekenen voor al uw kraanwerk, badkamerrenovaties (douches en baden), leidingaansluitingen, het afdichten van leidingen of een lekkende toiletspoeling, het vervangen van een sifon, toilet of wastafel, waterlekken of problemen met de afvoer (ontstopping) en nog veel meer. Een loodgieter is trouwens vaak ook een verwarmingsmonteur, waardoor hij u ook kan helpen met uw ketel, boiler of warmwaterproblemen bij uw sanitair.

lek waterleidigen

Boek uw loodgieter in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Lek gootsteen

De loodgieter kwam op de afgesproken tijd en heeft het lek in mijn gootsteen zeer efficiënt verholpen.

Greta

Dilbeek

Lek douchebak

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering.

Gianni

Gent

Lek herstellen

De klus was niet gemakkelijk (oude installatie, moeilijke toegang) maar het lek is gerepareerd. Bekwame, efficiënte en vriendelijke loodgieter. Ik beveel hem aan.

Sofie

Brussels

Lek plafond

Het lek werd vlot gedetecteerd. Bedankt Ajusto voor de kwalitatieve informatie over de afspraak, de stiptheid en het professionalisme van de betrokken mensen. Een professionele job die perfect werd opgevolgd dankzij het platform, dank u en bravo.

Frederic

Maldegem

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.