Ajusto

Herstelling loodgieterij

Vertrouw uw project toe aan Ajusto! Wij verzorgen de werken van A tot Z. Vermijd het gedoe. Ajusto stuurt u een specialist voor u renovatie of herstellingen. Hij komt langs op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt en maakt een vrijblijvende offerte op.
herstelling loodgieterij

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

toiletspeling herstelling loodgieterij

Toiletspoeling herstellen

Vanaf € 119,00.

Werkt uw toiletspoeling niet meer? Of blijft hij lopen en verspil je liters water en daarmee al evenveel geld?

Elk huishouden krijgt vroeg of laat te maken met een spoelprobleem. Voor wie al wat kluservaring heeft, is het vaak kinderspel om de toiletspoeling te herstellen. Maar misschien wilt u liever een loodgieter gespecialiseerde in herstelling loodgieterij inschakelen? Maak een afspraak met een van onze loodgieters bij u in de buurt. Zij helpen u graag bij het repareren van uw lopende, lekkende of haperende toiletspoeling.

Repareren en vervangen door een Pro

Wist u dat het spoelmechanisme permanent in contact staat met het water in het toiletreservoir? Het is dan ook logisch dat sommige onderdelen snel verslijten door corrosie of kalkaanslag. Het mechanisme begint dan te haperen en vaak stopt de spoeling niet meer. Dit kan leiden tot zeer hoge waterverliezen.

Het probleem kan ontstaan door een defect aan de vlotter: de afdichting van het vlotterventiel is bijvoorbeeld beschadigd of het waterniveau in het reservoir is verkeerd afgesteld. Ook het ventiel of de afdichting van het reservoir kan versleten zijn. Het vaststellen van het probleem en het vervangen van de defecte onderdelen is niet altijd even eenvoudig. Dit kan dan ook een goede gelegenheid zijn om uw toilet te veranderen. Wilt u een lek in uw reservoir laten repareren of een nieuw toilet plaatsen? Ajusto vindt voor u de juiste loodgieter gespecialiseerde in herstelling loodgieterij in uw omgeving, wanneer het u uitkomt.

Lekkende kraan herstellen

Vanaf € 119,00.

Een lekkende kraan komt in elk huishouden wel een keer voor. Het is een vervelend probleem, want het gaat gepaard met veel waterverspilling, maar gelukkig is het herstellen van een lekkende kraan vrij eenvoudig voor mensen die graag klussen. Schakelt u liever toch een specialist in herstelling loodgieterij in? Boek dan een afspraak met een van onze loodgieters bij u in de buurt. Zij helpen u graag bij het herstellen en geven u advies om grotere lekken te voorkomen.

Repareren en vervangen door een Pro

Soms ligt kalkaanslag aan de afdichting aan de basis van het probleem. In dat geval moet de kraan gedemonteerd worden om het lek te stoppen. En misschien is dit dan een goede gelegenheid om de kraan te vervangen? Dan geeft u het beste de voorkeur aan een waterbesparende kraan of mengkraan met een straalbreker of debietbegrenzer.

Of het nu voor een lekreparatie of een vervanging is, Ajusto vindt een loodgieter gespecialiseerde in herstelling loodgieterij in uw regio die bij u langskomt wanneer het u het best uitkomt.

kraan herstelling loodgieterij
lavabo herstelling loodgieterij

Waterleidingen herstellen

Vanaf € 119,00.

We staan er vaak niet bij stil, maar achter ons plafond, de schotten en vloer liggen er verschillende waterleidingen netjes weggewerkt en verborgen voor het menselijk oog. Pas op het moment dat de afvoer van uw lavabo, het toilet of de douche niet meer goed doorloopt of u een wat vage of soms sterke, natte, muffe geur ruikt, staan we weer stil bij het bestaan van onze leidingen.

Het verschil tussen een kapotte of een verstopte waterleiding is vaak moeilijk te herkennen. Heeft u last van regelmatig terugkerende verstoppingen, rioolstank, water in de kruipruimte of kelder of een totale verstopping in uw keuken en badkamer, dan is er eerder sprake van een kapotte leiding. Heeft u een lek in uw waterleiding of zit ze verstopt? Schakel dan een van onze loodgieters gespecialiseerde in herstelling loodgieterij bij u uit de buurt in. Zij zorgen ervoor dat uw lekkende of verstopte leidingen verholpen wordt.

Andere loodgieterijswerken

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

U kunt op Ajusto rekenen voor al uw kraanwerk, badkamerrenovaties (douches en baden), leidingaansluitingen, het afdichten van leidingen of een lekkende toiletspoeling, het vervangen van een sifon, toilet of wastafel, waterlekken of problemen met de afvoer (ontstopping) en nog veel meer. Een loodgieter is trouwens vaak ook een verwarmingsmonteur, waardoor hij u ook kan helpen met uw ketel, boiler of warmwaterproblemen bij uw sanitair.

hangtoilet herstelling loodgieterij

Boek uw loodgieter in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Afvoer herstellen

De loodgieter ging een nieuwe (kwaliteitsvolle) afvoer kopen om de oude te vervangen, vandaar dat de afspraak even geduurd heeft. Goed idee, want de winkels waren de volgende dag gesloten. Hij had mijn goedkeuring. Het heeft me niet al te veel gekost en ik ben erg blij met het resultaat.

Lisa

Asse

Waterleidingen herstellen

De loodgieter was erg professioneel. Dank u voor uw klantenservice ondanks de kleine moeilijkheden bij het verzenden en registreren van foto's van het badkamermeubel. Zeer tevreden!

Stefanie

Leuven

Kraan herstellen

Idriss was super charmant. Hij belde me de dag voordien om de afspraak te bevestigen en ging zelf een nieuwe kraan voor me kopen, waarbij hij me ter plaatse opbelde om me mijn keuze te vragen. Super vriendelijk en een zeer goede loodgieter. Zou het aanbevelen.

An

Aalst

Toiletspoeling herstellen

De stukken zijn vervangen en mooi afgewerkt. 5 sterren meer dan waard.

Kim

Brasschaat

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.