Ajusto

Ontstopping

Wanneer bijvoorbeeld het water in uw douchebak uitloopt of het toilet na het doorspoelen vol water blijft staan, heeft u vast en zeker last van een verstopping. In de meeste gevallen kunt u dit eenvoudig zelf verhelpen. Maar zit de verstopping dieper onder de grond of heeft u geen idee wat u moet doen, dan is dat is een goed moment om een loodgieter te laten komen voor een ontstopping. Onze specialisten beschikken over speciaal gereedschap en de juiste middelen om uw verstopping op te lossen.
ontstopping

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

Onze prijzen

Het is voor ons onmogelijk om de prijs van een ontstoppingsdienst vooraf te bepalen. De prijs hangt af van een aantal factoren: het type verstopping, de diepte, de gebruikte apparatuur, het aantal gepresteerde werkuren, enz.

Hierbij een prijsindicatie van onze ontstoppers:

  • Vanaf €350,00: verplaatsing, diagnose, eerste werkuur en kleine ontstoppingsklus met behulp van een mechanische fret of pijpenreiniger.

  • Vanaf €450,00: verplaatsing, diagnose, eerste werkuur en ontstopping met een hogedrukmachine.

In alle gevallen zal de Pro u ter plaatse een offerte geven om u te informeren over de definitieve prijs.

prijs ontstopping
afvoer ontstopping

Afvoer ontstopping

Vanaf € 350,00. De prijs varieert naargelang de tijd die nodig is en het materiaal dat voor de ontstopping wordt gebruikt.

Alle afvoersystemen in huis raken vroeg of laat wel eens verstopt. De eerste reactie is dan vaak: “Oh, dat los ik zelf wel even op”. En vaak is een verstopping in uw afvoer ook echt makkelijk te verhelpen, zonder loodgieter. Toch is deze oplossing meestal van tijdelijke aard. Als u bij het ontstoppen bovendien te veel kracht uitoefent, kunt u blijvende schade toebrengen aan uw leiding.

Mocht het na verschillende pogingen dus niet lukken om uw afvoer zelf vrij te maken, of als u vermoedt dat uw leidingen beschadigd zijn en de verstopping zeer hardnekkig is, aarzel dan zeker niet om deze taak over te laten aan een specialist in ontstopping.

Enkele goede tips

Een ontstopping kan op verschillende manieren. Een loodgieter gebruikt bijvoorbeeld meestal een manuele pomp of een schraper. Als dat niet volstaat, moet hij echter zijn toevlucht nemen tot bijtende producten die enkel te koop zijn bij professionele handelaars gespecialiseerd in loodgieterij. De hersteltijd varieert van 30 minuten tot 2 uur voor complexere problemen.

Wilt u uw leiding zelf proberen te ontstoppen? Vermijd dan in ieder geval producten die u in de supermarkt vindt en die zogezegd bedoeld zijn om te ontstoppen. Deze producten mogen dan wel nuttig zijn om preventief te gebruiken, maar beschadigen vaak uw leidingnet nog meer en verergeren het probleem. Maak dus geen overbodige kosten en schakel liever een bekwame loodgieter in met de nodige ervaring in ontstopping.

Stelt u vast dat niet alleen uw wc, maar ook uw douche of lavabo verstopt zijn, dan is de kans groot dat er een probleem is met de algemene afvoer van uw woning. Het ontstoppen kan in dat geval gebeuren met een vrachtwagen met hogedrukspoelapparaat indien er geen andere oplossing werd gevonden. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn wel veel groter.

Bad ontstopping

Vanaf € 350,00. De prijs varieert naargelang de tijd die nodig is en het materiaal dat voor de ontstopping wordt gebruikt.

Blijft het water staan in uw bad staan of loopt het minder makkelijk weg? Of hoort u een soort van slurpend geluid als het water bijna helemaal weg is? Dan duidt dit op een verstopping. De meest voorkomende oorzaak van een verstopt bad (of een verstopte douche) is een ophoping van zeepresten in combinatie met haren. Heeft u zelf al verschillende pogingen ondernomen om uw bad te ontstoppen, maar zonder succes? Dan is het goed om een loodgieter in ontstopping te laten komen die dit vakkundig voor u kan oplossen.

bad ontstopping
waterleidingen ontstopping

Waterleiding ontstopping

Vanaf € 350,00. De prijs varieert naargelang de tijd die nodig is en het materiaal dat voor de ontstopping wordt gebruikt.

Een verstopte waterleiding of afvoer in uw huis is zeer vervelend. Er zijn verschillende oorzaken: aangekoekt vet, verzakkingen, beschadigingen aan uw leidingen of een verouderd buizensysteem. En de gevolgen zijn natuurlijk aanzienlijk. Zo kunt u geen gebruik meer maken van uw toilet of lukt het doorspoelen niet meer zo goed. Ook kan het zijn dat u het water hoort borrelen in uw keuken, badkamer of toilet of dat u krijgt te maken met stankoverlast. Als u hier last van heeft, dan adviseren wij om niet langer te wachten en een specialist in ontstopping in te schakelen om uw waterleiding te ontstoppen. Onze loodgieters hebben hiervoor de juiste apparatuur en middelen.

Vertrouw op onze specialisten ontstopper

Hebt u het zelf geprobeerd, maar geen wondermiddel gevonden? Vertrouw op een bekwame Ajusto-specialist in ontstopping die snel bij u ter plaatse komt zodat u opnieuw uw dagelijkse comfort terugvindt.

WC Ontstopping

Vanaf € 350,00. De prijs varieert naargelang de tijd die nodig is en het materiaal dat voor de ontstopping wordt gebruikt.

Pas op het moment dat uw toilet het niet meer doet, ontdekt u hoe vreselijk dat is. Er zijn meerdere oorzaken waardoor uw toilet verstopt kan raken. Zo kunnen toiletpapier, doekjes of geurblokjes doorgespoeld worden en problemen veroorzaken. Maar ook verf, olie of andere materialen kunnen voor verstoppingen zorgen. Wat we overigens ook wel vaker horen van onze klanten, is dat er per ongeluk speelgoed van kinderen in het toilet terechtkomt.

Een toilet ontstopping nodig? Loopt het water niet goed door of naar boven bij het spoelen? Geen probleem! Onze loodgieters beschikken over speciaal gereedschap waarmee ze uw wc probleemloos kunnen ontstoppen.

wc ontstopping
doucheafvoer ontstopping

Doucheafvoer ontstopping

Vanaf € 350,00. De prijs varieert naargelang de tijd die nodig is en het materiaal dat voor de ontstopping wordt gebruikt.

U herkent een verstopte doucheafvoer meestal doordat het water blijft staan in uw douche of minder makkelijk wegloopt. In veel gevallen wordt de verstopping veroorzaakt door haren en zeepresten die samenklitten en ophopen. Heeft u een verstopping in een open inloopdouche? Dan kan het zijn dat bij een verstopping uw gehele badkamervloer en zelfs aangrenzende ruimtes onder water komen te staan. Als u geluk heeft, is het voldoende om uw sifon goed te kuisen. Als dat niet helpt of genoeg is, kunnen onze loodgieters met speciale apparatuur en hun ervaring in ontstopping uw doucheafvoer ontstoppen.

Gootsteen ontstopping

Vanaf € 350,00. De prijs varieert naargelang de tijd die nodig is en het materiaal dat voor de ontstopping wordt gebruikt.

Loopt het water in uw gootsteen niet goed meer weg? Of blijft er een laagje water staan? Dan heeft u waarschijnlijk last van een verstopping. Een van de eerste signalen waar u op moet letten, is uw gootsteen die begint te borrelen of een soort slurpend geluid dat uit uw sifon komt. Een vervelend probleem, dat vaak veroorzaakt wordt door de combinatie van etensresten en zeep. Doordat etensresten niet altijd wegspoelen en makkelijk in bochten blijven liggen, hopen ze namelijk snel op.

Wanneer de afvoer in de keuken verstopt zit, kunt u dit redelijk eenvoudig zelf oplossen. Controleer bij een verstopping eerst de sifon, die het vuil en de etensresten opvangt. Maak de sifon los en verwijder alle etensresten. Meestal is het probleem dan opgelost.

We adviseren u trouwens om regelmatig eens uw sifon te controleren en kuisen, zodat alles goed blijft doorlopen. Mocht het toch niet lukken om zelf uw gootsteen te ontstoppen, aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken met een Ajusto-loodgieter specialist in ontstopping bij u uit de buurt.

gootsteen ontstopping

Boek uw loodgieter in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Waterleiding ontstopping

Perfecte interventie: de loodgieter kon de verstopping in mijn leiding snel verhelpen. Dank u voor de efficiënte ontstopping.

Gerard

Aalter

WC ontstopping

Heel goed. Snelle service en kwaliteitswerk. Snel gereageerd op een verstopt toilet. Ik raad het ten zeerste aan.

Koen

Heist-op-den-berg

Gootsteen ontstopping

Perfecte ontstopping, zeer redelijke prijs en zeer bekwame loodgieter die het probleem efficiënt oploste. Hij aarzelde niet om zijn werk te controleren.

Safa

Wijnegem

Afvoer ontstopping

Zeer goede follow-upservice. De eerste technicus kon het lek niet oplossen. Toen ik de verkoopdienst contacteerde, hebben ze een oplossing voor me gezocht en werd mijn probleem vlot en in alle vertrouwen opgelost. Dank u voor uw follow-up

Karel

Oostende

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.