Ajusto

Vochtplekken en lekken opsporen

Voor € 399 (incl. 21% btw) sporen onze specialisten het lek of de vochtplekken op en stellen ze een verslag op. Lokaliseer de exacte locatie en oorzaak van uw waterlek zonder onnodige beschadiging.
Opsporen vochtplekken

U kiest datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

vocht

Opsporen vochtplekken

Voor € 399 (incl. 21% btw) sporen onze specialisten het lek of de vochtplekken op en stellen ze een verslag op.

Als het lek zich achter uw muur bevindt, kan de bron vaak opgespoord worden door de relatieve vochtigheid op verschillende plaatsen van de muur te meten. Onze specialisten gebruiken hiervoor een vochtmeter, die ze tegen uw muur houden. Waar de vochtigheid het hoogst is, bevindt zich in de meeste gevallen de oorzaak van het lek.

Zodra de oorzaak gevonden is, kunnen onze specialisten aan het echte werk beginnen. Dan halen ze verschillende detectiemiddelen boven, zoals een ultrasoon- of infraroodcamera, rookgenerator, fluoresceïnetest, waarmee ze nauwkeurig de aard van het lek of de vochtplekken bepalen. Zo weten ze heel precies wat de situatie is en hoe ze die kunnen verhelpen, zonder dat ze ook maar iets moeten openbreken.

Ons aanbod

Voor € 399 (incl. 21% btw) sporen onze specialisten het lek of de vochtplekken op en stellen ze een verslag op. Voor dit soort dienstverlening is altijd een btw-tarief van 21% van toepassing. Als specifieke apparatuur nodig blijkt om de vaststelling naar behoren uit te voeren, kan een supplement worden gevraagd.

In deze prijs zit het volgende inbegrepen:

  • Verplaatsing van de specialist

  • Opsporing van de oorzaak van de vochtplekken of het lek met aangepast materiaal

  • Geen onnodige afbraak

  • Opstellen van een verslag dat beantwoordt aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij

  • U ontvangt het verslag maximaal 5 werkdagen na ontvangst van de betaling

  • Op uw verzoek kan de specialist 6 weken na de reparatie opnieuw naar uw huis komen om er zeker van te zijn dat het probleem is opgelost. Dit is wel enkel mogelijk als u de werken door een Ajusto-specialist hebt laten uitvoeren.

Indien er grote werken nodig blijken om het probleem op te lossen, stelt onze specialist gratis een aparte offerte op.

pro ajusto
vochtplekken

Uw verzekering dekt vaak de kosten

Uw verzekering dekt vaak de kosten voor het opsporen van een lek, afhankelijk van het soort verzekering dat u heeft afgesloten. Het kan dus zeker interessant zijn om u eens te informeren bij uw makelaar. Want als het zo is, dan worden ook de kosten die nodig zijn om de schade die het lek heeft veroorzaakt te herstellen, gedekt. Denk hierbij aan het bepleisteren en schilderen van muren, het demonteren en opnieuw monteren van meubels enz. De reparatie van de oorzaak van het lek is daarentegen voor eigen rekening, bijvoorbeeld het dichten van de lekkende leiding.

Neem vooraf altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij om te weten welke stappen u precies moet ondernemen. Weet ook dat u in sommige gevallen preventief mag handelen, bijvoorbeeld in geval van nood.

Maak een afspraak met een loodgieter uit Ajusto

Het loodgieterswerk van een loodgieter uit Ajusto betreft kranen, badkamerrenovatie (douches en baden), leidingaansluitingen, waterdichtheid van de leidingen of een lekkend toilet, vervanging van een sifon, een toilet of een wastafel, waterlekkage of afvoerproblemen (ontstopping), enz. Een professionele loodgieter is vaak ook een verwarmingsmonteur. Hij is dan ook gespecialiseerd in boilers, verwarmingsketels en warmwaterproblemen in uw sanitaire installaties.

Boek uw loodgieter in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Opsporen vochtplekken

Zeer goede follow-upservice. De eerste technicus kon het lek niet oplossen. Toen ik de verkoopdienst contacteerde, hebben ze een oplossing voor me gezocht en werd mijn probleem vlot en in alle vertrouwen opgelost. Dank u voor uw follow-up.

Ismail

Herentals

Lek douchebak

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering.

Gianni

Gent

Lek herstellen

De klus was niet gemakkelijk (oude installatie, moeilijke toegang) maar het lek is gerepareerd. Bekwame, efficiënte en vriendelijke loodgieter. Ik beveel hem aan.

Sofie

Brussels

Opsporen vochtplekken

Het lek werd vlot gedetecteerd. Bedankt Ajusto voor de kwalitatieve informatie over de afspraak, de stiptheid en het professionalisme van de betrokken mensen. Een professionele job die perfect werd opgevolgd dankzij het platform, dank u en bravo.

Frederic

Maldegem

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.