Ajusto

Dakinspectie

Elk dak, of het nu van gebakken dakpannen of natuurleien is, nieuw of oud, wordt blootgesteld aan weersomstandigheden en vereist speciale aandacht. Na verloop van tijd kunnen tegels barsten, kunnen leien verschuiven en kan de dakstructuur tekenen van zwakte vertonen. Van zink tot thermische isolatie, elk onderdeel is belangrijk.
Dakinspectie

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

dakinspectie dakwerker

Waarom een dakinspectie uitvoeren?

210€, rapport inbegrepen. Het rapport wordt overhandigd na ontvangst van de betaling voor de dienst.

De dakinspectie is niet alleen een luxe, het is uw eerste verdedigingslinie tegen waterinfiltraties, schade aan de zolder en afdichtingsproblemen. Op de lange termijn kan het u duizenden euro's besparen. Hier is waarom:

  • Vroegtijdige detectie: kleine infiltraties, gebroken tegels of een probleem met de nok kunnen snel uitgroeien tot grote problemen als ze onbehandeld blijven. Onze professionele dakwerkers inspecter en elke hoek, van de goten tot de dakramen, om deze zwakke punten te identificeren.

  • Algemene evaluatie: voordat u enige renovatie- of dakherstellingswerken uitvoert, biedt onze diagnose u een compleet overzicht, van zink tot de helling van uw dak. Dit stelt u in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Prijs en inspectiemethode

210€, rapport inbegrepen. Het rapport wordt overhandigd na ontvangst van de betaling voor de dienst.

Voor een prijs van 210€, rapport inbegrepen, duiken we diep in uw tegels, gevelbekleding en dakstructuren om elk teken van falen te detecteren. Het is een verstandige investering gezien de potentiële kosten van onopgemerkte schade.

Onze methode combineert expertise en veiligheid. Om een nauwkeurige evaluatie te garanderen, werken twee van onze dakwerkers-zinkwerkers samen aan elke opdracht, inspecteren elke gebakken tegel, elke shingle, en testen de afdichting. Hun samenwerking garandeert een grondige en veilige evaluatie van elk aspect, van het leien dak tot het zinkwerk.

prijs dakinspectie
diagnose dakinspectie

Vertrouw op Ajusto

Al jaren positioneert Ajusto zich als uw betrouwbare dakwerker. We wijden ons aan het waarborgen van de veiligheid, de waterdichtheid en de duurzaamheid van uw daken. Van thermische isolatie tot dakreparatie, uw meest waardevolle bezit is in deskundige handen.

Laat een kleine schade niet uitgroeien tot een groot probleem. Of het nu gaat om een plat dak, een hellend dak of platte daken, met onze inspectiedienst krijgt u gemoedsrust en de zekerheid van een foutloos dak. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw dakwerkzaamheden en zorg voor de duurzaamheid van uw huis.

Boek uw dakwerker in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Dakinspectie

Ik maakte me zorgen over de leeftijd van mijn leien dak. Ajusto heeft een grondige inspectie uitgevoerd en mij een duidelijk en gedetailleerd rapport gegeven. Ik ben opgelucht dat ik nu precies weet waar ik aan toe ben en welke stappen ik moet ondernemen. Bedankt Ajusto!

Sophie

Brussel

Dakinspectie

Nadat ik lekkage op mijn zolder had opgemerkt, heb ik Ajusto ingeschakeld. Hun team was professioneel en geruststellend. Dankzij hun nauwkeurige diagnose kon ik het probleem bij de wortel aanpakken zonder onnodige kosten. Ik kan Ajusto van harte aanbevelen.

Mikael

Wetteren

Dakinspectie

Ik overwoog een complete renovatie van mijn dak, maar ik was niet zeker van de huidige staat. De inspectie van Ajusto was een echte eye-opener! Ze identificeerden niet alleen de gebieden die gerepareerd moesten worden, maar adviseerden me ook over de beste oplossingen voor mijn budget.

Elise

Antwerpen

Dakinspectie

Voor mij zijn de veiligheid en levensduur van mijn huis van het grootste belang. Ajusto heeft mijn pannendak met grote professionaliteit geïnspecteerd en hun rapport gaf me een onschatbare gemoedsrust. Onberispelijke service!

Benoit

Oostende

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.