Ajusto

Reparatie warmtepomp

Heeft u een probleem met uw warmtepomp? Geen paniek! Wij zijn gespecialiseerd in reparaties aan warmtepompen en kunnen uw systeem snel weer aan de praat krijgen. Wat het probleem ook is, ons team van experts is opgeleid om aan al uw behoeften te voldoen.
Reparatie warmtepomp

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

storingsdienst reparatie warmtepomp

Soorten storingen en reparaties

Vanaf € 119,00.

Hydraulische storingen

Plaatwarmtewisselaar: problemen met de warmtewisselaar kunnen de efficiëntie van de warmtepomp beïnvloeden. Onze technici zorgen ervoor dat deze schoon is en goed werkt.

 • Druksensor: we controleren of deze goed werkt voor een optimale regeling van je systeem.

 • Stromingssensor: essentieel voor het regelen van de vloeistofcirculatie.

 • 3-wegklep: om ervoor te zorgen dat de vloeistof in de juiste richting wordt geleid, afhankelijk van je behoeften.

Fouten in de koeling

 • Compressor: het hart van je warmtepomp. Als deze het begeeft, is een reparatie warmtepomp essentieel.

 • Verdamper: essentieel voor energieomzetting.

 • Lekdichtheid: lekkage van koelmiddel kan de prestaties ernstig beïnvloeden. Wij zorgen ervoor dat je systeem perfect is afgedicht.

Elektrische storingen

 • Elektronisch bord: het brein van je warmtepomp, het moet foutloos zijn voor een optimale werking.

 • Contacten: elektrische problemen kunnen worden veroorzaakt door een los contact. Onze Pros in reparatie warmtepomp zorgen voor een perfecte verbinding.

Prijs en diagnose

Vanaf € 119,00.

De reparatie warmtepomp wordt uitgevoerd op basis van een prijsopgave na een voorlopige diagnose. Er zijn geen verrassingen: u wordt op de hoogte gebracht van de kosten voordat het werk wordt uitgevoerd. Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen nodig kan zijn om een andere koeltechnicus te sturen voor een meer gedetailleerde beoordeling. Als het probleem betrekking heeft op het koelgedeelte van uw warmtepomp, kan alleen een erkende koeltechnicus aan uw apparaat werken.

Wanneer u een specialist in reparatie warmtepomp boekt via onze website, geef dan de foutcode op die op uw apparaat wordt weergegeven. Deze informatie is al een eerste diagnose die ons in staat stelt onze interventie gericht voor te bereiden en u een passende oplossing voor de reparatie warmtepomp te bieden.

prijs reparatie warmtepomp
reparatie warmtepomp koelspecialist

De Ajusto belofte

Net als alle verwarmingssystemen hebben warmtepompen regelmatig onderhoud nodig om goed te blijven presteren. Bij een storing of defect is een snelle diagnose op basis van de foutcode van de pomp essentieel. Of het probleem nu elektrisch, hydraulisch of zelfs gekoppeld is aan het koelsysteem, het is cruciaal om een warmtepompreparatiedeskundige in te schakelen. Onze Pros in repartie warmtepomp zijn opgeleid om alle typen warmtepompen te repareren, of het nu gaat om aerothermische, geothermische of andere warmtepompen.

Bij Ajusto is het onze missie om een optimaal comfort voor onze klanten te garanderen. Onze expertise op het gebied van reparatie warmtepomp garandeert een snelle en efficiënte reactie. Dankzij ons team van gekwalificeerde technici bieden wij betrouwbare en duurzame verwarmingsoplossingen.

 • Snel antwoord

 • Gekwalificeerde technici opgeleid in de nieuwste technologieën

 • Nauwkeurige en transparante diagnose

 • Duidelijke prijzen zonder verrassingen

Laat een storing uw verwarmingscomfort niet verstoren. Vertrouw op onze experts voor snelle, efficiënte reparatie warmtepomp. Neem vandaag nog contact met ons op!

Warmtepompen begrijpen

De warmtepomp is een innovatief verwarmingssysteem dat de calorieën in de buitenlucht opvangt om de binnenkant van een huis te verwarmen. Het werkt door middel van een thermodynamische cyclus die de vrije energie in de omgevingslucht omzet in thermische energie. Als gevolg hiervan biedt het een duurzame verwarmingsoplossing, terwijl u aanzienlijk bespaart op uw energierekening.

Dit zijn de verschillende soorten warmtepompen:

 • Lucht/lucht-warmtepomp: dit type warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft die via binnenunits af in de vorm van warme lucht binnenshuis. Het is ideaal om te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter, en werkt als een omkeerbaar airconditioningsysteem.

 • Lucht/water-warmtepomp: vangt warmte op uit de buitenlucht en geeft deze af aan een watercircuit dat het centrale verwarmingssysteem voedt, of het nu gaat om radiatoren, vloerverwarming of de productie van sanitair warm water.

 • Geothermische warmtepomp: in plaats van warmte op te vangen uit de lucht, onttrekt deze pomp geothermische warmte uit de grond of een watertafel om water te verwarmen voor verwarming en/of de productie van sanitair warm water.

 • Water/water-warmtepomp: gebruikt de warmte in water (zoals een grondwaterbron) om sanitair warm water te produceren of centrale verwarming te leveren.

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Warmtepompen zijn een populaire vorm van verwarming geworden dankzij hun energie-efficiëntie. Voor elke 1 kWh verbruikte elektrische energie kan een warmtepomp tot 3 of 4 kWh thermische energie produceren. Bovendien helpen ze het energieverbruik te verminderen, zodat u geld bespaart op uw verwarmingsrekening. Warmtepompen kunnen worden gecombineerd met andere warmtebronnen, zoals lagetemperatuurradiatoren of thermodynamische boilers.

reparatie warmtepomp gekwalificeerde professional

Boek uw chauffagist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Reparatie warmtepomp

Na problemen met mijn warmtepomp heb ik dit bedrijf ingeschakeld op aanraden van een vriend. Wat een wijs besluit! Ze reageerden snel en mijn pomp werkt nu weer als nieuw. De service was eersteklas en de technicus was zeer deskundig en vriendelijk. Hartelijk dank aan hen!

Stefaan

Mechelen

Reparatie warmtepomp

Mijn ervaring met de reparatie van mijn warmtepomp was uitzonderlijk. Het team stelde niet alleen het probleem snel vast, maar nam ook de tijd om de technische details duidelijk uit te leggen. Het is geruststellend om te weten dat je op echte professionals kunt vertrouwen. Ik zou hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen in België!

Safia

Turnhout

Reparatie warmtepomp

Top service! Mijn warmtepomp vertoonde tekenen van zwakte en ik maakte me zorgen dat hij het midden in de winter zou begeven. Gelukkig nam ik contact op met dit bedrijf en ze waren er in recordtijd. Ik was onder de indruk van de efficiëntie, professionaliteit en beleefdheid van het team. Ik zal niet aarzelen om ze weer te bellen.

Natalie

Izegem

Reparatie warmtepomp

De reparatie van mijn warmtepomp had me heel wat hoofdpijn kunnen bezorgen, maar dankzij het deskundige team van dit bedrijf verliep alles vlekkeloos. Ze waren transparant over de kosten, efficiënt bij de herstelling en luisterden altijd naar mijn zorgen. Een vijfsterrenservice die ik zonder aarzelen zou aanraden aan elke Belg die op zoek is naar kwaliteit.

Pieter-Jan

Maasmechelen

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.