Ajusto

Ketel herstelling

Heeft u geen warm water meer of warmen uw radiatoren niet langer op? Dan is uw verwarmingsketel misschien wel kapot. Meestal ziet u dan een foutmelding op uw cv-ketel verschijnen. Als u daarentegen geen melding ziet, moet u een chauffagist inschakelen die vervolgens het probleem voor u zal opsporen. De oorzaak kan namelijk ook schuilen in een waterlek en dan heeft u een loodgieter nodig om uw gasketel, mazoutketel of boiler te herstellen.
ketel herstelling

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

Wij werken onder andere met de volgende ketels

Viessmann
Vaillant
Bulex
Buderus
Junkers
De Dietrich
ACV
Atag
Chaffoteaux
Remeha
Bosch
Chappee

Staat het merk van uw boiler hierboven niet vermeld? Maak u geen zorgen, er is een goede kans dat onze Pro u kan helpen.

ketel herstelling chauffagist

Ketel herstelling

Vanaf € 99,00.

Voor u een ketel herstelling vraagt, is het een goed idee om te kijken naar de leeftijd van uw verwarmingsinstallatie. Is uw cv-ketel ouder dan tien jaar? Dan heeft een ketel herstelling wellicht niet veel zin meer. Dan kan het beter zijn om uw verwarmingsketel te laten vervangen door een erkende en gecertificeerde chauffagist. Zij hebben niet alleen alle technische kennis in huis, maar zijn ook op de hoogte van alle wet- en regelgeving.

Uw gas- of mazoutketel laten onderhouden

De beste manier om storingen te voorkomen, is een regelmatig onderhoud. Wanneer u uw gas- of mazoutketel regelmatig laat onderhouden, verkleint u de kans op problemen en bespaart u bovendien ook heel wat energie. Vergeet ook uw schoorsteen niet te laten vegen. Zowel het vegen van uw schoorsteen als het onderhoud van uw ketel zijn bij wet verplicht. Dit bespaart u een onnodige ketel herstelling.

ketel herstelling gas
ketel herstelling spoed

Een nieuwe verwarmingsketel laten plaatsen

In sommige gevallen is een ketel herstelling zo ingrijpend dat een chauffagist het niet meer kan herstellen. In dat geval bent u genoodzaakt uw verwarmingsketel te vervangen. Onze gecertificeerde chauffagisten zijn gekwalificeerd voor het plaatsen of vervangen van verschillende soorten verwarmingssystemen: gasketels, mazoutketels, warmtepompen, pelletkachels, radiatoren, boilers enz. Ze maken met veel plezier een gratis offerte voor u!

Gecertificeerde chauffagisten

Vertrouw erop dat wij de grootste zorg dragen aan uw ketel, een essentieel onderdeel van uw dagelijks comfort. Onze lokale chauffagisten beschikken over alle nodige certificaten en vergunningen (L, G1, G2). Ze zijn erkend door het Brussels, Waals of Vlaams Gewest. Of u nu een ketel heeft van Vaillant, Viessmann, Buderus, Chappee, Bulex, Dietrich, Radson of ACV, geen enkel toestel heeft geheimen voor onze chauffagisten.

Wat uw verwarmingssysteem ook is (gas- of stookolieketel, warmtepomp, vloerverwarming, condensatie, thermodynamisch, enz.), doe beroep op een chauffagist van Ajusto voor ketel onderhoud en ketel herstelling van alle merken.

Vergeet niet dat de chauffagist vaak ook loodgieter is. Hij kan ingrijpen in badkamers om uw kranen, sanitair, leidingen, ontkalking of andere reparaties te herstellen.

ketel herstelling verwarmingsmonteur

Boek uw chauffagist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Ketel herstelling

De reservatie verliep zonder problemen en de medewerker aan de telefoon was erg vriendelijk. De verwarmingsmonteur kwam het probleem oplossen en legde me uit wat het probleem was en hoe ik het in de toekomst kon vermijden.

Nathalie

Dilbeek

Ketel herstelling

De verwarmingsmonteur van Ajusto kwam op tijd en vond snel de oorzaak van het defect, dat hij onmiddellijk heeft hersteld. Ik heb eindelijk weer verwarming. Dank u voor uw hulp.

Evelien

Maaseik

Ketel herstelling

Dank u, nu hoef ik niet meer in de koude te zitten. Na drie dagen zonder verwarming kwam de verwarmingsmonteur van Ajusto en hij loste het probleem snel op.

Cédric

Tervuren

Ketel herstelling

Het contact met Ajusto verliep geweldig en de verwarmingsmonteur die kwam, was erg vriendelijk en ging meteen aan de slag met het probleem. Hij heeft mijn ketel gerepareerd en aanpassingen gemaakt om het probleem op te lossen. Ik vroeg ook een offerte voor loodgieterswerk.

Richard

Oostende

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.