Ajusto

Ketelherstelling

Moet uw ketel, warmtepomp op boiler worden hersteld? Een veelvoorkomend probleem is dat het water niet meer warm wordt of dat uw radiatoren niet verwarmen. In die gevallen ziet u gewoonlijk een foutmelding op uw toestel? Ziet u helemaal niets? Dan kan een verwarmingsmonteur het probleem voor u opsporen. Een ander probleem waar onze Pro’s mee kunnen helpen, zijn waterlekken.
ketelherstelling
ketelherstelling gas

Herstelling van een klassieke ketel (gas of mazout)

Vanaf € 119,00.

Klassieke ketels verbranden aardgas of mazout om warmte te produceren. Ze zorgen ervoor dat u uw woning kunt verwarmen en warm water kunt gebruiken. Soms vallen ze in panne en dan is het fijn als u op een chauffagist kunt rekenen. Veel voorkomende problemen zijn lekken of problemen met de brander, pomp of thermostaat.

Om ervoor te zorgen dat uw klassieke ketel optimaal werkt, is het aangeraden om hem regelmatig te laten onderhouden door een gekwalificeerde professional. Hij controleert de staat van de onderdelen, reinigt de buizen en stelt de brander af. Ook in geval van panne, kunt u contact opnemen met een gespecialiseerde Ajusto-chauffagist. Hij kan het probleem opsporen en herstellen.

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

Herstelling van een warmtepomp

Vanaf € 119,00.

Warmtepompen zijn energiezuinige verwarmingssystemen die warmte uit de buitenlucht, grondwater of de grond benutten om uw huis te verwarmen. Ze werken volgens het principe van de thermodynamica, waarbij ze een koelcyclus gebruiken om warmte van de ene plaats naar de andere over te brengen. Veel voorkomende problemen die een reparatie van een warmtepomp kunnen vereisen, zijn storingen van de compressor, ontdooiproblemen en koelmiddellekkages.

Regelmatig onderhoud van uw warmtepomp is essentieel om de energie-efficiëntie te behouden en de levensduur te verlengen. Het wordt aanbevolen om uw warmtepomp elke 1 tot 2 jaar te laten controleren door een gekwalificeerde professional. In geval van problemen, kunt u contact opnemen met een Ajusto-technicus die gespecialiseerd is in warmtepompen. Hij kan het probleem opsporen en herstellen.

ketelherstelling warmtepomp

Wij werken onder andere met de volgende ketels

Viessmann
Vaillant
Bulex
Buderus
Junkers
De Dietrich
ACV
Atag
Chaffoteaux
Remeha
Bosch
Chappee

Staat het merk van uw boiler hierboven niet vermeld? Maak u geen zorgen, er is een grote kans dat onze Pro u kan helpen.

ketelherstelling spoed

Herstelling van een klassieke boiler

Vanaf € 119,00.

Klassieke boilers slaan water op en verwarmen het via een elektrisch verwarmingselement of een gasbrander. Veelvoorkomende problemen die een reparatie van een klassieke boiler kunnen vereisen, zijn waterlekken, problemen met de gas- of elektriciteitstoevoer en storingen van de thermostaat.

Om de levensduur en efficiëntie van uw klassieke boiler te garanderen, wordt regelmatig onderhoud aanbevolen. Het is raadzaam om uw boiler elke 1 tot 2 jaar te laten controleren door een gekwalificeerde professional, afhankelijk van het gebruik en de specificaties van uw toestel. Dit onderhoud omvat doorgaans de controle van de verwarmingselementen, thermostaten, veiligheidskleppen en het systeem voor de afvoer van verbrandingsgassen. In geval van een storing, neem dan contact op met een ervaren technicus om het probleem snel te diagnosticeren en te repareren.

Herstelling van een thermodynamische boiler

Vanaf € 119,00.

Thermodynamische boilers zijn innovatieve systemen die de voordelen van een warmtepomp en een klassieke boiler combineren. Ze onttrekken warmte aan de omgevingslucht of de buitenlucht om water te verwarmen, waardoor ze een energiezuinige oplossing zijn om warm water te produceren. Veelvoorkomende problemen die een reparatie van een thermodynamische boiler kunnen vereisen, zijn storingen in de warmtepomp, problemen met temperatuurregeling en waterlekken.

Regelmatig onderhoud van een thermodynamische boiler is essentieel om de goede werking en duurzaamheid ervan te verzekeren. Het wordt aanbevolen om uw thermodynamische boiler elke 1 tot 2 jaar te laten controleren door een gekwalificeerde professional. Hij zal de warmtepomp controleren, het temperatuurregelingssysteem en de algemene staat van het apparaat. Bij problemen, kunt u contact opnemen met een specialist in thermodynamische boilers voor een nauwkeurige diagnose en reparatie.

ketelherstelling thermodynamische boiler
ketelherstelling professionals

Doe een beroep op een gekwalificeerde professional

Vertrouw op ons voor het onderhoud van uw ketel, een belangrijk element bij uw dagelijkse comfort.

Wanneer een ketel of boiler in panne valt, is het belangrijk om hem snel en efficiënt te repareren om ongemakken te voorkomen, ongeacht of het om een klassiek model, een warmtepomp of een thermodynamisch systeem gaat. Door gekwalificeerde professionals in te schakelen, kunt u rekenen op een betrouwbare service. Door problemen aan te pakken zodra ze zich voordoen, voorkomt u bovendien grotere problemen en zorgt u ervoor dat uw toestellen langer meegaan.

Onze lokale verwarmingstechnici hebben alle benodigde certificeringen en erkenningen (AREI, L, G1, G2). Ze zijn erkend door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Het Waalse Gewest of het Vlaamse Gewest. Onze gecertificeerde chauffagisten hebben ervaring met uiteenlopende modellen, waardoor ketels zoals die van Vaillant, Viessmann, Buderus, Atlantic, Chappee, Bulex, Dietrich, Radson en ACV geen geheimen hebben voor hen.

Neem contact op met een loodgieter-verwarmingstechnicus van Ajusto voor het onderhoud en de reparatie van uw ketel, ongeacht uw verwarmingssysteem (gas, mazout, warmtepomp, vloerverwarming, condensatie, thermodynamisch, enz.) of boiler (klassiek of thermodynamisch).

Vergeet trouwens niet dat een verwarmingstechnicus vaak ook een loodgieter is. U kunt hem dus ook inschakelen om uw leidingen te ontkalken of sanitair te herstellen.

Boek uw chauffagist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Ketelherstelling

De reservatie verliep zonder problemen en de medewerker aan de telefoon was erg vriendelijk. De verwarmingsmonteur kwam het probleem oplossen en legde me uit wat het probleem was en hoe ik het in de toekomst kon vermijden.

Nathalie

Dilbeek

Ketelherstelling

De verwarmingsmonteur van Ajusto kwam op tijd en vond snel de oorzaak van het defect, dat hij onmiddellijk heeft hersteld. Ik heb eindelijk weer verwarming. Dank u voor uw hulp.

Evelien

Maaseik

Ketelherstelling

Dank u, nu hoef ik niet meer in de koude te zitten. Na drie dagen zonder verwarming kwam de verwarmingsmonteur van Ajusto en hij loste het probleem snel op.

Cédric

Tervuren

Ketelherstelling

Het contact met Ajusto verliep geweldig en de verwarmingsmonteur die kwam, was erg vriendelijk en ging meteen aan de slag met het probleem. Hij heeft mijn ketel gerepareerd en aanpassingen gemaakt om het probleem op te lossen. Ik vroeg ook een offerte voor loodgieterswerk.

Richard

Oostende

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.