Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Loodgieter

thinkhead

Vindt u niet wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren. Alles is mogelijk!

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.

Loodgieters

loodgieter

Een loodgieter is gespecialiseerd in het aanleggen, herstellen, ontstoppen en onderhouden van uw sanitair, waterleidingen en riolering.

Renovatie

Heeft u problemen met uw toilet of last van een lekkende kraan? Of moeten er waterleidingen aangelegd worden in uw badkamer voor de nieuwe inloopdouche? Wilt u sanitair laten vervangen of plaatsen? Onze loodgieters kunnen u hier goed bij helpen. Zij zorgen ervoor dat uw douche, toilet, wastafel en ligbad goed geplaatst worden, dat de leidingen goed aansluiten en dat alles netjes wordt afgewerkt.

Ontstopping

Overal in huis kunnen verstoppingen ontstaan. Want een verstopping kan in iedere leiding zitten. Oud of nieuw. Toch zien we vaak dat verstoppingen wel op bepaalde plekken in huis ontstaan zoals de keuken en badkamer. Dit komt omdat hier de meeste apparaten zijn aangesloten op het leidingwerk. Denk aan uw wasbak, wc, hangend toilet, douche, maar ook de apparaten die doorgaans in de keuken staan, zoals een vaatwasser of de keukenafvoer.

Wanneer bijvoorbeeld het water in uw douchebak uitloopt of het toilet na het doorspoelen vol water blijft staan, heeft u vast en zeker last van een verstopping. In de meeste gevallen kunt u dit eenvoudig zelf verhelpen, maar zit de verstopping dieper onder de grond of heeft u geen idee wat u moet doen, dan is dat is een goed moment om een loodgieter te laten komen. Onze specialisten beschikken over speciaal gereedschap en de juiste middelen om uw verstopping op te lossen. U kunt ook bij een verstopping van uw riolering een loodgieter van ons inschakelen.

Lek

Onze loodgieters worden vaak aan het werk gezet als u thuis bijvoorbeeld een lek heeft of als er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om eventuele lekken te voorkomen. De meest voorkomende plekken waar lekken in en om huis kunnen ontstaan, is bijvoorbeeld in uw badkamer, douche, plat dak, kelders of bij uw wasmachine.

Als u een lek heeft, is het soms moeilijk om zelf de bron van uw lek op te sporen. Deze kan zitten in uw afvoer of bevindt zich tussen muren of plafonds. Onze specialisten hebben speciale apparatuur en de juiste middelen om uw lek op te sporen en onder controle te krijgen.

De oorzaak van een lek begint overigens heel vaak met een vochtplek in huis op uw muur of plafond. Als u dit ziet en u weet niet waar het vandaan komt, schakel dan onze specialist in. Te veel vocht kan namelijk veel schade aanrichten aan je woning of zelfs leiden tot een lek. Onze loodgieters kunnen u advies geven en in veel gevallen de bron van de vochtplek of lek opsporen zonder hak- en breekwerk.