Ajusto

Loodgieter

Een loodgieter is gespecialiseerd in het aanleggen, herstellen, ontstoppen en onderhouden van uw sanitair, waterleidingen en riolering.
loodgieter

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

Boek uw loodgieter in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

gekwalificeerde loodgieter

Doe beroep op een gekwalificeerde loodgieter

Een loodgieter is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, repareren en onderhouden van sanitair. Het beroep van loodgieter vereist een grote technische deskundigheid en een grondige kennis van bouw- en veiligheidsvoorschriften. Een loodgieter werkt met verschillende materialen, zoals koper, PVC, ijzer en staal, om leidingen, kranen, wastafels, badkuipen, douches en toiletten te installeren.

Om een gekwalificeerde loodgieter te herkennen, is het belangrijk na te gaan of zijn bedrijf financieel gezond is en goed verzekerd. Bovendien vraagt u best om referenties of gebruikt u een bemiddelingsplatform zoals Ajusto in geval van problemen. Een ervaren loodgieter moet u een nauwkeurige offerte bezorgen voordat het werk wordt uitgevoerd en een garantie geven op het uitgevoerde werk.

Werkzaamheden van de loodgieter

Installatie

Dit omvat de installatie door een loodgieter van alle elementen die nodig zijn voor de distributie van water en de afvoer van afvalwater in een gebouw.

Reparatie

Dit verwijst naar de reparatie door een loodgieter van defecte of beschadigde loodgietersapparatuur, zoals leidingen, kranen, toiletten, enz.

Ontstoppen

Dit houdt in dat de loodgieter verstopte leidingen schoonmaakt zodat het water goed kan stromen.

Opsporen van vocht of lekken

De loodgieter zal de bronnen van vocht of waterlekken in een structuur opsporen.

Lekkage reparatie

De loodgieter zal waterlekken voorkomen door de leidingen, kranen, verbindingen, enz. die de bron van het probleem zijn, te repareren.

Installatie van een waterontharder

Hierbij wordt door een erkende loodgieter een systeem geïnstalleerd dat hard water behandelt om het zachter en aangenamer in gebruik te maken.

loodgieter loodgieterij
loodgieter loodgieterswerken

Een Ajusto loodgieter voor uw werkzaamheden

Voor al uw loodgieterswerk en reparaties kunt u rekenen op een gekwalificeerde loodgieter-verwarmingsinstallateur. Of het nu gaat om een sanitaire installatie, de renovatie van uw badkamer, of het repareren van uw leidingen en stortbak, onze loodgieters staan klaar om u te helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in sanitaire installaties zoals een bad, een gootsteen en een wastafel, evenals in renovatiewerkzaamheden. Neem nu contact met ons op voor uw loodgietersproblemen en wij zullen snel ingrijpen om al uw zorgen op te lossen.

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om je snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.