Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Loodgieter

thinkhead

Vindt u niet wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren. Alles is mogelijk!

Onze klanten over ons

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Boek uw specialist vanuit uw buurt in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Loodgieters

loodgieter

Een loodgieter is gespecialiseerd in het aanleggen, herstellen, ontstoppen en onderhouden van uw sanitair, waterleidingen en riolering.

Renovatie

Heeft u problemen met uw toilet of last van een lekkende kraan? Of moeten er waterleidingen aangelegd worden in uw badkamer voor de nieuwe inloopdouche? Wilt u uw sanitair laten vervangen of plaatsen? Onze loodgieters kunnen u hier goed bij helpen. Zij zorgen ervoor dat uw douche, toilet, lavabo en ligbad correct geplaatst worden, dat de leidingen goed aangesloten zijn en dat alles netjes wordt afgewerkt.

Ontstopping

Overal in huis kunnen verstoppingen ontstaan. Want een verstopping kan in iedere leiding zitten. Oud of nieuw. Toch zien we vaak dat verstoppingen vaak op bepaalde plekken in huis ontstaan zoals de keuken en badkamer. Dit komt omdat hier de meeste apparaten zijn aangesloten op het leidingwerk. Denk aan uw lavabo, wc, hangend toilet, douche, maar ook de apparaten die doorgaans in de keuken staan, zoals een vaatwasser of de gootsteen.

Wanneer bijvoorbeeld het water in uw douchebak uitloopt of het toilet na het doorspoelen vol water blijft staan, heeft u vast en zeker last van een verstopping. In de meeste gevallen kunt u dit eenvoudig zelf verhelpen, maar zit de verstopping dieper onder de grond of heeft u geen idee wat u moet doen, dan is dat is een goed moment om een loodgieter te laten komen. Onze specialisten beschikken over speciaal gereedschap en de juiste middelen om uw verstopping op te lossen. U kunt ook bij een verstopping van uw waterleidingen een loodgieter van ons inschakelen.

Lek

Onze loodgieters worden vaak aan het werk gezet als u thuis bijvoorbeeld een lek heeft of als er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om eventuele lekken te voorkomen. De meest voorkomende plekken waar lekken in en om huis kunnen ontstaan, zijn bijvoorbeeld in uw badkamer, in de douche, op een plat dak, in kelders of bij uw wasmachine.

Als u een lek heeft, is het soms moeilijk om zelf de bron op te sporen. Deze kan zitten in uw afvoer of bevindt zich tussen muren of plafonds. Onze specialisten hebben speciale apparatuur en de juiste middelen om uw lek op te sporen en onder controle te krijgen.

Een lek begint overigens heel vaak met een vochtplek in huis op uw muur of plafond. Als u dit ziet en u weet niet waar het vocht vandaan komt, schakel dan onze specialist in. Te veel vocht kan namelijk schade aanrichten aan uw woning of zelfs leiden tot een lek. Onze loodgieters kunnen u advies geven en in veel gevallen de bron van de vochtplek of het lek opsporen zonder hak- en breekwerk.

Heeft u vragen?