Ajusto

Snoeien

Heeft u boomverzorger nodig om uw bomen of hagen te snoeien? Onze specialisten helpen u graag met al uw snoei- en kapwerk. Boek uw Ajusto-specialist in slechts enkele klikken!Snoeiwerkzaamheden moeten nauwkeurig en veilig worden uitgevoerd. Sommige takken moeten worden geknipt of gesnoeid om hun ontwikkeling te sturen of te beperken. Doe een beroep op een Ajusto-boomverzorger om uw boomkruinen bij te knippen, om uw bomen een grondige of lichte opfrisbeurt te geven of uw haag te scheren. Wat u ook nodig heeft, onze gekwalificeerde en erkende boomverzorgers voeren uw snoeiwerkzaamheden netjes en veilig uit. Wanneer ze klaar zijn, gooien ze al uw groene afval weg. En u? U kunt genieten van een stralende tuin. Onze tuinman komt op de dag en het tijdstip van uw keuze bij u thuis. Hij zal een offerte maken op basis van de te verrichten werkzaamheden: aantal te snoeien bomen, hoogte van de bomen, de grootte van de hagen, de hoeveelheid afval dat zal moeten worden verwijderd, de toegankelijkheid enz. In sommige gevallen moet de boomverzorgers in uw boom klimmen, maar weet dat hij de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om ongevallen te vermijden. Gebeurt er toch iets? Geen zorgen. Onze boomverzorgers zijn goed verzekerd. Ze zorgen voor uw bomen, maar ook voor zichzelf. De Ajusto-specialist begint uw bomen, hagen en struiken pas te snoeien als u de offerte heeft aanvaard. Bovendien houdt de offerte rekening met alle interventies, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan op de eindafrekening.
snoeien

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

boom vellen

Kappen, snoeien bomen, onderhouden uw tuin en inrichting

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Natuurlijk kunnen onze professionele tuiniers veel meer dan enkel stronken verwijderen. Ze kunnen ook bomen, struiken en hagen snoeien. Daarnaast helpen ze u graag bij het onderhoud van uw tuin: ze verwijderen struikgewas, vermalen afval, leggen bloemperken en groene ruimtes aan, planten bloemen, bomen en struiken, onderhouden uw groen, leggen een nieuw gazon aan met zaadjes of grasmatten die ze uitrollen, verwijderen afval enz. Onze boomverzorgers beschikken over al het nodige materiaal om uw tuin en groenvoorzieningen professioneel te onderhouden: heggenschaar, kettingzaag, stobbenfrees, hakselaar, hoogwerker, harnas enz.

Wilt u uw tuin graag even opfrissen voor het voorjaar?

Uw Ajusto Pro stelt graag een offerte op maat op voor het reinigen van uw gevel, uw terras, maar ook uw daklijsten en goten.

Wij zijn er ook voor al uw wensen op het vlak van tuininrichting: of u nu nieuwe verlichting wil laten plaatsen, een tuinhuis wil laten bouw of uw omheining wil laten herstellen of vervangen, u kunt rekenen op onze specialisten.

Welk project u ook in gedachten heeft om van uw tuin een klein stukje paradijs te maken, Ajusto heeft de Pro die u zoekt voor al uw werken buitenshuis.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Snoeien

Bedankt Ajusto om het rampzalige werk van een andere tuinman goed te maken. Ik ben erg blij met de tuinman die jullie me stuurden.

Lorrie

Asse

Snoeien

De snoeier doet wat het beste is voor de tuin en luistert naar de wensen van de klant! Meer dan tevreden met zijn tussenkomst!

Greg

Mechelen

Snoeien

De Pro die mijn walnotenboom kwam snoeien, was erg aardig. Hij was ook bereid mijn twee buxusbomen te snoeien, erg aardig.

Youri

Antwerpen

Snoeien

Zeer goede eerste ervaring. Mijn tuin is gewoon prachtig dankzij jullie :))

Kassandra

Gent

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.