Ajusto

Tuininrichting

Laat uw tuinhuis, omheining of tuinlampen installeren door een Ajusto-specialist. Maak een afspraak in slechts enkele muisklikken, wanneer het u het best past.
tuininrichting

Wat kan onze specialist voor u installeren?


U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

tuininrichting tuinhuis

Tuinhuis

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Hebt u uzelf zonet getrakteerd op het tuinhuis van uw dromen? Of wilt u er één kopen, waar weet u niet wat kiezen? Misschien wilt u het niet zelf installeren? Geen nood. Een tuinhuis is nu eenmaal geen sinecure. Onze Ajusto-specialist in tuininrichting begeleidt u van A tot Z met uw tuininrichting.

Wat doet hij precies? Eerst helpt hij u om de perfecte plaats te kiezen in functie van de lichtinval, de beplanting en uw gebruiksgemak. Vervolgens controleert hij de kwaliteit van de grond en bereidt hij deze voor om een maximale stabiliteit doorheen de jaren te garanderen. Een goede fundering is tenslotte de basis van alles. Daarna gaat hij zorgvuldig aan de slag met de montage van uw tuinhuis, en dat in alle veiligheid.

Omheiningen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Wilt u uw kinderen of hond in alle veiligheid laten ravotten in de tuin? Dat kan door uw tuin te omheinen.

Er zijn verschillende manieren. Zo is een omheining in ijzerdraad een betaalbare oplossing om een terrein op een eenvoudige manier af te bakenen. En met een palissade in hout, beton, aluminium of pvc kunt u niet alleen uw tuin omheinen, maar ook nog eens ongewenste blikken van buitenaf weren.

Welke oplossing u ook kiest, onze Pro in tuininrichting helpt u de beste keuze te maken zodat u uw tuin kunt omheinen en uw privacy garanderen in lijn met de stijl van uw woning.

tuininrichting omheiningen
tuininrichting poort

Poort

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Een poort verhoogt uw veiligheid en privacy. Hij is dan ook een cruciaal onderdeel van uw woning. En dan is het natuurlijk belangrijk dat hij praktisch is én in alle harmonie is afgestemd op uw woning.

Of het nu een poort in hout, pvc, metaal, aluminium of smeedijzer is, Ajusto zorgt steeds voor de juiste Pro voor uw tuininrichting. U kiest samen met hem de materialen die u wenst te gebruiken en het soort poort: een schuifpoort, een gemotoriseerde schuifpoort, een klappoort of een hekje.

Vervolgens stelt Ajusto alles in het werk om elke opdracht zo snel mogelijk af te werken, en dat steeds met het professionalisme waarvoor we bekend staan en rekening houdend met uw wensen en budget.

Verlichting

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Buitenverlichting zorgt voor veiligheid, vergroot uw gebruiksgemak, zichtbaarheid en comfort, en is natuurlijk een echte must voor lange zomeravonden op uw terras. Doe daarom een beroep op Ajusto om uw tuin te verlichten. Onze ervaren Pro in tuininrichting installeert de verlichting van uw keuze in alle veiligheid en volledig in harmonie met uw tuin.

Hij stroomlijnt de elektrische circuits zo goed mogelijk en graaft de nodige geulen om de kabels onder de grond te stoppen op minstens 60 cm diepte en volgens strikte normen. Hij sluit de verlichting ook aan op de schakelkast en voorziet daarbij aan het begin een uiterst gevoelig differentieel van 30 mA om het circuit te beschermen. Kies voor een manuele of automatische verlichting met bewegingsdetectors om onnodig elektriciteitsverbruik te voorkomen.

tuininrichting verlichting
tuininrichting barbecue

Barbecue

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Een mooie barbecue geeft uw tuin net dat ietsje meer en is uiteraard ook heel praktisch. Hij gaat bovendien ook jaren mee. Let wel, de montage van een barbecue moet met de nodige zorg en knowhow gebeuren om volop te kunnen genieten van de charme van buiten koken. En dat quasi zonder onderhoud en onder een stralende zon.

Uw Ajusto Pro controleert in de eerste plaats de plek waar u uw barbecue wilt installeren. Hij mag bijvoorbeeld niet te dicht bij planten staan en er moet ook rekening worden gehouden met de richting van de rook, zodat u er later geen last van hebt. Ook de ondergrond waarop u de barbecue wilt plaatsen, is van belang. In functie van het gewicht van de barbecue moet er mogelijk een fundering gelegd worden of moet hij op een tegel geplaatst worden.

Overtuigd? Vertrouw dan op Ajusto om u een Pro in tuininrichting te sturen die uw barbecue installeert volgens de regels van de kunst. Laat het feest beginnen!

Uw tuininrichting door een Ajusto professional

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

De tuininrichting van uw huis is een sleutelelement om een aangename leefruimte te creëren. Of het nu gaat om het inrichten van een tuin, een terras, paden of buitenruimtes, de expertise van een gespecialiseerd bedrijf in landschapsarchitectuur is essentieel om kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

Werkzaamheden in metselwerk, houten terrassen, bestrating en muurtjes zijn essentiële elementen om de inrichting van uw tuin te personaliseren. De inrichting van een buitenruimte is een volwaardig inrichtingsproject dat grondwerk, het plaatsen van omheiningen en saneringswerkzaamheden vereist. Ervaren landschapsarchitecten kunnen u adviseren over de keuze van materialen voor een harmonieus resultaat.

De creatie van een tuin, het leggen van klinkers en het ontwerpen van tuinen zijn projecten voor de tuininrichting die kunnen worden gepersonaliseerd volgens uw wensen en behoeften. Pergola's, veranda's, tuinhuizen en prieeltjes kunnen worden geïnstalleerd om ten volle te genieten van het landschap en de ontspanningsruimte. Randen, verlichting, fonteinen en hekwerken zullen een esthetisch accent aan uw tuin geven.

Het bedrijf in landschapsarchitectuur biedt een breed scala aan bekleding voor paden, terrassen en tuinen: tegels, klinkers, natuursteen, grind of composiet. Werkzaamheden in kleine metselwerken, het creëren van groene ruimtes en de uitvoering van op maat gemaakte inrichtingsprojecten behoren tot onze vaardigheden om een tuininrichting naar uw beeld te creëren.

Voor al uw werkzaamheden in de tuininrichting kunt u een offerte aanvragen bij ons ervaren hoveniersbedrijf dat is gevestigd in het lokale landschap. We zijn in staat om esthetische, functionele en duurzame inrichtingsprojecten te realiseren om uw nieuwe buitenleefruimte te verfraaien.

tuininrichting professional

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Tuininrichting

Ik had geen idee hoe ik mijn tuin moest inrichten. Bedankt dat jullie hem zo mooi hebben gemaakt!

Chloé

Zemst

Tuininrichting

Hallo, dank u voor uw diensten. De site is zeer intuïtief en ik had geen problemen met een afspraak maken, ondanks mijn leeftijd. Ik bel jullie zeker terug.

Oussama

Antwerpen

Tuininrichting

De tuinman was beleefd en luisterde naar mijn wensen. Ik beveel hem aan.

Jan

Gent

Tuininrichting

Dank u voor uw tussenkomst in mijn tuin, mooi werk. Ik zal opnieuw contact met u opnemen voor andere projecten.

Jannemie

Turnhout

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.