Ajusto

Schoonmaken

Wilt u uw gevel, daklijst of terras laten schoonmaken? Vind in slechts enkele muisklikken de geschikte Ajusto-specialist die langskomt wanneer het u het best past! Een grondig schoongemaakte gevel geeft uw woning meteen meer uitstraling. Een goed onderhouden daklijst vermijdt dan weer vaak heel wat problemen. En een stralend schoon terras zorgt ervoor dat u nog meer van de zomer kunt genieten.
schoonmaken

Wat kan onze specialist voor u installeren?


U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

daklijsten

Daklijsten en dakgoten

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Vergeet vooral uw daklijst of dakgoot niet schoon te maken. In één geval op twee wordt schade door waterinsijpeling veroorzaakt door een slecht onderhouden daklijst. Of het nu lente of herfst is, uw daklijst kan vol zitten met takken en bladeren. Een grondig onderhoud bespaart u onnodige kopzorgen en garandeert u een gezond dak, zonder waterinsijpeling of vervroegde slijtage door de invloed van regen en wind.

Of u dan zelf het dak op moet klimmen? Zeker niet, u kunt gewoon een beroep doen op een Ajusto-specialist.

Gevel

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

De tand des tijds is meedogenloos. En maar al te vaak concentreren we ons op het renoveren of opknappen van ons interieur of leggen we onze tuin opnieuw aan. De gevel schoonmaken daarentegen stellen we meestal uit. Nochtans is het de gevel die uw woning een authentiek karakter geeft en haar doorheen de jaren beschermt tegen wind en regen.

Onze Ajusto-specialist gaat eerst en vooral na hoe uw gevel eraan toe is. Hij herstelt eventuele zichtbare barsten en vult ze voorgoed op. Hij kan indien nodig ook hier en daar een baksteen vervangen en controleert de voegen. Als uw gevel geschilderd of bepleisterd is (verf, cement, gevelpleister), controleert hij meteen ook de algemene staat van de gebruikte materialen.

De gebruikte methode? Die varieert van schoonmaken met water onder hoge of lage druk of volledig afschuren tot het gebruik van chemische producten. Het kan ook gebeuren dat uw gevel gerenoveerd moet worden om hem opnieuw te doen stralen.

Maar u kunt hoe dan ook rekenen op een Ajusto-specialist om u de best mogelijke oplossing voor te stellen, zowel voor uw gevel als voor uw portemonnee.

gevel
terras

Terras

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Wanneer de winter ten einde loopt, is het tijd om uw terras grondig schoon te maken. Kwestie van ten volle te kunnen genieten van de zomer …

Maar het is niet altijd even makkelijk om mos, korstmos, schimmels en andere vlekken weg te krijgen. Of uw terras nu in tegels, steen of hout is, vermijd bijtende en weinig milieuvriendelijke producten die in de eerste plaats een hap uit uw budget nemen. Vergeet niet om uw voegen grondig te onderhouden, want die verzekeren de stabiliteit van uw terras en vermijden dat er zich vuil in nestelt.

Geeft u deze opdracht liever uit handen? Dankzij uw Ajusto-specialist is een stralend terras niet langer een luxe.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Terras schoonmaken

Afspraak snel gemaakt, op een moment van mijn keuze. De specialist was stipt op tijd en reinigde mijn terras heel grondig. Goed gedaan.

Kevin

Brussel

Gevel schoonmaken

Mijn gevel is volledig vernieuwd. Dank u voor de kwaliteit van uw werk. De prijs was goed, we voelen ons niet afgezet.

Lara

Genk

Tuinmobilier schoonmaken

Dank u voor het schoonmaken en onderhouden van mijn tuinstoelen en tafel. De prijs was goed en de werkman was aardig, ik beveel hem aan.

Tania

Beveren

Buitensschoonmaken

Bedankt Ajusto om het rampzalige werk van een andere tuinman goed te maken. Ik ben erg blij met de tuinman die jullie me stuurden.

Koen

Deinze

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.