Ajusto

Rooien

Heeft u een boomverzorger nodig om een stronk te verwijderen (rooien)? U kunt op Ajusto rekenen om uw stronken te rooien, hagen te snoeien en bomen te kappen. Boek uw Ajusto-specialist in slechts enkele klikken!Een stronk in het midden van uw tuin is nu niet meteen een streling voor het oog en zorgt er bovendien voor dat uw gras of planten niet naar behoren kunnen groeien. Onze boomverzorgers verwijderen met speciale apparatuur snel en efficiënt stronken uit uw tuin. Zodra het werk gedaan is, kunt u gemakkelijk herplanten of een nieuw gazon aanleggen. Onze tuinmannen zorgen ervoor dat ze uw gazon zo min mogelijk beschadigen wanneer ze de stronk verwijderen. Onze boomverzorgers zijn echte experts binnen hun vakgebied, zodat u steeds kunt rekenen op de juiste oplossing tegen een competitieve prijs. Wanneer onze boomverzorgers een stronk verwijderen (rooien/kappen), halen ze alle wortels tot op wel 30 cm onder de grond uit. Zo kunt u erna makkelijk en zonder zorgen opnieuw gras zaaien of planten aanleggen.
rooien

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

Rooien stronken verwijderen

Stronken verwijderen voor uw bomen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Indien u een gespecialiseerd bedrijf nodig heeft voor veilige rooien, dan staat ons team van ervaren professionals klaar om u te helpen. We bieden een breed scala aan diensten aan, zoals het vellen van bomen, het snoeien van bomen, het kappen van bomen, het rooien van boomstronken, het demonteren van bomen en het onderhouden van groene ruimtes.

We gebruiken geavanceerde apparatuur zoals stronkenfrezen, graafmachines, mini-graafmachines, trekkers en takels om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren dat het milieu respecteert. We zijn toegewijd aan het naleven van veiligheidsnormen en vakregels om schade aan funderingen en omringende apparatuur te voorkomen.

Onze specialisatie in rooien stelt ons in staat om op elk type boom, inclusief fruitbomen en struiken, te werken. We kunnen boomstronken uitgraven, ontwortelen, afvlakken, frezen en doden, terwijl we afval op een milieuvriendelijke manier afvoeren met houtsnippers voor compost of brandhout.

We zijn uitgerust om te werken op moeilijk bereikbare plaatsen en met gevaarlijke bomen. We gebruiken beschermingsmiddelen om de veiligheid van ons team en uw eigendom te waarborgen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor rooien of groenonderhoud. We staan klaar om u kwalitatief hoogwaardig, netjes en milieuvriendelijk werk te bieden.

Rooien door een gekwalificeerde professional

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Als u een gespecialiseerd bedrijf nodig heeft voor veilig snoeiwerk en het behoud van bomen, dan staat ons team van ervaren professionals voor u klaar om u te helpen. Wij gebruiken snoei- en boomtechnieken om wonden en verzwakking te voorkomen die bomen kunnen beschadigen en hen vatbaarder maken voor ziektes en parasieten.

We bieden ook diensten aan voor het kappen van bomen en het opruimen van overwoekering om landschapsgebieden en massieven aan te leggen. We zijn uitgerust om takken te snoeien, te rooien, te maaien, de grond te egaliseren en uit te graven voor landschapsaanleg.

We zijn gespecialiseerd in het kappen van bomen, met name gevaarlijke bomen of bomen die andere bomen en landschapsarchitectuur hinderen. We voeren verantwoord kappen uit om te voorkomen dat bomen op funderingen en apparatuur vallen. We kunnen ook bomen die zijn gekapt voorbereiden voor brandhout of houtsnippers voor compost.

Ons bedrijf respecteert de veiligheidsnormen en de regels van de kunst voor het rooien en onderhouden van groene ruimtes. Wij staan tot uw beschikking om aan al uw verzoeken te voldoen en u kwaliteitsvol, zorgvuldig en milieuvriendelijk werk te leveren. Neem nu contact met ons op voor een gratis offerte.

rooien door een professional
rooien stronken

Kappen, snoeien bomen, onderhouden uw tuin en inrichting

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Natuurlijk kunnen onze professionele tuiniers veel meer dan enkel rooien. Ze kunnen ook bomen, struiken en hagen snoeien. Daarnaast helpen ze u graag bij het onderhoud van uw tuin: ze verwijderen struikgewas, vermalen afval, leggen bloemperken en groene ruimtes aan, planten bloemen, bomen en struiken, onderhouden uw groen, leggen een nieuw gazon aan met zaadjes of grasmatten die ze uitrollen, verwijderen afval enz. Onze boomverzorgers beschikken over al het nodige materiaal om uw tuin en groenvoorzieningen professioneel te onderhouden: heggenschaar, kettingzaag, stobbenfrees, hakselaar, hoogwerker, harnas enz.

Wilt u uw tuin graag even opfrissen voor het voorjaar?

Uw Ajusto Pro stelt graag een offerte op maat op voor het reinigen van uw gevel, uw terras, maar ook uw daklijsten en goten.

Wij zijn er ook voor al uw wensen op het vlak van tuininrichting: of u nu nieuwe verlichting wil laten plaatsen, een tuinhuis wil laten bouw of uw omheining wil laten herstellen of vervangen, u kunt rekenen op onze specialisten.

Welk project u ook in gedachten heeft om van uw tuin een klein stukje paradijs te maken, Ajusto heeft de Pro die u zoekt voor al uw werken buitenshuis.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Stronken verwijderen

De stronken werden snel en netjes verwijderd. Het gat werd onmiddellijk opgevuld, bedankt voor de service.

Latifa

Schaerbeek

Stronken verwijderen

De boom werd omgekapt en de stronk verwijderd door een goedlachs en behulpzaam team. Ik beveel deze heren aan, evenals de Ajusto-service.

Geert

Antwerpen

Stronken verwijderen

Dank aan Bernard van Ajusto voor het beantwoorden van mijn vragen. Ik kon gemakkelijk een afspraak maken om een boomstronk te laten verwijderen. Het werk werd correct uitgevoerd. Dank u.

Lisa

Gent

Stronken verwijderen

Geweldig bedrijf! Snelle, efficiënte en super professionele tuinspecialist.

Manfred

Genk

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.