Ajusto

Rooien

Heeft u een boomverzorger nodig om een stronk te verwijderen (rooien)? U kunt op Ajusto rekenen om uw stronken te rooien, hagen te snoeien en bomen te kappen. Boek uw Ajusto-specialist in slechts enkele klikken!Een stronk in het midden van uw tuin is nu niet meteen een streling voor het oog en zorgt er bovendien voor dat uw gras of planten niet naar behoren kunnen groeien. Onze boomverzorgers verwijderen met speciale apparatuur snel en efficiënt stronken uit uw tuin. Zodra het werk gedaan is, kunt u gemakkelijk herplanten of een nieuw gazon aanleggen. Onze tuinmannen zorgen ervoor dat ze uw gazon zo min mogelijk beschadigen wanneer ze de stronk verwijderen. Onze boomverzorgers zijn echte experts binnen hun vakgebied, zodat u steeds kunt rekenen op de juiste oplossing tegen een competitieve prijs. Wanneer onze boomverzorgers een stronk verwijderen (rooien/kappen), halen ze alle wortels tot op wel 30 cm onder de grond uit. Zo kunt u erna makkelijk en zonder zorgen opnieuw gras zaaien of planten aanleggen.
rooien

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

boom vellen

Kappen, snoeien bomen, onderhouden uw tuin en inrichting

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Natuurlijk kunnen onze professionele tuiniers veel meer dan enkel stronken verwijderen. Ze kunnen ook bomen, struiken en hagen snoeien. Daarnaast helpen ze u graag bij het onderhoud van uw tuin: ze verwijderen struikgewas, vermalen afval, leggen bloemperken en groene ruimtes aan, planten bloemen, bomen en struiken, onderhouden uw groen, leggen een nieuw gazon aan met zaadjes of grasmatten die ze uitrollen, verwijderen afval enz. Onze boomverzorgers beschikken over al het nodige materiaal om uw tuin en groenvoorzieningen professioneel te onderhouden: heggenschaar, kettingzaag, stobbenfrees, hakselaar, hoogwerker, harnas enz.

Wilt u uw tuin graag even opfrissen voor het voorjaar?

Uw Ajusto Pro stelt graag een offerte op maat op voor het reinigen van uw gevel, uw terras, maar ook uw daklijsten en goten.

Wij zijn er ook voor al uw wensen op het vlak van tuininrichting: of u nu nieuwe verlichting wil laten plaatsen, een tuinhuis wil laten bouw of uw omheining wil laten herstellen of vervangen, u kunt rekenen op onze specialisten.

Welk project u ook in gedachten heeft om van uw tuin een klein stukje paradijs te maken, Ajusto heeft de Pro die u zoekt voor al uw werken buitenshuis.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Stronken verwijderen

De stronken werden snel en netjes verwijderd. Het gat werd onmiddellijk opgevuld, bedankt voor de service.

Latifa

Schaerbeek

Stronken verwijderen

De boom werd omgekapt en de stronk verwijderd door een goedlachs en behulpzaam team. Ik beveel deze heren aan, evenals de Ajusto-service.

Geert

Antwerpen

Stronken verwijderen

Dank aan Bernard van Ajusto voor het beantwoorden van mijn vragen. Ik kon gemakkelijk een afspraak maken om een boomstronk te laten verwijderen. Het werk werd correct uitgevoerd. Dank u.

Lisa

Gent

Stronken verwijderen

Geweldig bedrijf! Snelle, efficiënte en super professionele tuinspecialist.

Manfred

Genk

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.