Ajusto

Elektricien

Een elektricien is een technicus in elektrische installaties. Hij is de specialist voor de installatie of reparatie van alle systemen die nodig zijn voor de levering van elektriciteit. Hij doet interventies om elektriciteit te installeren, op norm te brengen, uw zekeringkast te vervangen of in geval van stroomuitval.
elektricien

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

Boek uw elektricien in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

gekwalificeerde elektricien

Wat is een gekwalificeerde elektricien?

Een elektricien is een monteur op het gebied van elektrische installaties. Hij is de specialist voor het installeren of repareren van alle systemen die nodig zijn voor elektriciteitsvoorziening.

Een elektricien komt bijvoorbeeld in actie om elektriciteit te installeren, aan de normen te laten voldoen, uw zekeringkast te vervangen of bij een stroomstoring. Als uw elektrische installatie niet aan de normen voldoet, een probleem heeft met de aardlekschakelaar of blootliggende en beschadigde draden, dan moet u een gekwalificeerde elektricien inschakelen.

Het kost jaren aan studie en opleiding om een elektricien de benodigde toegang tot het vak te geven. De elektricien moet ook aan wettelijke verplichtingen voldoen om zijn beroep uit te oefenen. De professional elektricien is verplicht om een verzekering in aansprakelijkheid af te sluiten. Dit dekt eventuele onvoorziene omstandigheden.

Bovendien biedt de elektricien garantie op zijn werk. Naast zijn kwalificaties, moet de elektricien naar u luisteren en netjes werken. Hij moet zijn verbintenissen en offerte ook respecteren. De menselijke relatie is erg belangrijk omdat dit de basis is van vertrouwen.

Kortom, het is beter om voor een gekwalificeerde, verzekerde en ervaren elektricien te kiezen om problemen later te voorkomen. Kies voor een professionele en gekwalificeerde elektricien. Kies slim!

Als u hulp nodig heeft bij het vinden van een bekwaam elektricien in uw regio, denk dan aan Ajusto. Bij Ajusto is de prijs altijd van tevoren bekend. Er zijn geen vervelende verrassingen op de eindfactuur. Daarom zal de elektricien u voordat hij begint met de werkzaamheden een gratis en gedetailleerde offerte geven. Hij zal het u voor goedkeuring voorleggen. U heeft het recht om het te weigeren. De uurtarieven zijn van tevoren bekend. En de eerste uur werk inclusief altijd de reiskosten.

Werkzaamheden van de elektricien

Elektrische installatie

Als u een elektriciteitscircuit moet vernieuwen of uitbreiden, een elektriciteitspaneel moet bekabelen, verlichting moet installeren, een stopcontact moet aansluiten, een intercom moet vervangen of andere elektrische installatiewerkzaamheden moet uitvoeren, kunt u een elektricien van de Ajusto-platform inschakelen. Wees gerust, hij zal u een gratis offerte geven voor de werkzaamheden, rekening houdend met uw behoeften en budget.

Elektrische reparatie

U heeft een stroomstoring. Dit kan snel escaleren tot een ramp. De lichten werken niet meer, uw vriezer en koelkast beginnen te ontdooien of u kunt geen gerechten meer koken op elektrische kookplaten. Kortom, u begrijpt gemakkelijk dat het dringend is om een professionele elektricien in te schakelen om snel een stroomstoring op te lossen.

Elektrische conformiteit

De controle van de huisinstallatie is een wettelijke verplichting. Dit controleert of de installatie veilig is voor personen en bezittingen. Een niet-conforme installatie brengt het risico op brand of lichamelijk letsel met zich mee. De elektrische certificering is dus van groot belang.

Er zijn twee soorten diensten mogelijk:

  • U wilt alleen het elektrische certificaat door een elektricien, of het nu conform is of niet. Dit is noodzakelijk bij de verkoop van onroerend goed.

  • U wilt uw elektrische installatie conform de normen maken: uw elektriciteit is niet in orde en u heeft werkzaamheden nodig voor conformiteit en het certificaat moet door een gekwalificeerde elektricien worden opgesteld.

Zonnepanelen

Uw Ajusto-elektricien zorgt voor onderhoud of reparatie van uw zonnepanelen. Dit kan een probleem zijn met de omvormer, de panelen zelf of een probleem met de waterdichtheid. In elk geval moet u een elektricien inschakelen die gespecialiseerd is in zonnepanelen.

werkzaamheden elektricien

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.