Ajusto

Stroompanne oplossen

Een stroompanne en het is een ramp! U komt thuis en de lichten werken niet meer. De koelkast en de vriezer staan stil, met alle gevolgen van dien. En met uw elektrische kookplaat hoeft u ook niet meer te rekenen op een heerlijk diner. Kortom, u zult snel begrijpen dat u dringend een professionele elektricien moet inschakelen om de stroompanne snel weer op te lossen.
stoompanne

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

stroompanne detecteren

Stroompanne: detecteren alvorens te repareren

Vanaf € 99,00.

Een stroompanne kan in iedere woning voorkomen. Meestal wordt een stroompanne veroorzaakt door een defect in een elektrisch apparaat, maar het kan ook gebeuren dat er kortsluiting is in uw elektrische installatie zelf. Kortom, er zijn verschillende oorzaken. Dat maakt het voor de meeste mensen bijzonder lastig om een stroompanne zelf op te lossen. Bij een veilige zekeringkast wordt de elektriciteit bij kortsluiting meteen uitgeschakeld. Zodra alles uit is, is het belangrijk het toestel of lichtpunt op te sporen dat de stroompanne veroorzaakt heeft. Pas dan kan het probleem hersteld worden.

Heeft u te maken met een stroompanne in uw woning en weet u niet hoe u die kunt verhelpen? Onze elektriciens helpen u graag bij het oplossen van uw stroompanne. Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, stroompanne, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

Een gelijkvormige installatie

Soms ontstaan er een stroompanne doordat uw elektrische installatie niet helemaal aan de geldende normen voldoet. In dat geval kan onze ervaren elektricien nagaan of uw installatie aan de wetgeving voldoet en deze meteen ook gelijkvormig maken. Hij stelt een eendraadschema op en laat deze door een erkende instantie certificeren. Wanneer er meerdere werken nodig zijn om uw installatie gelijkvormig te maken (aarding, aansluiten van de schakelaars, bekabeling van de zekeringkast, aansluiten van de zekeringen, aansluiten van stopcontacten enz.), zal onze specialist steeds een offerte opstellen. Hij begint nooit aan de werken voordat u deze hebt goedgekeurd.

Wist u trouwens dat u wettelijk verplicht bent om uw elektrische installatie te laten keuren? Deze verplichting dient twee doelen. Eerst en vooral wordt er nagegaan of uw elektrische installatie gelijkvormig is en dus aan het Algemeen Reglement op de elektrische installaties (AREI) voldoet. Ten tweede toont u kopers met een keuringsattest dat uw huis aan de wetgeving voldoet. Zorg ervoor dat alles gecontroleerd wordt en in de regel wordt gesteld om uw elektrische installatie correct en veilig te kunnen gebruiken en een stroompanne vermeiden.

stroompanne oplossen

Boek uw elektricien in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Stroompanne

De professional gebruikte professionele tools en ging fantastisch te werk. Zeer bekwaam. Ik ben erg tevreden. Hij liet me niet aan mijn lot over, zonder elektriciteit

Cécile

Vivloorde

Elektrische herstelling

De elektricien kwam steeds tijdens het gekozen tijdvak! Zowel op de dag van de offerte als op de dag van de herstelwerken.

Jan

Kontich

Herstelling oven

De elektricien heeft de thermostaat van onze oven gerepareerd. We zijn blij dat de oven weer werkt.

Galia

Mechelen

Elektrische herstelling

Snelle reactie, onmiddellijke oplossing. De technicus heeft niet alleen de elektriciteitspanne verholpen, maar ook de kappotte boiler hersteld.

Ottman

Brecht

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.