Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Elektricien

thinkhead

Vindt u niet wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren. Alles is mogelijk!

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lekkage douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit na uw akkoord op de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren.

Elektriciens

elektricien

Een elektricien is een mekanieker van elektrische installaties en houdt zich bezig met het aanleggen, herstellen en van elektra, die nodig is voor uw elektriciteitsvoorziening. U kunt hierbij denken aan het aanleggen van elektra, uw zekeringskast vervangen, wasmachine herstellen of u schakelt een elektricien in als u stroompanne heeft. We zetten alvast een paar voorbeelden voor u op een rijtje waarvoor u onze elektricien nog meer voor kunt inschakelen.

Kleine elektriciteitswerken

Onder kleine elektriciteitswerken worden de algemene werken omtrent uw elektriciteit verstaan. Het gaat dan meestal gaat om allerlei aansluitingen, herstellingen en installaties. Werkt bijvoorbeeld uw stopcontact niet meer, geraakt u niet wijs uit de bekabeling en aansluiting van uw elektrische apparaten of is uw zekeringskast toe aan vervanging? Dan kunnen onze elektriciens u hierbij helpen.

Grote elektriciteitswerken

Een elektricien kan u helpen met het aanleggen, herstellen van uw elektra. Wij maken hierbij overigens wel onderscheid tussen grote en kleine elektriciteitswerken. Bij de grote elektriciteitswerken die wij uitvoeren, kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van elektra of aan het vernieuwen, vervangen of uitbreiden van uw elektriciteit.

Wat wij bijvoorbeeld ook doen, is de conformiteit van uw elektrische installatie. Bent u namelijk wettelijk verplicht om uw elektrische installatie te laten controleren omdat deze aan de normen van het AREI moet voldoen. Van het schakelbord tot de aarding en het elektriciteitsschema: alles moet gecontroleerd of aangepast worden voor een goede en veilige werking. Onze specialist kan uw installatie controleren, een elektrisch schema uitwerken en een officieel organisme laten komen om het certificaat op te stellen. Lees in ons blog meer over hoe de keuring van een elektrische installatie werkt.