Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Elektricien

thinkhead

Vindt u niet wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren. Alles is mogelijk!

Onze klanten over ons

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Boek uw specialist vanuit uw buurt in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Elektriciens

elektricien

Een elektricien is een mechanieker gespecialiseerd in elektrische installaties. Hij houdt zich bezig met het aanleggen, installeren en herstellen van de verschillende systemen die u voorzien van elektriciteit. Denk hierbij aan het aanleggen van elektra, het vervangen van uw zekeringkast en het herstellen van uw wasmachine. U kunt een elektricien ook altijd inschakelen wanneer u een stroompanne heeft. Hieronder sommen we graag op waarvoor u op onze elektriciens kunt rekenen.

Kleine elektriciteitswerken

Onder kleine elektriciteitswerken verstaan we algemene werken rond uw elektriciteitsinstallatie. Het gaat dan meestal om allerlei aansluitingen, herstellingen en installaties. Werkt uw stopcontact bijvoorbeeld niet meer? Geraakt u niet wijs uit de bekabeling en aansluiting van uw elektrische apparaten of is uw zekeringkast toe aan vervanging? Dan kunnen onze gekwalificeerde elektriciens u hierbij helpen.

Grote elektriciteitswerken

Een elektricien kan u ook helpen met het installeren en herstellen van uw elektrische toestellen. Wij maken hierbij een onderscheid tussen kleine en grote elektriciteitswerken. Bij grote elektriciteitswerken denken we bijvoorbeeld aan de installatie van elektrische toestellen, maar ook aan het vernieuwen, vervangen of uitbreiden van uw elektrisch circuit.

Wat wij bijvoorbeeld ook doen, is uw elektrische installatie gelijkvormig maken. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat uw installatie aan de wettelijke normen van het AREI voldoen. Dat is namelijk een wettelijke verplichting. Van het schakelbord tot de aarding en het elektriciteitsschema: alles moet gecontroleerd of aangepast worden voor een goede en veilige werking.

Onze specialist kan uw installatie controleren, een elektrisch schema uitwerken en een erkende instantie laten komen die het certificaat opstelt.

Wat kan onze Ajusto-elektricien voor u doen?

Wilt u elektriciteitswerken laten uitvoeren? Dan kunt u rekenen op een Ajusto-elektricien. Hij stelt met plezier een gratis offerte voor u op. U kunt onze gekwalificeerde vakmannen inschakelen voor kleine elektriciteitswerken zoals de installatie van een stopcontact of verlichting, maar ook voor grotere werken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk aan werken aan uw elektrische installatie, het vervangen of uitbreiden van uw zekeringkast, of de bekabeling. Waar ze ook mee te maken krijgen – het plaatsen van elektrische toestellen, het installeren van een elektrische verwarming, het aansluiten van stopcontacten, de bekabeling, de aarding, zekeringen, differentieelschakelaars, gewone schakelaars, laagspanning, het elektrische circuit, domotica, elektrische diagnoses of het gelijkvormig maken van uw installaties – uw elektrische installatie heeft geen geheimen voor onze gekwalificeerde elektriciens.

De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser. Hij bewaakt nauwlettend de kwaliteit van zijn werk, zodat u nog lang kunt genieten van uw toestellen. Hij werkt netjes, in alle veiligheid en houdt zich steeds aan de geldende normen.

Heeft u vragen?