Ajusto

Vellen

Heeft u in uw tuin een boom die oud of ziek is en die u graag wil laten vellen? Of misschien wilt u wel komaf maken met een boom die het licht uit uw tuin houdt? Wij helpen u graag. Maar let op, in sommige gevallen hebt u een voorafgaande toestemming nodig. U informeert zich dus best bij uw gemeente voor u tot actie overgaat. Een boom vellen is geen sinecure. Het vraagt om een ervaren en bekwame boomverzorger die in alle veiligheid te werk gaat. Onze boomverzorgers beschikken over kwaliteitsvol materiaal en vellen uw boom in één keer of stuk per stuk indien nodig. De tuinman ruimt bovendien ook het houtafval op en/of maakt er brandhout van.
vellen

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

veilig vellen

Een boom veilig vellen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Het vellen van een boom is een delicate operatie die specifieke vaardigheden en technieken vereist om veilig uit te voeren. De val van een boom kan immers zeer gevaarlijk zijn, vooral als deze zich in de buurt van gebouwen, hoogspanningslijnen of wegen bevindt.

Daarom is het belangrijk om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen voor het vellen van bomen. Ervaren houthakkers en boomklimmers beschikken over de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om veilig op meerdere meters hoogte te werken.

Voordat een boom wordt geveld, is het belangrijk om een nauwkeurige evaluatie uit te voeren van de hoogte, omtrek, eventuele aanwezigheid van parasieten of ziekten en de valrichting van de boom. De veltechnieken variëren afhankelijk van het type boom, of het nu gaat om naaldbomen, loofbomen, fruitbomen of struiken.

Nadat de boom is geveld, kunnen de werkzaamheden voor het zagen en snoeien beginnen. De sneden moeten zorgvuldig worden gemaakt om geen wonden op de stam of takken van de gevallen boom achter te laten. De takken moeten schoon worden afgezaagd zonder de schors te beschadigen om genezing te vergemakkelijken.

Tot slot moet het groenafval op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd. Houtsnippers kunnen worden gebruikt als mulch of voor verwarming, en boomstammen kunnen worden gefreesd om de herinrichting van groene ruimtes te vergemakkelijken.

Als u een of meer bomen in uw tuin wilt laten vellen, is het belangrijk om de geldende veiligheidsnormen te respecteren en de nodige toestemming te vragen. Een voorafgaande verklaring of vergunning kan nodig zijn, vooral als de boom zich in een beschermd gebied bevindt of in de buurt van hoogspanningslijnen.

Kortom, het vellen van een boom is een complexe operatie die moet worden toevertrouwd aan gekwalificeerde professionals om elk gevaar voor u en uw buurt te vermijden. Schakel een ervaren vellingsbedrijf in voor het vellen en demonteren van bomen, uitgevoerd volgens de regels van de kunst en met respect voor het milieu.

Het vellen van bomen door een gekwalificeerde professional

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vellen van bomen, zijn wij er om u te helpen. Wij bieden complete diensten voor alle soorten bomen, of ze nu gevaarlijk, ziek of gewoon hinderlijk zijn voor uw groene ruimte. Ons ervaren team van houthakkers, boomverzorgers en demonteurs heeft de nodige vaardigheden om bomen veilig te vellen, ongeacht hun hoogte of omtrek.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken voor het vellen van bomen om netjes en milieuvriendelijk werk te garanderen. Wij zijn uitgerust met alle benodigde machines om bomen te zagen, in stukken te snijden en te evacueren als houtsnippers of dood hout. Wij kunnen ook de stronk uitfrezen, groenafval afvoeren en uw groene ruimte herinrichten.

Ons bedrijf voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen en wij kunnen u begeleiden bij vergunnings- of voorafgaande meldingsaanvragen. Wij zijn ook in staat om te werken in de buurt van hoogspanningslijnen of andere gevoelige gebieden, met gebruik van de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij nemen alle soorten bomen aan, of het nu gaat om naaldbomen, loofbomen, fruitbomen of zelfs platanen. Indien nodig kunnen wij ook bomen herplanten om de vegetatie te behouden en het milieu te respecteren.

Neem contact op met ons vellingsbedrijf voor al uw boomvellingen, of het nu gaat om het kappen van een boom in uw tuin, het vellen van bomen in een groene ruimte of in de buurt, of het vellen van een gevaarlijke boom. Wij staan voor u klaar bij elke stap van het proces, met inachtneming van alle regels en veiligheidsnormen. Neem nu contact met ons op voor een offerte voor het vellen van een boom.

vellen door een professional
vellen bomen

Vellen, kappen, snoeien, onderhouden en inrichten

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Natuurlijk kunnen onze professionele tuiniers veel meer dan enkel stronken verwijderen. Ze kunnen ook bomen, struiken en hagen snoeien. Daarnaast helpen ze u graag bij het onderhoud van uw tuin: ze verwijderen struikgewas, vermalen afval, leggen bloemperken en groene ruimtes aan, planten bloemen, bomen en struiken, onderhouden uw groen, leggen een nieuw gazon aan met zaadjes of grasmatten die ze uitrollen, verwijderen afval enz. Onze boomverzorgers beschikken over al het nodige materiaal om uw tuin en groenvoorzieningen professioneel te onderhouden: heggenschaar, kettingzaag, stobbenfrees, hakselaar, hoogwerker, harnas enz.

Wilt u uw tuin graag even opfrissen voor het voorjaar?

Uw Ajusto Pro stelt graag een offerte op maat op voor het reinigen van uw gevel, uw terras, maar ook uw daklijsten en goten.

Wij zijn er ook voor al uw wensen op het vlak van tuininrichting: of u nu nieuwe verlichting wil laten plaatsen, een tuinhuis wil laten bouw of uw omheining wil laten herstellen of vervangen, u kunt rekenen op onze specialisten.

Welk project u ook in gedachten heeft om van uw tuin een klein stukje paradijs te maken, Ajusto heeft de Pro die u zoekt voor al uw werken buitenshuis.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Vellen

Het vellen en verwijderen verliep zeer netjes. Bedankt aan jullie team voor zo'n goede opvolging.

Jeroen

Londerzeel

Vellen

5 sterren ruimschoots verdiend voor de enorme boom die op mijn land werd omgezaagd. Ik was een beetje nerveus over het werk, omdat het zo riskant was, maar de tuinmannen stelden me gerust. Dank u voor uw hulp.

Geert

Brasschaat

Vellen

Hartelijk bedankt aan de Pro's die mijn bomen kwamen omhakken. Ze verspilden geen tijd in tegenstelling tot anderen die hun factuur willen verhogen! Ik raad ze ten zeerste aan.

Kamel

Sint-Niklaas

Vellen

Afspraak was super vlug gemaakt, het werk werd goed uitgevoerd en de betaling op pc was super gemakkelijk.

Tiffany

Leuven

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.