Ajusto

Vellen

Heeft u in uw tuin een boom die oud of ziek is en die u graag wil laten vellen? Of misschien wilt u wel komaf maken met een boom die het licht uit uw tuin houdt? Wij helpen u graag. Maar let op, in sommige gevallen hebt u een voorafgaande toestemming nodig. U informeert zich dus best bij uw gemeente voor u tot actie overgaat. Een boom vellen is geen sinecure. Het vraagt om een ervaren en bekwame boomverzorger die in alle veiligheid te werk gaat. Onze boomverzorgers beschikken over kwaliteitsvol materiaal en vellen uw boom in één keer of stuk per stuk indien nodig. De tuinman ruimt bovendien ook het houtafval op en/of maakt er brandhout van.
vellen

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

boom vellen

Kappen, snoeien bomen, onderhouden uw tuin en inrichting

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Natuurlijk kunnen onze professionele tuiniers veel meer dan enkel stronken verwijderen. Ze kunnen ook bomen, struiken en hagen snoeien. Daarnaast helpen ze u graag bij het onderhoud van uw tuin: ze verwijderen struikgewas, vermalen afval, leggen bloemperken en groene ruimtes aan, planten bloemen, bomen en struiken, onderhouden uw groen, leggen een nieuw gazon aan met zaadjes of grasmatten die ze uitrollen, verwijderen afval enz. Onze boomverzorgers beschikken over al het nodige materiaal om uw tuin en groenvoorzieningen professioneel te onderhouden: heggenschaar, kettingzaag, stobbenfrees, hakselaar, hoogwerker, harnas enz.

Wilt u uw tuin graag even opfrissen voor het voorjaar?

Uw Ajusto Pro stelt graag een offerte op maat op voor het reinigen van uw gevel, uw terras, maar ook uw daklijsten en goten.

Wij zijn er ook voor al uw wensen op het vlak van tuininrichting: of u nu nieuwe verlichting wil laten plaatsen, een tuinhuis wil laten bouw of uw omheining wil laten herstellen of vervangen, u kunt rekenen op onze specialisten.

Welk project u ook in gedachten heeft om van uw tuin een klein stukje paradijs te maken, Ajusto heeft de Pro die u zoekt voor al uw werken buitenshuis.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Vellen

Het vellen en verwijderen verliep zeer netjes. Bedankt aan jullie team voor zo'n goede opvolging.

Jeroen

Londerzeel

Vellen

5 sterren ruimschoots verdiend voor de enorme boom die op mijn land werd omgezaagd. Ik was een beetje nerveus over het werk, omdat het zo riskant was, maar de tuinmannen stelden me gerust. Dank u voor uw hulp.

Geert

Brasschaat

Vellen

Hartelijk bedankt aan de Pro's die mijn bomen kwamen omhakken. Ze verspilden geen tijd in tegenstelling tot anderen die hun factuur willen verhogen! Ik raad ze ten zeerste aan.

Kamel

Sint-Niklaas

Vellen

Afspraak was super vlug gemaakt, het werk werd goed uitgevoerd en de betaling op pc was super gemakkelijk.

Tiffany

Leuven

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.