Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Diensten

Ontdek onze diensten

Maak nu een afspraak

Loodgieter

Een loodgieter is gespecialiseerd in het aanleggen, herstellen, ontstoppen en onderhouden van uw sanitair, waterleidingen en riolering.

Chauffagist

Een chauffagist of verwarmingstechnieker is een technisch onderlegde specialist die speciaal geschoold is in verwarmingsinstallaties. Zijn werkzaamheden zijn erg divers, maar over het algemeen houdt een chauffagist zich bezig met het plaatsen, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels en radiatoren. Ook het leidingwerk naar de ketel en de radiatoren wordt door een chauffagist aangelegd.

Waterontharder

Laat uw Durlem VPRO waterontharder installeren door een gekwalificeerde installateur Ajusto. Reserveer eenvoudig online uw specialist op de datum en tijd die bij u past voor een verzorgde klus en een scherpe prijs van 2.449€.

Elektricien

Een elektricien is een mekanieker gespecialiseerd in elektrische installaties. Hij houdt zich bezig met het aanleggen en herstellen van de verschillende systemen die u voorzien van elektriciteit. Denk hierbij aan het aanleggen van elektra en het vervangen van uw zekeringskast. U kunt een elektricien ook altijd inschakelen wanneer u een stroompanne heeft.

Grote elektro

Werkt een van uw huishoudapparaten niet meer? Doe dan een beroep op een Ajusto-specialist. U hoeft niet altijd een nieuw toestel te kopen. Vaak kunnen onze specialisten al snel zeggen wat er scheelt en meteen ook een oplossing voorstellen.

Werken binnenshuis

Behangpapier aftrekken, muren herstellen, pleisteren, behangen of schilderen: een bekwame Ajusto-specialist komt graag bij u ter plaatse tegen een schappelijke prijs! Ook voor de installatie van een tv tegen de muur of de montage van uw meubels kunt u bij ons terecht.

Van installatiewerk, herstellingswerken en montagewerk tot onderhoudswerkzaamheden: vertrouw al uw kleine werkjes binnenshuis toe aan een bekwame Ajusto-specialist.

Werken buitenshuis

Ajusto ontfermt zich met veel zorg over uw werken buitenshuis.

Zoekt u iemand die uw bomen kan snoeien, vellen of rooien, uw gevel, daklijst of terras schoon kan maken, een omheining of tuinhuis kan plaatsen, lampen installeren, of muren schilderen of bepleisteren?

Het weer in België zit misschien niet altijd mee, maar niets is aangenamer dan wanneer u al vanaf de eerste zonnestralen van uw tuin kunt genieten.

Geniet van een verfrissend glaasje tijdens een gezellige barbecue, maar denk er ook aan om uw tuin te trakteren op een welverdiende opfrisbeurt.

Smarthome

Een domoticaspecialist installeert slimme apparaten bij u thuis en zorgt ervoor dat deze via uw netwerk met elkaar zijn verbonden. Zo kunnen de slimme apparaten met elkaar en met u communiceren.

De technieken die dit mogelijk maken, worden vaak domotica genoemd. Het resultaat is dan een smarthome. Maar wat gebeurt er nu precies? Een domoticaspecialist installeert bijvoorbeeld een slimme thermostaat, slimme verlichting, een slim beveiligingssysteem of slimme speakers die hij vervolgens met elkaar verbindt, als een groot ecosysteem.

Heeft u vragen?