Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Diensten

Boek snel en makkelijk één van onze specialisten

Ontdek onze diensten

Maak nu een afspraak

Loodgieter

Een loodgieter is gespecialiseerd in het aanleggen, herstellen, ontstoppen en onderhouden van uw sanitair, waterleidingen en riolering.

Chauffagist

Een chauffagist ofwel verwarmingstechnieker is een specialist die technisch onderlegd en speciaal geschoold is in verwarmingsinstallaties. Een chauffagist installeert en plaatst verwarmingsinstallaties. Hij doet het onderhoud hiervan en wanneer nodig ook de herstellingen aan de verwarmingsinstallatie verricht. De werkzaamheden zijn erg divers maar over het algemeen houdt een chauffagist zich bezig met het plaatsen, onderhouden en herstellen van cv-ketels en radiatoren. Ook het leidingwerk naar de ketel en de radiator toe worden door een chauffagist aangelegd.

Elektricien

Een elektricien is een mekanieker van elektrische installaties en houdt zich bezig met het aanleggen, herstellen en van elektra, die nodig is voor uw elektriciteitsvoorziening. U kunt hierbij denken aan het aanleggen van elektra, uw zekeringskast vervangen of u schakelt een elektricien in als u stroompanne heeft.

Home Repair

Grote Electro: de reparatie van uw huishoudapparaten is de specialiteit van onze specialisten. Het is niet altijd nodig om meteen een nieuw toestel te kopen. Vaak kunt u dankzij het deskundige oog van een van onze diensten Home Repair specialisten heel wat geld besparen en uw apparaten nieuw leven inblazen.

Werken binnen huis: behangpapier aftrekken, muren repareren, pleisteren, behangen of schilderen ? Een bekwame specialist Ajusto komt bij u ter plaatse aan een schappelijke prijs! Ook voor de installatie van een tv tegen de muur of de montage van uw meubels kunt u bij ons terecht.

Werken buiten huis: u zoekt iemand om uw bomen te snoeien, te vellen of te rooien ? Of uw gevel, daklijst of terras schoon te maken ? Of een omheining of tuinhuis te plaatsen ?  We  kunnen ook lampen installeren, muren schilderen of bepleisteren.

Smarthome

Een domotica specialist installeert slimme apparaten bij u in huis en zorgt ervoor dat deze via uw netwerk met elkaar worden verbonden. Zo kunnen de slimme apparaten met elkaar en met u communiceren. De verzamelnaam voor de technieken die dat mogelijk maken, is domotica of wordt ook wel smart home genoemd. Een domotica specialist wordt bijvoorbeeld ingezet om uw slimme thermostaat, slimme verlichting, slimme beveiliging of slimme speakers te installeren en met elkaar te verbinden als één ecosysteem.