Ajusto
coronavirus
06 mei 2020

Ajusto neemt de nodige voorzorgsmaatregelen bij haar interventies

Quentin
Door Quentin
 • Leestijd: 3 minuten

We hopen dat u en uw familie veilig zijn. Al sinds het begin van de COVID-19-crisis maken we er een punt van om onze klanten, onze professionals en onze geliefden te beschermen, zodat we de meest dringende reparaties in alle veiligheid kunnen blijven uitvoeren.

Wanneer we dus bij u thuis langskomen voor een interventie, doen we er alles aan om de risico's op verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We hebben onder meer de volgende hygiënemaatregelen genomen:

 • Het contact met de Pro is beperkt tot het strikt noodzakelijke:

  • U ontvangt de offerte per mail en kunt hem ook per mail aanvaarden (in plaats van op de smartphone van de Pro in normale tijden);

  • Na de interventie ontvangt u ook de factuur per mail. Deze kunt u vervolgens digitaal betalen (via uw smartphone of computer).

 • Onze Pro’s houden steeds 1,50 meter afstand.

 • Onze professionals dragen de hele interventie lang een masker. Als u er ook een heeft, raden wij u aan deze te dragen.

Zo zorgen we ervoor dat een afspraak met een Ajusto Pro gewoon kan doorgaan, op een dag en een tijdstip die u passen. U kunt dus met een gerust hart al uw klusjes binnens- en buitenshuis aan ons toevertrouwen.

Wilt u ook onze Pro helpen? Neem dan zelf ook een aantal maatregelen, zodat onze Pro in de best mogelijke omstandigheden te werk kan gaan: zorg voor een gemakkelijke toegang tot de werkplek, een gezonde werkomgeving enz.

Het leven van een start-up in coronatijden

Nu de coronamaatregelen langzaamaan worden afgebouwd, willen we zo snel mogelijk het werk hervatten, zodat we u opnieuw kunnen bijstaan bij al uw klusjes. Belangrijk hierbij is dat we de nodige maatregelen treffen, zodat we het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk kunnen houden.

Maar man, wat was het een avontuur vol veranderingen:

 • Het voltallige Ajusto-team verwerkt uw aanvragen en beheert onze professionals voortaan van thuis uit.

 • Minder dringende missies hebben we verplaatst of geannuleerd.

 • We hebben onze professionals grondig opgeleid over de genomen maatregelen en het ‘gezonde’ gedrag dat we van hen verwachten.

Zoals zo vaak het geval is in een crisissituatie, moesten we onze acties aanpassen en bijsturen en hebben we geleerd van de onvermijdelijke kleine fouten. Maar elke keer opnieuw zijn we rechtgekrabbeld. De gezondheid van onze klanten en professionals is onze topprioriteit en daarom wilden we de grootst mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen, ook al betekende dit dat we bepaalde missies moesten weigeren.

Een Pro zonder Impro

Ons motto heeft nog nooit zo goed geklonken als nu. Wanneer Ajusto u een Pro stuurt, doen we er alles aan om u gerust te stellen van het begin van uw ervaring tot het moment dat de missie volgens uw verwachtingen is afgerond.

 • We zorgen ervoor dat u makkelijk een afspraak kunt maken: u kiest zelf wanneer u de klus wilt laten uitvoeren.

 • We houden u steeds op de hoogte van elke stap dankzij de vele meldingen per mail of sms: bevestiging van de afspraak, sms van de pro als hij naar uw huis vertrekt, offerte en factuur per e-mail enz.

 • U kunt rekenen op een team dat altijd per telefoon en e-mail tot uw beschikking staat om uw vragen te beantwoorden.

Wij zorgen ervoor dat de interventie van uw Pro altijd zonder improvisatie plaatsvindt. De coronavirusepidemie dwingt ons om nog waakzamer te zijn en dus is er geen plaats voor improvisatie. Uw gezondheid, die van onze professionals en die van ons is namelijk te belangrijk om risico's te nemen. Daarom wilden we u graag vertellen welke maatregelen we hebben genomen om in de best mogelijke omstandigheden in uw huis in te grijpen, zodat u gerustgesteld zou zijn.

Het leven hervat

Beetje bij beetje, dankzij de moed die iedereen van ons aan de dag heeft gelegd en de opofferingen die we hebben gemaakt, zal het leven eindelijk zijn normale gangetje kunnen gaan. Eindelijk kan ons sociale leven, dat we zo hebben gemist, hernemen. Eindelijk zullen we onze geliefden kunnen knuffelen, onze vrienden en collega's weerzien en beetje bij beetje genieten van al het moois. De economie is helemaal op zijn kop gezet en het zal nog even duren voor alles weer in orde is, maar laten we uitkijken naar een mooie toekomst voor iedereen.

Als Ajusto u kan helpen bij een probleem in uw huis of een project binnen- of buitenshuis, weet dat ons team en ons netwerk van professionele partners met veel plezier tot uw beschikking staan om u tevreden te stellen.

Ajusto dankt u voor het vertrouwen dat u in ons stelt en wenst u en uw dierbaren een goede gezondheid. Samen komen we erdoor!

Quentin

Geschreven door Quentin

Content specialist Ajusto