Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Airconditioning

thinkhead

Vindt u niet wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren. Alles is mogelijk!

Onze klanten over ons

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Boek uw specialist vanuit uw buurt in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Specialisten in airconditioning

Het is een vaststaand feit dat het klimaat verandert. Het contrast tussen de seizoenen is al enkele jaren vervaagd. Het kwik stijgt steeds sneller in het voorjaar en het aantal hittegolven valt niet langer op één hand te tellen. Een airconditioningsysteem is niet langer een luxe, maar een onmisbaar comfort.

Frisse en schone binnenlucht

Een aangenaam leefklimaat in uw huis, dat is natuurlijk wat u zoekt. Er bestaan vier functies waar u rekening mee moet houden wanneer u de binnenluchtkwaliteit wilt regelen:

  • Ventilatie: voert verse lucht aan.
  • Energieterugwinning: wint thermische energie en vocht terug uit de afgevoerde lucht en optimaliseert zo uw comfort en de efficiëntie van het systeem.
  • Luchtbehandeling: verwarmt of koelt de binnenkomende frisse lucht; uw comfort is optimaal en het airconditioningsysteem wordt minimaal belast.
  • Filtratie: verwijdert stof, vervuilende deeltjes en geurtjes uit de lucht.

Een airconditioner zal uw huis gewoonlijk koelen door een koelmiddel te laten circuleren. Sommige airconditioners zijn daarnaast ook uitgerust met geavanceerde luchtfiltratiesystemen, waardoor ze heel wat energie verbruiken.

Vraag een gekwalificeerde specialist in airconditioning

Welk project u ook voor ogen heeft, wij zijn vertrouwd met alle toonaangevende merken op het vlak van airconditioning, zoals Carrier, Daikin, Alpatec, LG, Airwell, Fujitsu enz. U kunt op onze koelpro’s rekenen voor de installatie, de reparatie en het onderhoud van uw units. Ze stellen het systeem ook in tijdens de eerste installatie en controleren of alles correct werkt.

Wilt u graag een airconditioningsysteem in uw huis installeren? Moet uw systeem hersteld of onderhouden worden? Vindt u het moeilijk om te kiezen uit de waaier aan toestellen die er bestaan? Geen zorgen. Ajusto is er voor u, bij alle stappen van het project. Als u een duurzaam en efficiënt airconditioning wilt aanschaffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij garanderen u de best mogelijke dienstverlening, van de aankoop van een systeem tot de installatie, de reparatie en het onderhoud ervan en dat steeds volgens de geldende normen.

Heeft u vragen?