Ajusto
21 okt. 2021

Welk type douche kiest u het best?

Xavier
Door Xavier
  • Leestijd: 2 minuten

De badkamer is een onmisbare plaats in het leven. Een plaats waar welzijn centraal staat. Maar hoe renoveert u een badkamer op de mooiste manier en vooral, welke douche kiest u? Uw gekwalificeerde Ajusto Pro begeleidt u met veel plezier en geeft u het beste advies voor een smaakvolle renovatie die moderniteit en comfort brengt in uw dagelijks leven.

De verschillende modellen

Om de ruimte in uw badkamer optimaal te benutten, adviseert ons team van specialisten u te kiezen voor een douche. In vergelijking met een badkuip bespaart u namelijk heel wat ruimte. En omdat het aanbod tegenwoordig zo groot is, kunt u de douche van uw dromen laten ontwerpen. Onze professionele tegelzetters en loodgieters stellen u mogelijkheden voor die aansluiten bij de evoluties van de markt, maar ook rekening houden met uw smaak en de plaats waar u uw douche wilt plaatsen.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw ruimte optimaal te benutten en een inloopdouche te plaatsen. Deze douche is erg trendy op dit moment en met reden. Ze past perfect bij de ontspannen sfeer van een badkamer of slaapkamer en verrast met haar elegantie. De wanden zijn bovendien makkelijk schoon te maken en waterdicht.

Afhankelijk van uw budget kunt u ook kiezen voor een douche met hydrojets, die dankzij zijn massagefunctie garant staat voor een moment van ontspanning. Onze gekwalificeerde specialist kan u ook een regendouche voorstellen. Deze douche voegt niet alleen een vleugje moderniteit en rust toe, maar brengt ook het comfort naar een hoger niveau.

Kies voor design met onze specialisten

Onze badkamerrenovatiespecialisten ontwerpen maar al te graag een douche op maat die aan al uw verwachtingen en architectonische eisen voldoet. U kiest zelf de deur, de wand, de douchebak en natuurlijk de kranen.

Ons team biedt echter veel meer aan dan een douche op maat. Als echte experts in binnenhuisrenovatie helpen onze specialisten u ook graag met een totaalrenovatie en -inrichting van uw badkamer. Omdat de badkamer een belangrijke plek in uw dagelijks leven inneemt, zorgen we voor een sfeer waarin u zich goed en op uw gemak voelt. Allereerst bepalen we samen met u het totale budget dat u voor het renovatieproject hebt uitgetrokken. Vervolgens kijken we naar alle materialen die moeten worden vervangen. Ten slotte bespreken we ook andere veranderingen die u op het oog heeft, zoals een nieuw likje verf of nieuwe tegels.

Dan beginnen de werken. Onze Ajusto Pro’s renoveren samen met een loodgieter en een elektricien uw badkamer. We installeren het nieuwe sanitair en zien er daarbij nauwgezet op toe dat alles waterdicht is. We verzorgen de afwerking met de door u gekozen materialen en klaar is kees. Vanaf nu kunt u genieten van uw gloednieuwe badkamer! Maar geen zorgen, ook na het plaatsen kunt u blijven rekenen op de vakmannen van Ajusto, van de tegelzetter tot de elektricien. We garanderen namelijk een onberispelijke dienst na verkoop om er zeker van te zijn dat u helemaal tevreden bent.

Xavier

Geschreven door Xavier

Content specialist Ajusto