Ajusto

Renovatie

Behangpapier aftrekken, muren herstellen, pleisteren, behangen of schilderen: een bekwame Ajusto-specialist komt graag bij u ter plaatse tegen een schappelijke prijs! Ook voor de installatie van een tv tegen de muur of de montage van uw meubels kunt u bij ons terecht. Van installatiewerk, herstellingswerken en montagewerk tot onderhoudswerkzaamheden: vertrouw al uw kleine werkjes binnenshuis toe aan een bekwame Ajusto-specialist.
renovatie

Wat kan onze specialist voor u renoveren?


U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

renovatie binnenshuis

Renovatie binnenshuis

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Wilt u uw interieurwerken laten uitvoeren volgens de regels van de kunst? De Ajusto-specialisten zijn gekwalificeerd om Gyproc-wanden of binnendeuren te installeren, verfwerken uit te voeren en uw meubels te herstellen.

De Ajusto-specialist in renovatie is geen zondagse klusser, maar levert kwaliteitsvol werk dat lang meegaat. Hij zorgt ervoor dat het werk proper en veilig uitgevoerd wordt.

Tegels leggen is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u rekenen op een gekwalificeerde Ajusto-specialist, die dit moeizame werk meesterlijk zal doen. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van parket, PVC- of linoleumtegels.

Wilt u uw ramen vervangen of herstellen? Een Ajusto-specialist in renovatie kan u hiermee helpen.

En nog veel meer …

Niet gevonden wat u zocht op onze inrichtingpagina? Laat ons weten welke klus u voor ogen heeft. De kans is groot dat we de juiste specialist hebben om het werk uit te voeren. En aarzel zeker niet om uw aanvraag te illustreren. Een foto zegt meer dan duizend woorden!

Renovatie van een badkamer

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

De badkamer is een plek waar je elke dag komt. Het is belangrijk om je er goed te voelen. Een kleine opknapbeurt of een volledige renovatie van een badkamer? In elk geval moet u de dingen in de juiste volgorde doen.

Eerst moet u het budget bepalen dat u eraan wilt of kunt besteden. Ga niet op goed geluk af te werk zonder vooraf de kosten te kennen. Plan een klein extra budget om ook op onverwachte kosten te kunnen inspelen.

Bent u een doe-het-zelver? Kies dan voor kwaliteitsmaterialen die lang meegaan. Als u er niets van afweet of als u onhandig bent, aarzel dan niet om een beroep te doen op een Ajusto-specialist. Hij zal u adviseren bij de renovatie van uw badkamer.

Bepaal eerst en vooral welke meubels en toestellen u wilt behouden of vervangen. Maak een kleine schets op een A4 van hoe u de dingen ziet. Eén of twee wastafels? Inbouwmeubilair of niet? Een inloopdouche of een bad?

Demontage, installatie en afwerking

Het is tijd om uw oude badkamer te demonteren. De specialist in renovatie controleert eerst en vooral de staat van uw leidingen. Als deze niet optimaal is, doet u er goed aan deze te laten vervangen om lekken te voorkomen. Vervolgens neemt hij de ventilatie onder de loep.

Een badkamer verbouwen is niet alleen maar een loodgieterswerk. Een elektricien kan ook nodig zijn. Deze controleert dan de lichtpunten, de soorten verlichting en de stopcontacten.

Dan kunnen we het nieuwe sanitair plaatsen. De Ajusto-specialist in renovatie besteedt hierbij bijzondere aandacht aan de afwerking en waterdichting. Want als uw muren niet beschermd zijn, loopt u later het risico op schimmel- of lekproblemen.

Is alles in orde? Dan is het tijd voor de finishing touch: verfraai uw badkamer met een geschikte verf of tegels naar keuze.

Het enige dat u nog hoeft te doen, is genieten van uw badkamer, die gedeeltelijk of volledig gerenoveerd is door een Ajusto-specialist.

renovatie badkamer
renovatie interieurinrichting

Slim renoveren met een Pro Ajusto

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Wilt u uw huis renoveren om uw comfort te verbeteren en uw interieur te moderniseren? Wij zijn er om u te helpen! We werken samen met professionals in renovatie, gespecialiseerd in interieurwerkzaamheden zoals het leggen van vloerbedekking, complete renovatie van zolders en vloeren, het plaatsen van scheidingswanden, loodgieterij en isolatiewerkzaamheden.

We zijn in staat om al uw renovatieprojecten uit te voeren, van pleister- en schilderwerken tot tegelwerk en dakramen plaatsen. We kunnen ook werkzaamheden uitvoeren zoals het herstellen van plafonds, het aanpassen aan normen en het interieurdecoratie, evenals het maken van op maat gemaakte kasten en kledingkasten.

Onze deskundige professionals staan ​​tot uw beschikking om al uw interieurrenovatiewerkzaamheden uit te voeren. We zijn er trots op kwaliteitsservice te leveren die aan uw verwachtingen voldoet en binnen uw budget past. We streven ernaar om uitzonderlijke resultaten te leveren voor elk van onze klanten.

We zijn er om u te begeleiden bij elke stap van uw renovatieproject, van het maken van gedetailleerde offertes tot de uitvoering van de werkzaamheden. We werken met hoogwaardige materialen en zijn alert op elk detail om uw tevredenheid te garanderen.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor renovatie voor al uw interieurwerkzaamheden, zoek dan niet verder. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze renovatiediensten en om een ​​gedetailleerde offerte te krijgen voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Badkamer renovatie

Volledig gerenoveerde badkamer voor een zeer redelijke prijs, proficiat aan het Ajusto-team voor hun werk!

Liesbeth

Antwerpen

Zolder renovatie

Complete renovatie van mijn zolder tegen een redelijke prijs, ondanks het feit dat hij moeilijk toegankelijk is. Ik dank Youri voor zijn goede raad!

Sharon

Leuven

Keuken renovatie

Ik wil Ajusto en zijn partners bedanken voor de renovatie van mijn keuken. Goed werk, mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden.

Paul

Evergem

Renovatie

Bedankt voor het werk aan mijn huis. +1 voor de snelheid en kwaliteit van de service. Prijs een beetje duur voor een kleine klus, maar zeker de moeite waard als je meerdere klusjes hebt. Ik raad ze aan.

Filip

Brugge

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.