AjustoAjusto logo

Inrichting

Wilt u uw interieurwerken laten uitvoeren volgens de regels van de kunst? De Ajusto-specialisten zijn gekwalificeerd om Gyproc-wanden of binnendeuren te installeren, verfwerken uit te voeren en uw meubels te herstellen.De Ajusto-specialist is geen zondagse klusser, maar levert kwaliteitsvol werk dat lang meegaat. Hij zorgt ervoor dat het werk proper en veilig uitgevoerd wordt.
inrichting

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

binneninrichting

Interieurinrichting

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Tegels leggen is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u rekenen op een gekwalificeerde Ajusto-specialist, die dit moeizame werk meesterlijk zal doen. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van parket, PVC- of linoleumtegels.

Wij geven met veel zorg vorm aan uw interieur. Wij assembleren en monteren uw meubels of demonteren ze netjes wanneer u verhuist. U kunt ons ook inschakelen wanneer u rekken, gordijnroeden, een badscherm, keukenmeubeldeuren enz. wilt installeren.

Wilt u uw ramen vervangen of herstellen? Een Ajusto-specialist kan u hiermee helpen.

Zin om uw flatscreen aan de muur te bevestigen? Zonder dat hij in het midden van je favoriete serie in de woonkamer te pletter valt? Of misschien wilt u een propere installatie met onzichtbare bedrading. Dan is een vaste of kantelbare muursteun ideaal. Wat uw voorkeur ook draagt, onze specialist staat tot uw dienst wanneer het u past.

En nog veel meer …

Niet gevonden wat u zocht op onze inrichtingpagina? Laat ons weten welke klus u voor ogen heeft. De kans is groot dat we de juiste specialist hebben om het werk uit te voeren. En aarzel zeker niet om uw aanvraag te illustreren. Een foto zegt meer dan duizend woorden!

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Kroonluchter plaatsen

Bedankt Ajusto om mijn kroonluchter met zoveel netheid en zorg te plaatsen, niets te klagen!

Ruben

Gent

Tegelwerk

Het tegelwerk was snel gedaan, geweldige service. De tegelzetter was zelfs bereid om het te betegelen oppervlak zelf op te meten en ging de materialen kopen. Ik raad ze ten zeerste aan.

Sonya

Merchtem

Ramen herstellen

Na een storm, viel het kozijn van een van mijn ramen naar beneden. Bedankt Ajusto om me zo snel iemand te sturen, ik zal u weer bellen als het nodig is :)

Safa

Tervuren

Keukenmeubels installeren

Dank u Stéphane van Ajusto om me te helpen een specialist te vinden. Geweldig bedrijf.

Kristof

Koekelberg

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.