Ajusto

Installatie

Vertrouw uw project toe aan Ajusto! Wij verzorgen de werken van A tot Z. Vermijd het gedoe. Ajusto stuurt u een specialist voor u santiair renovatie. Hij komt langs op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt en maakt een vrijblijvende offerte op.
installatie wasbak

U kiest datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

renovatie badkamer

Renovatie van een badkamer

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

De badkamer is een plek waar je elke dag komt. Het is belangrijk om je er goed te voelen. Een kleine opknapbeurt of een volledige renovatie van een badkamer? In elk geval moet u de dingen in de juiste volgorde doen.

Eerst moet u het budget bepalen dat u eraan wilt of kunt besteden. Ga niet op goed geluk af te werk zonder vooraf de kosten te kennen. Plan een klein extra budget om ook op onverwachte kosten te kunnen inspelen.

Bent u een doe-het-zelver? Kies dan voor kwaliteitsmaterialen die lang meegaan. Als u er niets van afweet of als u onhandig bent, aarzel dan niet om een beroep te doen op een Ajusto-specialist. Hij zal u adviseren bij de renovatie van uw badkamer.

Bepaal eerst en vooral welke meubels en toestellen u wilt behouden of vervangen. Maak een kleine schets op een A4 van hoe u de dingen ziet. Eén of twee wastafels? Inbouwmeubilair of niet? Een inloopdouche of een bad?

Sanitair plaatsen of vervangen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Dan is het de moeite waard om te overwegen uw sanitair te laten vervangen in plaats van een compleet nieuwe badkamer aan te leggen. Een inloopdouche, een modern hangend toilet of een nieuw badkamermeubel kan uw badkamer al een heel stuk opknappen. Terwijl de kosten voor een geheel nieuwe badkamer aardig kunnen oplopen, betaalt u bij het vervangen van sanitair alleen de kosten voor de nieuwe badkamermeubels en het plaatsen hiervan. Houd bij het vervangen of plaatsen van uw sanitair bovendien ook rekening met uw leidingen. Heeft u hulp nodig bij het vervangen en/of plaatsen van uw sanitair of leidingen? Maak een afspraak met een van onze loodgieters bij u uit de buurt.

sanitair plaatsen
lavabo plaatsen

Een lavabo plaatsen

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Iedereen gebruikt dagelijks wel eens de lavabo, waardoor het na een aantal jaren voor kan komen dat deze aan vervanging toe is. Of misschien vindt u het gewoon tijd voor wat nieuws? Met een nieuwe lavabo geeft u uw badkamer weer een geheel andere uitstraling. Het vervangen van de lavabo in de badkamer of bij uw toilet is een klus die u gemakkelijk zelf kunt doen. Komt u er niet aan uit of laat u de klus liever aan een specialist over? Dan helpen onze loodgieters u graag verder.

Een gootsteen plaatsen

Onze loodgieter grijpt ook in om uw gootsteen te plaatsen. Deze vormt namelijk een integraal onderdeel van uw keuken en een must. U heeft hem dagelijks nodig om uw groenten te spoelen of om de vaatwas te doen. Maar ook het esthetische en praktische aspect mag niet uit het oog worden verloren. Er bestaan namelijk verschillende maten en vormen. Ook de materialen kunnen variëren. En dan is er nog keuze tussen een enkele of dubbele bak met een eenvoudige mengkraan of een mengkraan met handdouche.

Wat u ook kiest, wij adviseren u bij de keuze van uw gootsteen en plaatsen hem voor u volgens de regels van de kunst.

Een kraan plaatsen

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Wilt u uw kraan vervangen omdat de oude stuk is of omdat u toe bent aan iets nieuws? Dan kunt u tegenwoordig uit veel kranen kiezen. Eerst en vooral moet u zich de vraag stellen of u uw keukenkraan wil laten vervangen of dat u uw oog heeft laten vallen op een nieuwe kraan voor in de badkamer. Dan moet u ook even stilstaan bij het model. Een mengkraan is tegenwoordig de meest gebruikte kraan. Uit deze kraan komt zowel warm als koud water, zodat die ideaal is voor in de badkamer. Veel mensen laten tegenwoordig ook in de keuken hun kraan vervangen door een mengkraan om makkelijk toegang te hebben tot kokend water. Heeft u een keuze gemaakt? Laat een van onze erkende loodgieters u helpen met het vervangen van uw kraan.

Laat het doen door een gekwalificeerde loodgieter

Als u dit door onze gekwalificeerde loodgieter laat doen, kunt u er zeker van zijn dat uw kraan goed geplaatst en geïnstalleerd wordt.

Vertrouw uw project toe aan Ajusto! Wij verzorgen de werken van A tot Z. Vermijd het gedoe. Ajusto stuurt u een specialist om uw kraan te vervangen. Hij komt langs op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt en maakt een vrijblijvende offerte op.

kraan vervangen
douchebak

Een douchebak plaatsen

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Moet uw douchebak vervangen worden of bent u gewoon toe aan een nieuwe douche? Bent u de badkamer aan het verbouwen? Dan is een van de belangrijkste klussen het plaatsen van uw douchebak. Dat is niet erg moeilijk, maar het is wel belangrijk dat dit goed gebeurt. Want hoewel een douchebak plaatsen klinkt als een routineklus, is het uitsluitend werk voor een erkende specialist. Niet alleen moet de lage douchebak waterpas worden geplaatst, ook alle aansluitingen en waterleidingen moeten goed worden aangesloten. En wat veel mensen vergeten is dat de bak aan alle kanten waterdicht afgekit moet worden. Als u dit laat doen door onze erkende loodgieter, dan weet u zeker dat de douchebak goed geplaatst en geïnstalleerd wordt.

Uw douchebak plaatsen door Ajusto

Vertrouw uw project toe aan Ajusto! Wij verzorgen de werken van A tot Z. Vermijd het gedoe. Ajusto stuurt u een specialist voor de renovatie van uw badkamer. Hij komt langs op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt en maakt een vrijblijvende offerte op.

Een hangtoilet installeren

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Hangtoiletten zijn populair en hebben veel voordelen. Naast ruimtebesparing en stijl, vergemakkelijken zij ook het onderhoud.

Het plaatsen van een hangwc is echter geen sinecure. Het is dus beter om dit aan een gekwalificeerde professional toe te vertrouwen. Hij zal eerst de watertoevoer afsluiten en het reservoir loskoppelen vooraleer hij het bestaande toilet verwijdert. Daarna zal hij het frame 40 cm van de grond bevestigen en ervoor zorgen dat het helemaal recht staat. Vervolgens gaat hij de wc met de draadstangen aan de muur bevestigen. Zodra het frame bevestigd is, plaatst hij een wandpaneel en zorgt hij voor de laatste afwerkingen. Voor hij weggaat ruimt hij nog alles netjes op en kunt meteen van uw hangtoilet gebruikmaken.

hangtoilet installeren
WC plaatsen

Een WC plaatsen

Vanaf € 85,00 voor het eerste uur. Boek nu om een gratis offerte te ontvangen.

Is uw wc aan vervanging toe of bent u niet meer tevreden over het toilet dat u nu heeft? Dan kunnen onze specialisten u helpen. Het plaatsen van een staand of hangend toilet is voor veel mensen lastig. Er zijn namelijk meerdere dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet het toilet bijvoorbeeld goed worden aangesloten op de bestaande vloer en alle leidingen (zoals de afvoeren en watertoevoer) moeten ook netjes worden weggewerkt onder de vloer of in de wanden. Daarnaast is er ook een verschil in techniek tussen staande en hangende wc’s. Dit is dus niet een klus die zomaar iedereen kan uitvoeren. Het is dan ook raadzaam om onze loodgieter in te schakelen.

Boek uw loodgieter in 3 stappen

boek online

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

specialist

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

betaling

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met Bancontact zodra het werk voltooid is.

Onze klanten over ons

Lek douchebak

"Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering van de werken, zeker een aanrader"

Gianni - Dilbeek

Ontstopping

"Heel goed. Snelle service en kwaliteitswerk. Snel gereageerd op een verstopt toilet. Ik raad Ajusto ten zeerste aan."

Katrien - Genk

Installatie badkamer

"Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar een loodgieter maar niet weet waar eerst zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant."

Guy - Brussel

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om je snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet, .

Bezoek ons blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom ons blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.