Ajusto

Grote elektro herstelling

Of u nu uw oven, fornuis of kookplaat (elektrisch, multifunctioneel, inductie, enz.), vaatwasmachine, wasmachine, droogkast, koelkast, diepvries of een ander huishoudapparaat wilt laten herstellen, Ajusto heeft de Pro die u zoekt. Onze vakmannen zijn specialisten in en gekwalificeerd voor reparaties aan grote elektro. Ze komen eerst langs voor een diagnose en stellen vervolgens een offerte op. Als uw huishoudtoestel kan worden hersteld, zal onze Pro onmiddellijk met de klus starten als hij over de nodige reservestukken beschikt. Indien deze eerst moeten worden besteld, zal hij een nieuwe afspraak met u plannen.
Grote elektro herstelling

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

prijzen grote elektro herstelling

Prijs voor een grote elektro herstelling

De prijzen zijn afhankelijk van de werkuren die nodig zijn om de opdracht uit te voeren en van het benodigde materiaal. Uw Ajusto-specialist in grote elektro herstelling stelt altijd eerst een gedetailleerde offerte op en gaat pas aan de slag wanneer u die goedkeurt.

Het eerste uur wordt gefactureerd aan € 119 incl. 21% btw en verplaatsingskosten. De volgende uren worden gefactureerd aan € 68,5 incl. 21% btw. Daarbovenop vermeldt de specialist in zijn offerte ook nog de prijs voor het materiaal dat eventueel nodig is om de interventie uit te voeren. Wat er ook gebeurt, u komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan wanneer u de eindfactuur ontvangt!

Houd er rekening mee dat een vast tarief van € 50 incl. 21% btw wordt aangerekend voor de diagnose als u de offerte van de specialist weigert, bijvoorbeeld omdat het bedrag van de herstelling te hoog blijkt of als het apparaat niet kan worden hersteld.

Wasmachine herstellen

Vanaf € 119,00.

U bent net van plan om een was te draaien, maar uw wasmachine doet het plots niet meer. Het is erg vervelend als uw wasmachine stuk is. Als u zelf het probleem niet kunt vinden en u denkt dat uw wasmachine vervangen of hersteld moet worden, kijk dan eerst even of die nog binnen de garantieperiode valt. Mocht dit zo zijn, neem dan contact op met de fabrikant waar u de wasmachine heeft gekocht. Hij herstelt dan kosteloos uw wasmachine.

Valt ze buiten de garantie, aarzel dan niet om een van onze specialisten in grote elektro herstelling in te schakelen om uw wasmachine te laten herstellen.

grote elektro herstelling wasmachine
grote elektro herstelling droogkast

Droogkast herstellen

Vanaf € 119,00.

Huishoudtoestellen koopt u meestal met de intentie om er een jaar of 10 tot 15 van te kunnen genieten. Maar wanneer een droogkast dan vlak na het verstrijken van de garantie stuk gaat, wordt hij vaak afgedankt. Dat is eigenlijk niet nodig, want uw droogkast kan altijd hersteld worden en dat is waarschijnlijk nog altijd goedkoper dan een nieuwe droogkast. Maak een afspraak met onze specialist in grote elektro herstelling en laat uw droogkast herstellen.

Frigo herstellen

Vanaf € 119,00.

Een frigo heeft een belangrijke functie in het huishouden. En zoals de meeste huishoudtoestellen is uw frigo een dure aankoop. Op het moment dat u er één koopt, gaat u er dan ook van uit dat hij jaren mee zal gaan. En inderdaad, de meeste frigo’s gaan zo’n 15 tot 20 jaar mee. Toch zien we wel vaker dat mensen meteen denken dat een kapot onderdeel het einde betekent.

Uw frigo is geen apparaat dat een foutmelding geeft als er iets kapotgaat. En dus moet u meestal zelf op zoek naar de oorzaak. Heeft u geen kennis van techniek? Dan geeft u het herstel van uw frigo beter uit handen. Maak een afspraak met een van onze specialisten in grote elektro herstelling. Zij zullen het defecte onderdeel opsporen en uw frigo herstellen.

grote elektro herstelling frigo
grote elektro herstelling vaatswasser

Vaatwasser herstellen

Vanaf € 119,00.

Alle huishoudapparaten zoals uw vaatwasser, wasmachine, droogkast of frigo zijn duurzame apparaten en gaan meestal niet zo heel snel kapot. Vaak hebben ze ook een aanzienlijk lange garantieperiode. Gaat uw vaatwasser kapot binnen de garantieperiode? Dan doet u er goed aan om contact op te nemen met de fabrikant of de winkel waar u de vaatwasmachine heeft gekocht. Zij herstellen of vervangen uw vaatwasser kosteloos.

Valt hij buiten de garantie en bent u niet zo technisch of heeft u geen zin of tijd om zelf uw vaatwasser te repareren? Dan is het een goed idee om een specialist in grote elektro herstelling in te schakelen. Problemen met uw huishoudapparaten zijn altijd vervelend en vragen vaak om een snelle oplossing. Onze ervaren specialisten in grote elektro herstelling helpen u graag.

Oven herstellen

Vanaf € 119,00.

Moet uw oven hersteld worden? Kookt u in een gasoven of elektrische oven? Heeft u een conventionele, multifunctionele of pyrolyseoven? Is het een combi-stoomoven, een microgolfoven of een combi-microgolfoven? Wat voor model u ook heeft, een defect in uw oven is vervelend. In veel gevallen kan dit leiden tot ernstigere storingen.

Onze specialist in grote elektro herstelling zal eerst de oorzaak van de storing opsporen en het probleem correct identificeren. Bij een defect onderdeel, stelt hij vervolgens voor om het onderdeel te vervangen of herstellen, afhankelijk van het model van uw oven. Het probleem kan echter ook elektrisch zijn. Het kan dan gaan om een gesprongen zekering of een defecte driefasige aansluiting.

Doe een beroep op een gekwalificeerde professional die gespecialiseerd is in huishoudtoestellen. Hij zal ervoor zorgen dat alles weer correct en veilig werkt. De specialist stelt ter plaatse altijd een offerte op voor hij aan de klus begint. Als u deze aanvaardt, gaat hij meteen aan de slag. Indien er een onderdeel besteld moet worden, spreekt hij met u een nieuwe datum af om het werk te komen uitvoeren. Is alles geregeld? Dan kunt u weer zorgeloos lekkere maaltijden bereiden voor uw hele gezin.

grote elektro herstelling oven
grote elektro herstelling kookplaat

Kookplaat herstellen

Vanaf € 119,00.

Moet uw kookplaat hersteld worden? Kookt u op gas of op een elektrische, vitrokeramische of inductiekookplaat? Wat voor model u ook heeft, een defect aan uw kookplaat is vervelend. In veel gevallen kan dit leiden tot ernstigere storingen.

Onze specialist in grote elektro herstelling zal eerst de oorzaak van de storing opsporen en het probleem correct identificeren. Bij een defect onderdeel, stelt hij vervolgens voor om het onderdeel te vervangen of herstellen, afhankelijk van het model van uw kookplaat. Het probleem kan echter ook elektrisch zijn. Het kan dan gaan om een gesprongen zekering of een defecte driefasige aansluiting.

Doe een beroep op een gekwalificeerde professional die gespecialiseerd is in huishoudtoestellen. Hij zal ervoor zorgen dat alles weer correct en veilig werkt. De specialist stelt ter plaatse altijd een offerte op voor hij aan de klus begint. Als u deze aanvaardt, gaat hij meteen aan de slag. Indien er een onderdeel besteld moet worden, spreekt hij met u een nieuwe datum af om het werk te komen uitvoeren. Is alles geregeld? Dan kunt u weer zorgeloos lekkere maaltijden bereiden voor uw hele gezin.

Of het nu gaat om een afzuigkap, een koel-vriescombinatie, een inbouwoven, een kookplaat of een inductiekookplaat, bel een Ajusto Pro.

Als u op zoek bent naar een apparaatreparatie bij u in de buurt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een professionele apparaatreparateur om u te helpen het type storing te diagnosticeren en de noodzakelijke reparatie uit te voeren. Of het nu gaat om uw fornuizen, wasmachines en drogers, ovens of andere apparaten, een betrouwbare reparatiedienst kan de levensduur van uw apparaten verlengen en u geld besparen door de aanschaf van een nieuw apparaat te vermijden.

Wij herstellen geen kleine toestellen zoals: stofzuigers, microgolfovens, wijnkelders, broodroosters, koffiezetapparaten, babyvoedingstoestellen, grasmaaiers, hifisystemen, televisies, blenders of sapcentrifuges, friteuses, keukenmachines, strijkijzers of stoommachines, waterkokers, scheerapparaten, ventilatoren.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Vaatwasser herstellen

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de Pro met wie Ajusto mij in contact bracht. Beschikbaarheid en snelheid van de service onberispelijk. De Pro gekomen om mijn vaatwasser te repareren en hij was zo vriendelijk om te kijken naar een klein probleem dat ik had met mijn vriezer. Hij kon het defecte onderdeel bestellen en we hebben de plaatsing opnieuw ingepland. Mijn twee huishoudelijke apparaten zijn nu in orde voor een zeer scherpe prijs en ik ben weer 10 jaar veilig! Dank u Ajusto voor deze kwaliteit van dienstverlening en ik beveel uw Pro absoluut aan.

Ruben

Gent

Oven herstellen

Snelle reparatie van mijn oven. Xavier kwam op tijd en was zeer geruststellend, hij legde goed uit wat hij deed tijdens zijn werk, ik raad het aan ;).

Sonya

Merchtem

Kookplaat herstellen

Dank u voor uw werk, mijn kookplaten werken weer als nieuw. Zeer behulpzame en hoffelijke pro!

Safa

Tervuren

Koelkast herstellen

Zeer intuïtieve site, ik kon een specialist voor mijn koelkast in minder dan 10 minuten boeken, gelukkig had ik een tweede koelkast om mijn voedsel in de tussentijd op te slaan! Goed werk.

Kristof

Koekelberg

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.