Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Grote elektro

thinkhead

Vindt u niet wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren. Alles is mogelijk!

Onze klanten over ons

Reparatie wasmachine

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Beste, qua afspraken en dergelijke is alles perfect verlopen. Nu nog even wachten op het rapport van de keuringsdienst.

Ronak

Leuven

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Boek uw specialist vanuit uw buurt in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Home Repair: specialisten in werken binnen en buiten het huis

Specialisten in het herstellen van grote elektro

Laat uw huishoudtoestel herstellen door een Ajusto-specialist. Maak eenvoudig online een afspraak met uw specialist op de dag en het tijdstip van uw keuze voor een verzorgde dienstverlening tegen een competitieve prijs.

Of u nu uw oven, fornuis of kookplaat (elektrisch, multifunctioneel, inductie enz.), vaatwasmachine, wasmachine, droogkast, koelkast, diepvries of een ander huishoudapparaat wilt laten herstellen, Ajusto heeft de Pro die u zoekt. Onze vakmannen zijn specialisten in en gekwalificeerd voor reparaties aan grote elektro. Ze komen eerst langs voor een diagnose en stellen vervolgens een offerte op. Als uw huishoudtoestel kan worden hersteld, zal onze Pro onmiddellijk met de klus starten als hij over de nodige reservestukken beschikt. Indien deze eerst moeten worden besteld, zal hij een nieuwe afspraak met u plannen.

Onze specialisten herstellen enkel grote elektro. Ze komen dus niet tussen bij kleine huishoudelijke toestellen, zoals microgolfovens, koffiezetapparaten, broodroosters, strijkijzers, stofzuigers, dampkappen en andere kleine keukentoestellen. Jammer genoeg kunnen wij niets doen tegen de geplande slijtage van uw kleine toestellen.

De Ajusto-belofte

Is uw interventie niet volgens de regels van de kunst verlopen? Geen zorgen, Ajusto laat dezelfde Pro of een andere Pro terugkomen om het probleem op te lossen, op voorwaarde natuurlijk dat het probleem gegrond is en u de factuur betaald heeft. Dat is onze vertrouwensbelofte bij Ajusto.

Heeft u vragen?