Word een Ajusto specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Over Ajusto

Wat is Ajusto?

We hebben bijna allemaal wel een keer een slechte ervaring gehad met iets dat stuk gaat of niet meer werkt in huis. Meestal is het iets waar we zelf niet aan uit kunnen en waar we dan ook een vakspecialist voor moeten inschakelen om het probleem op te lossen.

En we zeggen bewust ‘slechte ervaring’ omdat er zoveel onbekend is als je je realiseert dat je iets in je huis moet herstellen, installeren of onderhouden. Waar vind ik de juiste specialist voor deze job? Hoe weet ik zeker dat hij gekwalificeerd is? Wanneer komt hij dan langs? Moet ik daar een vrije dag voor nemen? Hoeveel gaat het mij kosten? Hoe moet ik hem betalen? Wat als het fout gaat?

En zo is Ajusto dus geboren. We zochten naar de beste manier om zaken in en aan uw huis te herstellen. Het werd ons vrij snel duidelijk dat dit betekende dat er een digitaal platform moest komen waar u heel snel en eenvoudig online een gekwalificeerde specialist kunt boeken, wanneer het u het beste uitkomt. Of het nu gaat om elektriciteit, verwarming, loodgieterij, het installeren van een slim apparaat in huis of alle werken binnen of buiten uw huis, u wilt er gewoon zeker van zijn dat u een erkende specialist krijgt, die het werk goed doet voor de juiste prijs, zonder dat u nog enige verrassingen krijgt op uw eindfactuur.

Om een betrouwbaar en goed netwerk op te bouwen van specialisten, zijn we op zoek gegaan naar hoogopgeleide en betrokken elektriciens, loodgieters, chauffagisten en installateurs in elke regio. Vandaag de dag werken er in België zo’n 200 specialisten die u van dienst kunnen zijn en daar zijn we trots op.

Een gemotiveerd team

Een stel gemotiveerde mensen die er alles aan doen om u en onze specialist bij elkaar te brengen. Dit doen we bij onze vestiging te Hive5 in het hartje van Brussel en samen met 50five, ons moederbedrijf. 50five is een online webshop dat smart home ofwel domotica producten verkoopt.

Wilt u meer weten over ons of heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij willen u graag zo goed mogelijk helpen!