Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Over Ajusto

Wat is Ajusto?

We hebben bijna allemaal wel een keer een slechte ervaring gehad met iets dat stuk ging of niet meer werkte. Meestal is het iets waar we zelf niet aan uit kunnen en waar we dan ook een vakspecialist voor moeten inschakelen.

We zeggen bewust ‘slechte ervaring’ omdat we bij elk herstel, elke installatie en elke onderhoudsbeurt telkens opnieuw met heel wat onzekerheid worden geconfronteerd. Waar vind ik de juiste specialist voor deze job? Hoe weet ik zeker dat hij gekwalificeerd is? Wanneer komt hij langs? Moet ik daar een vrije dag voor nemen? Hoeveel gaat het mij kosten? Hoe moet ik hem betalen? Wat als het fout gaat?

En zo is Ajusto geboren. We zochten naar de beste manier om zaken in en rond uw huis te herstellen. Het werd ons vrij snel duidelijk dat een digitaal platform een erg gewenste oplossing was. Een platform waar u heel snel en eenvoudig online een gekwalificeerde specialist kunt boeken, wanneer het u het beste uitkomt. Of het nu gaat om elektriciteit, verwarming, loodgieterij, het installeren van een slim apparaat in huis of andere werken binnen of buiten uw huis, u wilt er gewoon zeker van zijn dat u een erkende specialist krijgt. Een specialist die het werk goed uitvoert, tegen de juiste prijs en zonder dat u voor verrassingen komt te staan bij de eindfactuur.

Om een betrouwbaar en goed netwerk op te bouwen van specialisten, zijn we al van meet af aan op zoek gegaan naar hoogopgeleide en betrokken elektriciens, loodgieters, chauffagisten en installateurs in elke regio. Vandaag kunnen we in België op zo’n 200 specialisten rekenen die u met veel plezier bijstaan. En daar zijn we trots op.

Een gemotiveerd team

Een stel gemotiveerde mensen die er alles aan doet om u en onze specialist bij elkaar te brengen. Dat zijn we.

En worden we geconfronteerd met een probleem dat ons petje te boven gaat? Dan kunnen we bouwen op een groot netwerk met erg getalenteerde personen:

  • De ondernemende bijen van Hive5, een co-working in het hartje van Brussel waar ook onze kantoren gelegen zijn.
  • Onze collega’s bij 50five, ons moederbedrijf dat gespecialiseerd is in domoticatoestellen die uw huis slim en energiezuinig maken.

Als u dus vragen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren! We leren u graag kennen en stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk te helpen.

Heeft u vragen?