AjustoAjusto logo

Homestaging

Wilt u uw woning snel tegen een goede prijs verkopen of verhuren? Met homestaging is alles mogelijk. De eerste indruk is altijd de belangrijkste. Daarom is het essentieel om uw huis of appartement zo mooi mogelijk op de markt te presenteren. Onze homestagingspecialisten weten hoe ze uw huis tegen een beperkt budget kunnen verfraaien.
homestaging

U kiest uw datum en tijdstip

U kiest een datum die u het beste uitkomt.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

home staging

Homestaging van een ingerichte woning

€ 349 voor 4 uur advies (incl. 21% btw)

Dit pakket bevat vier uur aan advies, waarbij onze specialist u haarfijn uitlegt hoe u uw ruimte snel in kunt richten voor verkoop: kleuren, decoratie, meubelstijl, indeling, opberging, enz.

Onze pro deelt eenvoudige en doeltreffende oplossingen om uw huis of appartement minder druk en onpersoonlijker te laten ogen. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk mensen zich in uw woning voorstellen en de mogelijkheden visualiseren.

De pro kan ook per kamer een schriftelijk en gedetailleerd overzicht opstellen van de uit te voeren aanpassingen. Hiervoor betaalt u een extra € 150.

Homestaging van een leegstaand pand

Vanaf € 850 (incl. 21% btw).

De Ajusto Pro komt uw pand met kartonnen meubels en accessoires aankleden. Meubels zorgen er namelijk voor dat potentiële kopers de mogelijkheden van de ruimte en de grootte ervan kunnen visualiseren. Het zorgt er ook voor dat kopers zich meteen in het pand kunnen voorstellen. Wedden dat het liefde op het eerste gezicht is? Deze techniek is bewezen doeltreffend.

De meubels en accessoires blijven in het pand tot het verkocht is (met een maximum van 3 maanden).

De prijzen variëren naargelang het aantal in te richten ruimtes

  • Keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, 1 slaapkamer: € 850

  • Keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers: € 960

  • Keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, 3 slaapkamers: € 1.070

Homestaging van een leegstaand pan
home staging

Liefde op het eerste gezicht

Heeft u een leegstaand pand? Of een gemeubileerd maar onbewoond pand? Of wilt u het huis verkopen waar u in woont? Heeft u het huis van uw grootmoeder geërfd en wilt u het snel verhuren of verkopen? Net als een product in een etalage moet de woning zo mooi mogelijk worden gepresenteerd. Als u ook nog eens de concurrentie wil overtreffen, is de eerste indruk belangrijk!

Vertrouw dus op Ajusto: onze homestagers komen graag bij u thuis om u te adviseren over de belangrijkste verbeterpunten zodat u uw woning zo goed mogelijk op de markt kunt zetten. Door de ruimtes te reorganiseren en creatieve oplossingen voor te stellen, maakt hij uw woning niet alleen aangenamer voor het oog, maar creëert hij ook een frisser imago en toegevoegde waarde, zodat uw woning beter en sneller verkoopt.

Ajusto gaat bij zijn advies op zoek naar mogelijkheden om uw woning aanzienlijk te verbeteren en neemt dus niet alleen de opbergmogelijkheden, rekken of kasten grondig onder de loep, maar ook de functionele indeling van uw keuken, de leefruimtes en de dressing, de helderheid van de kamers en de kleuren. Ook de gordijnen, zetels, decoratie, verf, doucheruimte en meubels ontsnappen niet aan onze kritische blik. We zorgen ervoor dat alles aanwezig is om uw huis onweerstaanbaar te maken voor toekomstige kopers.

Een andere indeling, een tussenwand meer of minder, of een meubelstuk op een andere plek doen soms al wonderen om de indruk te wekken dat een ruimte groter en minder druk is. Met een vaak eenvoudige make-over creëert u een gezellige omgeving die het karakter van uw woning helemaal tot zijn recht brengt.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Homestaging

Ik kende homestaging helemaal niet, maar het advies dat Nathalie me gaf is geweldig, ik heb er geen spijt van.

Bernard

Tervuren

Homestaging

Ik had problemen met het verkopen van mijn appartement en Ajusto's advies heeft me geholpen om potentiële kopers te vinden. Ik geloofde niet echt in huisstyling, maar de resultaten zijn er!

Olivier

Grimbergen

Homestaging

Zeer goede eerste ervaring. Mijn interieur is gewoon prachtig dankzij jullie :))

Ismail

Meise

Homestaging

Ik ben erg blij met de service. Ik ben nogal kieskeurig, maar ik vond het werk onberispelijk gedaan!

Sylvie

Mechelen

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.