Ajusto

Alarmsysteem

Beveiliging is meer dan alleen een simpele noodzaak; het is een essentiële gemoedsrust voor elk huishouden. In samenwerking met Verisure herdefiniëren we de normen van residentiële beveiliging door veel meer te bieden dan alleen een eenvoudig alarmsysteem. Wij zetten ons in om te beschermen wat het meest voor u telt: uw gezin, uw bezittingen en uw gemoedsrust.
alarmsysteem

Vul het contactformulier in

Een Verisure Pro zal contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Lokale specialisten

Altijd een pro bij u in de buurt.

Betrouwbaarheidsgarantie

We lossen het altijd voor u op.

Samenwerking verisure

Ajusto en Verisure, een winnende samenwerking

Om u de best mogelijke service te bieden, hebben we besloten samen te werken met Verisure, de Belgische marktleider in beveiligings- en alarmsystemen.

Dankzij zijn geavanceerde technologieën en zijn expertise op het gebied van beveiliging, bieden Verisure complete oplossingen die u een veilig gevoel geven, of u nu thuis bent of buitenshuis. Van 24/7 bewaking tot snelle respons in geval van nood, Verisure is er voor u, bij elke stap.

Met Verisure wordt beveiliging een transparante en geïntegreerde ervaring in uw dagelijks leven. U kunt uw bezigheden met een gerust hart voortzetten, wetende dat wij over u waken. Kies voor gemoedsrust met Verisure en transformeer uw huis in een beschermd toevluchtsoord.

Ons Verisure-aanbod

Dankzij onze samenwerking met Verisure hebben we een uitzonderlijk aanbod voor u:

  • Profiteer van 50% korting op alle Verisure-pakketten.

  • Profiteer van €200 direct in mindering op de basisprijs van uw alarmsysteem.

Wacht niet langer, maak een gratis afspraak om uw huis tegen een gereduceerde prijs te beveiligen.

pro verisure
Verisure veiligheid

Uw veiligheid is het allerbelangrijkste

Het installeren van een Verisure alarmsysteem in België is een verstandige beslissing om de veiligheid van uw huis te verbeteren. Een effectief alarmsysteem biedt essentiële bescherming tegen inbraken en indringers en zorgt voor de veiligheid van uw eigendommen en dierbaren.

Dankzij geavanceerde sensoren en continue monitoring kan het Verisure alarmsysteem verdachte activiteiten onmiddellijk detecteren en de relevante autoriteiten in recordtijd waarschuwen. Dit schrikt niet alleen potentiële criminelen af, maar maakt het ook mogelijk om snel in te grijpen als er een probleem is.

Door uw huis beter te beveiligen, kunt u genieten van een ongeëvenaarde gemoedsrust, wetende dat uw woonruimte altijd beschermd is.

Boek uw specialist in 3 stappen

Step 1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

Step 2

Onze specialist voert de dienst uit

De Pro voert het werk volgens de offerte

Step 3

U betaalt online nadat het werk af is

U betaalt online op ons beveiligd platform zodra het werk voltooid is

Onze klanten vertellen

Alarmsysteem

Ik ben erg onder de indruk van de installatieservice van Verisure via Ajusto. De installateur was professioneel, punctueel en zeer nauwgezet in zijn werk. Hij nam de tijd om me uit te leggen hoe elk onderdeel van het systeem werkte. Sinds de installatie voel ik me veel veiliger in mijn huis.

Josiane

Neder-Over-Heembeek

Alarmsysteem

Uitstekende ervaring met Ajusto voor de installatie van ons Verisure alarmsysteem. Het boekingsproces was eenvoudig en flexibel en de installateur heeft uitstekend werk geleverd. Hij had veel kennis van zaken en beantwoordde al onze vragen. Het systeem werkt perfect en de interface is zeer gebruiksvriendelijk.

Sébastien

Nivelles

Alarmsysteem

We hebben Ajusto ingeschakeld om ons Verisure alarmsysteem te installeren en we zijn erg tevreden. Ondanks het feit dat de installatie langer duurde dan verwacht, verliep alles vlekkeloos. De professional was ongelooflijk vriendelijk en competent. Hij nam zelfs de tijd om te controleren of alles perfect werkte voordat hij wegging.

Jérôme

Bergen

Alarmsysteem

Erg blij met onze keuze om Verisure met Ajusto te installeren. De klantenservice voorafgaand aan de installatie was top, met persoonlijk advies over het kiezen van het beste systeem voor ons huis. De installateur was efficiënt en discreet en het systeem is eenvoudig te gebruiken. Een geweldige gemoedsrust!

Christian

Grez-Doiceau

Vindt u niet wat u zoekt?


Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
Om u snel en makkelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet, bekijk ze hier allemaal.

Bezoek onze blog


Voor meer informatie en inspiratie bent u altijd welkom onze blog te bezoeken, het staat boordevol nuttige artikelen of tips en trucs over onze verschillende diensten.