Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Onze prijzen

Uurtarieven

prijs 1

Pakketvoordelen

prijs

Supplementen

prijs 3

 

Onze offertes zijn gratis en we beginnen slechts aan de werken als u deze heeft gezien en goedgekeurd.

Wanneer onze specialist langskomt voor een herstelling of elektrische diagnostiek, kan hij u daarentegen wel een forfaitair bedrag van € 50 aanrekenen als u de offerte, die ter plekke wordt opgesteld, weigert. Deze vergoeding dekt dan de verplaatsing en de tijd die hij nodig had om het probleem te diagnosticeren.

Een voorschot kan door de Pro worden aangevraagd in het kader van grotere interventies.

BTW
De prijzen zijn inclusief 6% btw. Er geldt daarentegen een btw-tarief van 21% als uw woning jonger is dan 10 jaar of bij specifieke interventies (huishoudelijke apparaten, diagnose enz.), zoals bij wet bepaald.

*Voor meer informatie over de aangeboden diensten verwijzen wij u naar de pagina’s die aan deze diensten gekoppeld zijn.

Tarief Smarthome

Tarief smarthome

Geen onaangename verrassingen op de eindfactuur

Bij Ajusto willen we al het mogelijke doen om een onaangename verrassing op de factuur te voorkomen. Daarom stelt de specialist altijd een offerte op voor de start van de werken.

Uw huis is uniek en vaak zijn uw problemen dat ook. Daarom kunnen we niet altijd de totale kost van de interventie uitrekenen voor de specialist ter plaatse is geweest. Toch doen we ons uiterste best om onze uurtarieven en de basispakketten die onze specialisten voorstellen zo veel mogelijk te respecteren.

Als op locatie daarentegen blijkt dat de specialist een onderdeel moet vervangen, zal hij in zijn offerte niet alleen rekening houden met zijn werkuren, maar ook met de kost van het nieuwe onderdeel. Als de specialist bijvoorbeeld een uur werk nodig heeft en een stuk ter waarde van € 50 moet vervangen, betaalt u: € 85 voor het eerste uur en € 50 voor het onderdeel, ofwel € 135.

Maak nu een afspraak

Betaling

Digitaal, eenvoudig, veilig en ecologisch.

De betaling gebeurt altijd onmiddellijk nadat de werken uitgevoerd zijn. U hoeft dus niets op voorhand te betalen (tenzij er een specifieke overeenkomst met de specialist geldt, waarbij er een voorschotbetaling gevraagd wordt voor grotere werken).

De betaling is 100% digitaal, op ons beveiligd platform. U hoeft alleen maar de hyperlink te volgen in uw factuur die u als bijlage bij onze e-mail hebt ontvangen. U kunt ook rechtstreeks de QR-code scannen die door de Pro-applicatie wordt gegenereerd om de betaling uit te voeren via uw banktoepassing op Smartphone.

Heeft u vragen?