Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Hoe Ajusto werkt

Boek uw specialist vanuit uw buurt in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

icon-trust icon-trust--black

Gekwalificeerde specialisten

Wij controleren of onze specialisten bevoegd zijn om hun beroep uit te oefenen en of ze aan alle wettelijke verplichtingen voldoen. Onze specialisten hebben overigens allemaal een aansprakelijkheidsverzekering en zijn verzekerd wanneer er zich onvoorziene omstandigheden voordoen.

icon-pointer icon-pointer--black

Een specialist uit uw buurt

Wij werken met specialisten uit uw regio. We vinden het belangrijk dat onze specialisten bekend zijn met uw regio omdat ze heel goed weten wat er speelt, welke specifieke toepassingen nodig zijn en uw taal spreken.

icon-worker icon-worker--black

Integere specialisten

Buiten alle kwalificaties vinden wij het belangrijk dat onze specialisten ook normen en waarden hebben. Onze specialisten nemen de tijd om naar u te luisteren, werken zeer acuuraat en komen hun afspraken na.

Ajusto-normen voor een optimale tevredenheid

Gecertificeerde en verzekerde specialisten die in regel zijn

Elke vakman die het Ajusto-team vervoegt, wordt uitgenodigd voor een individueel gesprek. Bovendien gaan we ook administratief na of onze specialist voldoet aan alle vereiste criteria.
– Gecertificeerde specialisten: we controleren indien nodig of onze specialisten het beroep in kwestie mogen uitoefenen.
– Verzekerde specialisten: ze beschikken stuk voor stuk over een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Ze zijn dus gedekt in geval van onvoorziene omstandigheden.
– Specialisten die in regel zijn: we gaan na of onze specialisten een btw-nummer hebben en voldoen aan de sociale wetten en verplichtingen.

Altijd de juiste Pro op het juiste moment

– Specialisten die perfect beantwoorden aan uw vraag: dankzij onze vakkennis en ons digitale platform wijzen we uw aanvraag altijd toe aan de beste specialist die beschikbaar is wanneer het u het beste past.
– De specialist die u nodig hebt: we houden rekening met uw historiek, met reviews die de specialist gekregen heeft na andere interventies en met zijn geolokalisatie.

Onze specialisten hebben meer te bieden dan hun knowhow alleen

– Ze zijn eerst en vooral mensen: ze streven naar uw tevredenheid. Ze zijn luisterbereid, stipt, eerbiedig, netjes en werken nauwkeurig.
– Uw mening telt: we willen u niet alleen een optimale ervaring bieden, maar streven er ook naar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Daarom houden onze specialisten echt rekening met uw mening om zo een mooie evaluatie te krijgen op ons platform en hun reputatie te bestendigen.

Heeft u vragen?