Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Vellen

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Heeft u in uw tuin een boom die oud of ziek is en die u graag wil laten vellen? Of misschien wilt u wel komaf maken met een boom die het licht uit uw tuin houdt? Wij helpen u graag. Maar let op, in sommige gevallen hebt u een voorafgaande toestemming nodig. U informeert zich dus best bij uw gemeente voor u tot actie overgaat.

Een boom vellen is geen sinecure. Het vraagt om een ervaren en bekwame boomverzorger die in alle veiligheid te werk gaat. Onze boomverzorgers beschikken over kwaliteitsvol materiaal en vellen uw boom in één keer of stuk per stuk indien nodig. De tuinman ruimt bovendien ook het houtafval op en/of maakt er brandhout van.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

We kappen en snoeien ook bomen, onderhouden uw tuin en helpen u bij de inrichting ervan

Natuurlijk kunnen onze professionele tuiniers veel meer dan enkel stronken verwijderen. Ze kunnen ook bomen, struiken en hagen snoeien. Daarnaast helpen ze u graag bij het onderhoud van uw tuin: ze verwijderen struikgewas, vermalen afval, leggen bloemperken en groene ruimtes aan, planten bloemen, bomen en struiken, onderhouden uw groen, leggen een nieuw gazon aan met zaadjes of grasmatten die ze uitrollen, verwijderen afval enz. Onze boomverzorgers beschikken over al het nodige materiaal om uw tuin en groenvoorzieningen professioneel te onderhouden: heggenschaar, kettingzaag, stobbenfrees, hakselaar, hoogwerker, harnas enz.

Wilt u uw tuin graag even opfrissen voor het voorjaar? Uw Ajusto Pro stelt graag een offerte op maat op voor het reinigen van uw gevel, uw terras, maar ook uw daklijsten en goten.

Wij zijn er ook voor al uw wensen op het vlak van tuininrichting: of u nu nieuwe verlichting wil laten plaatsen, een tuinhuis wil laten bouw of uw omheining wil laten herstellen of vervangen, u kunt rekenen op onze specialisten.

Welk project u ook in gedachten heeft om van uw tuin een klein stukje paradijs te maken, Ajusto heeft de Pro die u zoekt voor al uw werken buitenshuis.

 

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw werken buitenshuis

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?