Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 08:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m zaterdag

Vellen – Snoeien – Rooien

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Wilt u uw bomen laten snoeien, vellen of rooien? Maak in slechts enkele muisklikken een afspraak met een bekwame Ajusto-specialist!

Vellen

Heeft u in uw tuin een boom die oud of ziek is en die u graag wil laten vellen? Of misschien wilt u wel komaf maken met een boom die het licht uit uw tuin houdt? Wij helpen u graag. Maar let op, in sommige gevallen hebt u een voorafgaande toestemming nodig. U informeert zich dus best bij uw gemeente voor u tot actie overgaat.

Een boom vellen is geen sinecure. Het vraagt om een ervaren en bekwame persoon die in alle veiligheid te werk gaat. Onze Ajusto-specialisten beschikken over kwaliteitsvol materiaal en vellen uw boom in één keer of stuk per stuk indien nodig. De specialist ruimt bovendien ook het houtafval op en/of maakt er brandhout van.

Maak nu een afspraak

Snoeien

U kunt ook een beroep doen op een Ajusto-specialist om de kruin van een boom bij te snoeien, voor zachte of zware snoei of om uw haag te snoeien. Wat er ook moet gebeuren, onze bekwame en gecertificeerde specialisten geven uw tuin in alle veiligheid een opfrisbeurt. Ze ruimen bovendien het snoeiafval op zodat u niets meer hoeft te doen, buiten dan ten volle genieten van uw tuin.

Maak nu een afspraak

Rooien

Onze specialisten verwijderen snel en doeltreffend de stronken uit uw tuin met hun speciale rooigereedschap. Zodra de bomen gerooid zijn, kunt u dan makkelijk herbeplanten of een nieuwe gazon aanleggen.

Onze specialisten kunnen op heel wat ervaring en knowhow rekenen, zodat ze u steeds kunnen adviseren over de juiste oplossing. Bovendien waken we steeds over een correcte prijs.

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-calendar.png
  • U kiest datum en tijdstip

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-worker.png
  • Lokale specialisten

  • USP https://www.ajusto.be/wp-content/uploads/2019/04/icon-trust.png
  • Waarborging betrouwbaarheid

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektrisch werk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 4 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

U wilt graag in uw huis iets laten herstellen, vervangen, installeren of onderhouden. Maak rechtstreeks een afspraak met onze specialist wanneer u dat wilt.

2

Onze specialist komt bij u langs

Onze gekwalificeerde specialist komt op de dag en het tijdstip dat u gekozen heeft en voert het werk uit nadat u akkoord gaat met de offerte.

3

U betaalt achteraf

Zodra het werk voltooid is, krijgt u per mail een factuur met een link waarmee u direct online kunt betalen.

4

U beoordeelt ons

Laat weten wat u van de specialist en van ons vindt zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.