Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Tuininrichting

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Laat uw tuinhuis, omheining of tuinlampen installeren door een Ajusto-specialist. Maak een afspraak in slechts enkele muisklikken, wanneer het u het best past.

Tuinhuis

Hebt u uzelf zonet getrakteerd op het tuinhuis van uw dromen? Of wilt u er één kopen, waar weet u niet wat kiezen? Misschien wilt u het niet zelf installeren? Geen nood. Een tuinhuis is nu eenmaal geen sinecure. Onze Ajusto-specialist begeleidt u van A tot Z met uw tuininrichting.

Wat doet hij precies? Eerst helpt hij u om de perfecte plaats te kiezen in functie van de lichtinval, de beplanting en uw gebruiksgemak. Vervolgens controleert hij de kwaliteit van de grond en bereidt hij deze voor om een maximale stabiliteit doorheen de jaren te garanderen. Een goede fundering is tenslotte de basis van alles. Daarna gaat hij zorgvuldig aan de slag met de montage van uw tuinhuis, en dat in alle veiligheid.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Omheiningen

Wilt u uw kinderen of hond in alle veiligheid laten ravotten in de tuin? Dat kan door uw tuin te omheinen.

Er zijn verschillende manieren. Zo is een omheining in ijzerdraad een betaalbare oplossing om een terrein op een eenvoudige manier af te bakenen. En met een palissade in hout, beton, aluminium of pvc kunt u niet alleen uw tuin omheinen, maar ook nog eens ongewenste blikken van buitenaf weren.

Welke oplossing u ook kiest, onze Pro in tuininrichting helpt u de beste keuze te maken zodat u uw tuin kunt omheinen en uw privacy garanderen in lijn met de stijl van uw woning.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Poort

Een poort verhoogt uw veiligheid en privacy. Hij is dan ook een cruciaal onderdeel van uw woning. En dan is het natuurlijk belangrijk dat hij hij praktisch is én in alle harmonie is afgestemd op uw woning.

Of het nu een poort in hout, pvc, metaal, aluminium of smeedijzer is, Ajusto zorgt steeds voor de juiste Pro voor uw tuininrichting. U kiest samen met hem de materialen die u wenst te gebruiken en het soort poort: een schuifpoort, een gemotoriseerde schuifpoort, een klappoort of een hekje.

Vervolgens stelt Ajusto alles in het werk om elke opdracht zo snel mogelijk af te werken, en dat steeds met het professionalisme waarvoor we bekend staan en rekening houdend met uw wensen en budget.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Verlichting

Buitenverlichting zorgt voor veiligheid, vergroot uw gebruiksgemak, zichtbaarheid en comfort, en is natuurlijk een echte must voor lange zomeravonden op uw terras. Doe daarom een beroep op Ajusto om uw tuin te verlichten. Onze ervaren Pro in tuininrichting installeert de verlichting van uw keuze in alle veiligheid en volledig in harmonie met uw tuin.

Hij stroomlijnt de elektrische circuits zo goed mogelijk en graaft de nodige geulen om de kabels onder de grond te stoppen op minstens 60 cm diepte en volgens strikte normen. Hij sluit de verlichting ook aan op de schakelkast en voorziet daarbij aan het begin een uiterst gevoelig differentieel van 30 mA om het circuit te beschermen. Kies voor een manuele of automatische verlichting met bewegingsdetectors om onnodig elektriciteitsverbruik te voorkomen.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Barbecue

Een mooie barbecue geeft uw tuin net dat ietsje meer en is uiteraard ook heel praktisch. Hij gaat bovendien ook jaren mee. Let wel, de montage van een barbecue moet met de nodige zorg en knowhow gebeuren om volop te kunnen genieten van de charme van buiten koken. En dat quasi zonder onderhoud en onder een stralende zon.

Uw Ajusto Pro controleert in de eerste plaats de plek waar u uw barbecue wilt installeren. Hij mag bijvoorbeeld niet te dicht bij planten staan en er moet ook rekening worden gehouden met de richting van de rook, zodat u er later geen last van hebt. Ook de ondergrond waarop u de barbecue wilt plaatsen, is van belang. In functie van het gewicht van de barbecue moet er mogelijk een fundering gelegd worden of moet hij op een tegel geplaatst worden.

Overtuigd? Vertrouw dan op Ajusto om u een Pro te sturen die uw barbecue installeert volgens de regels van de kunst. Laat het feest beginnen!

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw werken buitenshuis

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?