Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Snoeien

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Heeft u boomverzorger nodig om uw bomen of hagen te snoeien? Onze specialisten helpen u graag met al uw snoei- en kapwerk. Boek uw Ajusto-specialist in slechts enkele klikken!

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Snoeiwerkzaamheden moeten nauwkeurig en veilig worden uitgevoerd. Sommige takken moeten worden geknipt of gesnoeid om hun ontwikkeling te sturen of te beperken. Doe een beroep op een Ajusto-boomverzorger om uw boomkruinen bij te knippen, om uw bomen een grondige of lichte opfrisbeurt te geven of uw haag te scheren. Wat u ook nodig heeft, onze gekwalificeerde en erkende boomverzorgers voeren uw snoeiwerkzaamheden netjes en veilig uit. Wanneer ze klaar zijn, gooien ze al uw groene afval weg. En u? U kunt genieten van een stralende tuin.

Onze tuinman komt op de dag en het tijdstip van uw keuze bij u thuis. Hij zal een offerte maken op basis van de te verrichten werkzaamheden: aantal te snoeien bomen, hoogte van de bomen, de grootte van de hagen, de hoeveelheid afval dat zal moeten worden verwijderd, de toegankelijkheid enz. In sommige gevallen moet de boomverzorgers in uw boom klimmen, maar weet dat hij de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om ongevallen te vermijden. Gebeurt er toch iets? Geen zorgen. Onze boomverzorgers zijn goed verzekerd. Ze zorgen voor uw bomen, maar ook voor zichzelf.

De Ajusto-specialist begint uw bomen, hagen en struiken pas te snoeien als u de offerte heeft aanvaard. Bovendien houdt de offerte rekening met alle interventies, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan op de eindafrekening.

We verwijderen ook stronken, kappen bomen, onderhouden uw tuin en helpen u bij de inrichting ervan

Natuurlijk kunnen onze professionele tuiniers veel meer dan enkel bomen snoeien. Ze kunnen ook bomen omhakken en stronken verwijderen. Daarnaast helpen ze u graag bij het onderhoud van uw tuin: ze verwijderen struikgewas, snoeien uw bomen en haag, vermalen afval, leggen bloemperken en groene ruimtes aan, planten bloemen, bomen en struiken, onderhouden uw groen, leggen een nieuw gazon aan met zaadjes of grasmatten die ze uitrollen, verwijderen afval enz. Onze boomverzorgers beschikken over al het nodige materiaal om uw tuin en groenvoorzieningen professioneel te onderhouden: heggenschaar, kettingzaag, stobbenfrees, hakselaar, hoogwerker, harnas enz.

Wilt u uw tuin graag even opfrissen voor het voorjaar? Uw Ajusto boomverzorger stelt graag een offerte op maat op voor het reinigen van uw gevel, uw terras, maar ook uw daklijsten en goten.

Wij zijn er ook voor al uw wensen op het vlak van tuininrichting: of u nu nieuwe verlichting wil laten plaatsen, een tuinhuis wil laten bouw of uw omheining wil laten herstellen of vervangen, u kunt rekenen op onze specialisten.

Welk project u ook in gedachten heeft om van uw tuin een klein stukje paradijs te maken, Ajusto heeft de Pro die u zoekt voor al uw werken buitenshuis.

U kunt ook een beroep doen op een Ajusto-specialist om de kruin van een boom bij te snoeien, voor zachte of zware snoei of om uw haag te snoeien. Wat er ook moet gebeuren, onze bekwame en gecertificeerde specialisten geven uw tuin in alle veiligheid een opfrisbeurt. Ze ruimen bovendien het snoeiafval op zodat u niets meer hoeft te doen, buiten dan ten volle genieten van uw tuin.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw werken buitenshuis

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?