Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Schoonmaken

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Wilt u uw gevel, daklijst of terras laten schoonmaken? Vind in slechts enkele muisklikken de geschikte Ajusto-specialist die langskomt wanneer het u het best past! Een grondig schoongemaakte gevel geeft uw woning meteen meer uitstraling. Een goed onderhouden daklijst vermijdt dan weer vaak heel wat problemen. En een stralend schoon terras zorgt ervoor dat u nog meer van de zomer kunt genieten.

Gevel

De tand des tijds is meedogenloos. En maar al te vaak concentreren we ons op het renoveren of opknappen van ons interieur of leggen we onze tuin opnieuw aan. De gevel schoonmaken daarentegen stellen we meestal uit. Nochtans is het de gevel die uw woning een authentiek karakter geeft en haar doorheen de jaren beschermt tegen wind en regen.

Onze Ajusto-specialist gaat eerst en vooral na hoe uw gevel eraan toe is. Hij herstelt eventuele zichtbare barsten en vult ze voorgoed op. Hij kan indien nodig ook hier en daar een baksteen vervangen en controleert de voegen. Als uw gevel geschilderd of bepleisterd is (verf, cement, gevelpleister), controleert hij meteen ook de algemene staat van de gebruikte materialen.

De gebruikte methode? Die varieert van schoonmaken met water onder hoge of lage druk of volledig afschuren tot het gebruik van chemische producten. Het kan ook gebeuren dat uw gevel gerenoveerd moet worden om hem opnieuw te doen stralen.

Maar u kunt hoe dan ook rekenen op een Ajusto-specialist om u de best mogelijke oplossing voor te stellen, zowel voor uw gevel als voor uw portemonnee.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Daklijsten

Vergeet vooral uw daklijst of dakgoot niet schoon te maken. In één geval op twee wordt schade door waterinsijpeling veroorzaakt door een slecht onderhouden daklijst. Of het nu lente of herfst is, uw daklijst kan vol zitten met takken en bladeren. Een grondig onderhoud bespaart u onnodige kopzorgen en garandeert u een gezond dak, zonder waterinsijpeling of vervroegde slijtage door de invloed van regen en wind.
Of u dan zelf het dak op moet klimmen? Zeker niet, u kunt gewoon een beroep doen op een Ajusto-specialist.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Terras

Wanneer de winter ten einde loopt, is het tijd om uw terras grondig schoon te maken. Kwestie van ten volle te kunnen genieten van de zomer …

Maar het is niet altijd even makkelijk om mos, korstmos, schimmels en andere vlekken weg te krijgen. Of uw terras nu in tegels, steen of hout is, vermijd bijtende en weinig milieuvriendelijke producten die in de eerste plaats een hap uit uw budget nemen. Vergeet niet om uw voegen grondig te onderhouden, want die verzekeren de stabiliteit van uw terras en vermijden dat er zich vuil in nestelt.

Geeft u deze opdracht liever uit handen? Dankzij uw Ajusto-specialist is een stralend terras niet langer een luxe.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw werken buitenshuis

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?