Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Rooien

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Heeft u een boomverzorger nodig om een stronk te verwijderen (rooien) ? U kunt op Ajusto rekenen om uw stronken te rooien, hagen te snoeien en bomen te kappen. Boek uw Ajusto-specialist in slechts enkele klikken!

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Een stronk in het midden van uw tuin is nu niet meteen een streling voor het oog en zorgt er bovendien voor dat uw gras of planten niet naar behoren kunnen groeien. Onze boomverzorgers verwijderen met speciale apparatuur snel en efficiënt stronken uit uw tuin. Zodra het werk gedaan is, kunt u gemakkelijk herplanten of een nieuw gazon aanleggen. Onze tuinmannen zorgen ervoor dat ze uw gazon zo min mogelijk beschadigen wanneer ze de stronk verwijderen.

Onze boomverzorgers zijn echte experts binnen hun vakgebied, zodat u steeds kunt rekenen op de juiste oplossing tegen een competitieve prijs.

Wanneer onze boomverzorgers een stronk verwijderen (rooien/kappen), halen ze alle wortels tot op wel 30 cm onder de grond uit. Zo kunt u erna makkelijk en zonder zorgen opnieuw gras zaaien of planten aanleggen.

We kappen en snoeien ook bomen, onderhouden uw tuin en helpen u bij de inrichting ervan

Natuurlijk kunnen onze professionele tuiniers veel meer dan enkel stronken verwijderen. Ze kunnen ook bomen, struiken en hagen snoeien. Daarnaast helpen ze u graag bij het onderhoud van uw tuin: ze verwijderen struikgewas, vermalen afval, leggen bloemperken en groene ruimtes aan, planten bloemen, bomen en struiken, onderhouden uw groen, leggen een nieuw gazon aan met zaadjes of grasmatten die ze uitrollen, verwijderen afval enz. Onze boomverzorgers beschikken over al het nodige materiaal om uw tuin en groenvoorzieningen professioneel te onderhouden: heggenschaar, kettingzaag, stobbenfrees, hakselaar, hoogwerker, harnas enz.

Wilt u uw tuin graag even opfrissen voor het voorjaar? Uw Ajusto Pro stelt graag een offerte op maat op voor het reinigen van uw gevel, uw terras, maar ook uw daklijsten en goten.

Wij zijn er ook voor al uw wensen op het vlak van tuininrichting: of u nu nieuwe verlichting wil laten plaatsen, een tuinhuis wil laten bouw of uw omheining wil laten herstellen of vervangen, u kunt rekenen op onze specialisten.

Welk project u ook in gedachten heeft om van uw tuin een klein stukje paradijs te maken, Ajusto heeft de Pro die u zoekt voor al uw werken buitenshuis.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw werken buitenshuis

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?