Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Werken buitenshuis

Ajusto ontfermt zich met veel zorg over uw werken buitenshuis.

Zoekt u iemand die uw bomen kan kappenvellen of rooien, uw geveldaklijst of terras schoon kan maken, een omheining of tuinhuis kan plaatsen, lampen installeren, of muren schilderen of bepleisteren?

Het weer in België zit misschien niet altijd mee, maar niets is aangenamer dan wanneer u al vanaf de eerste zonnestralen van uw tuin kunt genieten.

Geniet van een verfrissend glaasje tijdens een gezellige barbecue, maar denk er ook aan om uw tuin te trakteren op een welverdiende opfrisbeurt.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

Uw bomen worden onder handen genomen

Werken buiten huis

Wilt u een boom vellen, uw haag snoeien of stronken rooien? Onze boomverzorgers staan steeds tot uw beschikking voor alle werken buitenshuis wanneer het u het best past. Ze brengen bovendien al het materiaal mee dat nodig is om uw tuin weer helemaal op te knappen.

Schoonmaken

schoonmaken

Een grondig schoongemaakte gevel geeft uw woning meteen frissere uitstraling. Een goed onderhouden daklijst vermijdt dan weer vaak heel wat problemen. En een stralend schoon terras zorgt ervoor dat u nog meer van de zomer kunt genieten.

Installatie

installatie

Heeft uw omheining heeft haar beste tijd gehad of moet ze nodig worden vervangen? Wilt u een tuinhuis plaatsen of uw bestaande exemplaar vervangen om uw tuingereedschap netjes te kunnen opbergen? Wilt u uw tuin – letterlijk – in de spotlights zetten, maar dan wel in stijl? Maak dan snel een afspraak met uw Ajusto-specialist, die u met raad en daad bijstaat om uw tuin op te knappen.

En nog veel meer …

Vond u niet wat u zocht in ons aanbod?

Geen nood! Beschrijf bij uw reservatie welke klus er geklaard moet worden. Wedden dat Ajusto de specialist vindt die u nodig hebt om uw werken buitenshuis uit te voeren ?

Waar wacht u nog op ?

Heeft u vragen?