Word Ajusto-specialist

Bereikbaar van 09:00 t/m 18:00 uur van maandag t/m vrijdag

Renovatie van een badkamer

Boek nu om een gratis offerte te ontvangen

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte

De badkamer is een plek waar je elke dag komt. Het is belangrijk om je er goed te voelen. Een kleine opknapbeurt of een volledige renovatie van een badkamer? In elk geval moet u de dingen in de juiste volgorde doen.

Eerst moet u het budget bepalen dat u eraan wilt of kunt besteden. Ga niet op goed geluk af te werk zonder vooraf de kosten te kennen. Plan een klein extra budget om ook op onverwachte kosten te kunnen inspelen.

Bent u een doe-het-zelver? Kies dan voor kwaliteitsmaterialen die lang meegaan. Als u er niets van afweet of als u onhandig bent, aarzel dan niet om een beroep te doen op een Ajusto-specialist. Hij zal u adviseren bij de renovatie van uw badkamer.

Bepaal eerst en vooral welke meubels en toestellen u wilt behouden of vervangen. Maak een kleine schets op een A4 van hoe u de dingen ziet. Eén of twee wastafels? Inbouwmeubilair of niet? Een inloopdouche of een bad?

Demontage, installatie en afwerking

Het is tijd om uw oude badkamer te demonteren. De specialist controleert eerst en vooral de staat van uw leidingen. Als deze niet optimaal is, doet u er goed aan deze te laten vervangen om lekken te voorkomen. Vervolgens neemt hij de ventilatie onder de loep.

Een badkamer verbouwen is niet alleen maar een loodgieterswerk. Een elektricien kan ook nodig zijn. Deze controleert dan de lichtpunten, de soorten verlichting en de stopcontacten.

Dan kunnen we het nieuwe sanitair plaatsen. De Ajusto-specialist besteedt hierbij bijzondere aandacht aan de afwerking en waterdichting. Want als uw muren niet beschermd zijn, loopt u later het risico op schimmel- of lekproblemen.

Is alles in orde? Dan is het tijd voor de finishing touch: verfraai uw badkamer met een geschikte verf of tegels naar keuze.

Het enige dat u nog hoeft te doen, is genieten van uw badkamer, die gedeeltelijk of volledig gerenoveerd is door een Ajusto-specialist.

  • Gratis offerte
  • Kies de dag en het tijdstip van de interventie
  • Lokale specialisten voor al uw werken binnenshuis

Onze klanten over ons

Regenpijp vervangen

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Uitstekende service. Handig voor wie op zoek is naar degelijke vaklui maar niet weet waar te moeten zoeken en liever niet het risico loopt om een verkeerde keuze te maken. Een zeer tevreden klant.

Guy

Brussel

Lek douchebak

star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Uitstekend werk geleverd door het team. Snelle en vlotte uitvoering

Gianni

Liége

Elektriciteitswerk

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Super! we hadden geluk dat er dezelfde dag nog een elektricien kon komen: netjes op tijd, heel vriendelijk en niet te beroerd om een kleine klus te doen. Voor nog geen 100 euro waren we gesteld! Gewoon online een afspraak maken en verder geen gedoe. Een absolute aanrader!

Sven

Antwerpen

Boek uw eigen specialist in 3 stappen

1

U kiest uw dienst en boekt online

De Pro komt in het tijdstip en maakt een gratis offerte

2

Onze specialist komt bij u langs

De Pro voert het werk volgens de offerte

3

U betaalt na het werk af is

U betaalt online met kredietkaart of Bancontact zodra het werk voltooid is

Heeft u vragen?